Седмокласници 2020/2021 - Черешката на тортата - (28.06 - 04.07)

• 93 059
  • 1 639
  •   1
Отговори
# 1 230
Във връзка с последния пост от относно въвеждането, като се въведе кода на паралелката, тя автоматично ли излиза или се налага ръчно изписване или има падащо меню?
/ За машинното гласуване правят обучения, не може ли една демо версия да пусне и МОН Simple Smile/

# 1 231
  • София
Във връзка с последния пост от относно въвеждането, като се въведе кода на паралелката, тя автоматично ли излиза или се налага ръчно изписване или има падащо меню?
И двете. Ако напишеш кода и дадеш "Търси" излиза директно паралелката. Ако не пишеш номера, в реда за търсене има падащо меню за всички паралелки в София. Което ти е по-удобно, това ползваш.
Спокойно, по-лесно е, отколкото си го представяте и го описвам.

# 1 232
  • София
Ето и прогнозата ми за момичетата: https://bg-mam.ma/p/1348952/43073505

# 1 233
Здравейте, само да споделя, че ходихме да видим работата по БЕЛ (гр. София) - супер бързо става.

# 1 234
Освен, ако преди теб не се е паднала майка, която си мисли, че като спори с инспекторите и иска промяна на точките, има някакъв шанс и отгоре на всичко смята, че влизат по n-брой хора едновременно и тя може да си гледа до припадък. След 30мин. чакане в ужасна жега попитах любезно дали скоро ще приключат и бързо станаха.
Здравейте, само да споделя, че ходихме да видим работата по БЕЛ (гр. София) - супер бързо става.

# 1 235
  • Варна
Девойки, като влезете в профила на детето, горе в дясно има едно меню "Помощ", като кликнете там излиза един много подробен документ, с картинки, с ясни обяснения как се прави. Много семпличко е направен и наистина удобен. Препоръчвам го Simple Smile Не че пречи и тук да се обясняваме, ама все пак - направили са ни ръководство хората Simple Smile

# 1 236
Ето и прогнозата ми за момичетата: https://bg-mam.ma/p/1348952/43073505
Привет, сигурно някъде съм я пропуснала, имате ли прогноза за бала за СМГ? Simple Smile

# 1 237
Здравейте!
Имате ли представа дали, след като е приключила учебната година и вече няма струпване на много хора, ще ни разрешат да влезем в сградите на някои от желаните училища?
Понеже нямаше дни на отворените врати заради Ковид, а дъщеря ми има голямо желание да погледне отвътре, не само да види отвън как изглеждат Simple Smile

# 1 238
  • София
Не, за паралелки с балообразуване, различно от 2 бел, 2 мат, нямам прогнози.

# 1 239
Миналогодишните прогнози оправдаха ли се ?  В смисъл може ли да очаквам движение от 10 т  нагоре в прогнозата ?

# 1 240
  • София
Анитса, не сме били ние. Ние бяхме на математика и нямаше други и за това си биха лафа с детето. Аз висях и хубавеех, щото без родител не пускат.

Предал е учебниците. Даже си е намерил ключовете в училище.  Ура, ура.

Допълвам. Взехме и медицинско.

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 17:40 от mmm_

# 1 241
Със сигурност, ние сме в друга губерния Simple Smile
Анитса, не сме били ние.

# 1 242
  • София
Миналогодишните прогнози оправдаха ли се ?  В смисъл може ли да очаквам движение от 10 т  нагоре в прогнозата ?
Да, миналогодишните се оправдаха с много малко разминаване и не мисля, че е възможно да има разлика чак с 10 т. нагоре или надолу.

# 1 243
Видях прогнозните балове на Дидева и баловете за момчета, но не виждам бал за ТУЕС. Благодаря на отзовалите и ще съм благодарна за информация за ТУЕС.

Виждам, че прогнозите са по-високи с 1-2 точки в сравнение с миналата година. Повече ли са децата или 6-те?

# 1 244
Това са просто прогнози. Реалността може да се окаже различна. Броят на децата е различен, предпочитанията се менят, дори броят и видът на парелките не са еднакви през годините в някои училища...Прегледах набързо някои паралелки за девойки, които съм смятала миналата година. Има разминавания и в двете посоки, включително и с повече от десет точки. Да, правим прогнози от години, да, някакъв ориентир са, но даже и в информационния файл на МОН си го пише - Важно е да знаете, че алгоритъмът за класиране ще Ви класира на най-горното възможно желание (паралелка), за което Ви достига бал и не е необходимо да се опитвате да подреждате желанията по друг критерий освен по Вашия личен избор
Скрит текст:
Мое сравнение на прогноза с реален бал на второ класиране за миналата година
Минусът означава, че реалният бал се е оказал по-нисък от прогнозния, плюсът - че е бил по-висок.
91 НЕГ, ГР.СОФИЯ   Чужди езици - НЕ интензивно   -3,50
164 ГПИЕ, ГР.СОФИЯ   Чужди езици - ИЕ интензивно АЕ   +4,00
164 ГПИЕ, ГР.СОФИЯ   Чужди езици - ИЕ интензивно ФЕ   -1,00
164 ГПИЕ, ГР.СОФИЯ   Чужди езици - ИЕ интензивно ИтЕ   +10,50
164 ГПИЕ, ГР.СОФИЯ   Чужди езици - ИЕ интензивно ПортЕ   0,00
73. СУ "Владислав Граматик", ГР.СОФИЯ   Чужди езици - НЕ интензивно РЕ   -2,50
73. СУ "Владислав Граматик", ГР.СОФИЯ   Чужди езици - НЕ интензивно ФЕ   -3,50
73. СУ "Владислав Граматик", ГР.СОФИЯ   Чужди езици - НЕ интензивно АЕ   -3,00
ІІ АЕГ "Томас Джеферсън", ГР.СОФИЯ   Чужди езици - АЕ интензивно НЕ М ФА   -2,50
ІІ АЕГ "Томас Джеферсън", ГР.СОФИЯ   Чужди езици - АЕ интензивно НЕ БЕЛ   0,00
ІІ АЕГ "Томас Джеферсън", ГР.СОФИЯ   Чужди езици - АЕ интензивно НЕ БЗО ХООС   +1,00
ІІ АЕГ "Томас Джеферсън", ГР.СОФИЯ   Чужди езици АЕ интензивно ИЕ М ГИ   +5,00
ІІ АЕГ "Томас Джеферсън", ГР.СОФИЯ   Чужди езици - АЕ интензивно ИЕ ИЦ БЕЛ   +4,50
ІІ АЕГ "Томас Джеферсън", ГР.СОФИЯ   Чужди езици - АЕ интензивно ИЕ ИЦ ГИ   +1,00
ІІ АЕГ "Томас Джеферсън", ГР.СОФИЯ   Чужди езици - АЕ интензивно РЕ М ИТ   -1,00
9 ФЕГ, ГР.СОФИЯ   Чужди езици - ФЕ интензивно АЕ   -0,50
9 ФЕГ, ГР.СОФИЯ   Чужди езици - ФЕ интензивно ИЕ   +2,00
9 ФЕГ, ГР.СОФИЯ   Чужди езици - ФЕ интензивно НЕ   +1,50
Първа АЕГ, ГР.СОФИЯ   Чужди езици - АЕ интензивно РЕ   +5,00
Първа АЕГ, ГР.СОФИЯ   Чужди езици - АЕ интензивно ИЕ   +5,00
Първа АЕГ, ГР.СОФИЯ   Чужди езици - АЕ интензивно НЕ   +2,00
Първа АЕГ, ГР.СОФИЯ   Чужди езици - АЕ интензивно ФЕ   +9,00

Общи условия

Активация на акаунт