Седмокласници 2020/2021 - Черешката на тортата - (28.06 - 04.07)

• 92 924
  • 1 639
  •   1
Отговори
# 90
Май докато не се изкаже по телевизора някоя госпожа от МОН, резултати няма да излязат.

# 91
  • София
 Късмет на всички!

# 92
Миналата седмица на десети клас май към обед ги пуснаха...

# 93
  • София
Кали, благодаря за темата! Чакам с нетърпение да попълня анкетата!
И предни години май около обяд са ги качвали.

# 94
  • София
Май докато не се изкаже по телевизора някоя госпожа от МОН, резултати няма да излязат.
И моят спомен е такъв. Чакахме една синеока дама от София да си каже каквото има за казване, за да пуснат резултатите. Дано поне да е след новинарската емисия в 12 часа, а не надвечер.

# 95
Кали,благодаря за новата тема!
Успех на всички деца!
Мъррр от мен!

# 96
  • у дома с любимите си хора
Кали, благодаря за темичката.

Не съм се вясвала скоро и чета от дъжд на вятър,че влязохме в една ужасна серия от житейски и здравословни проблеми и някак НВО-то остана назад.

Чета,че има неоформени по БЕЛ и Мат,връщащи учебници, екскурзианти. А при нас днес имат контролно по физика с препоръка от учителката да " дадат максимума от себе си". Няма край тази учебна година! И детето се умори вече.Не се интересува от резултати,а само иска всичко да е приключило.И аз така.

# 97
# 98
И моят спомен е такъв. Чакахме една синеока дама от София да си каже каквото има за казване, за да пуснат резултатите. Дано поне да е след новинарската емисия в 12 часа, а не надвечер.
Миналата година(погледнах в темата) ги пуснаха в 8:50 на 26 юни...., ама госпожата беше станала рано.

# 99
Аз вече се чудя дали да не си сипя - някои от мъка, някои от радост, аз от сутринта...

# 100
  • София
И брат ми е в Пловдив. Нищо няма.

# 101
  • Стара Загора
Няма как да има само за Пловдив. Едновременно се появяват за цялата страна

# 102
  • София
Ох, въоръжена съм...иначе бих си сипала нещо силно ...

# 103
  • там някъде...
Мисля да се възползвам от последната опция в анкетата....мисля, също, че и работата ще ми спори повече 😂

# 104
  • София
Ох, въоръжена съм...иначе бих си сипала нещо силно ...
😀😀😀 Патронче до патронче, кой ще забележи 😀 Сипвай...

Общи условия

Активация на акаунт