Седмокласници 2020/2021 - Черешката на тортата - (28.06 - 04.07)

• 93 088
  • 1 639
  •   1
Отговори
# 1 290
  • София
Здравейте, чета ви и въпреки,че рядко има мнения от други градове освен София ,пак ми се изясниха някои въпроси. Не намирам отговор на въпроса - оценката от дипламата ,но коя оценка ,от завършен 7 клас по бел и мат или 5ти,6ти и 7ми клас бел и мат?
Оценката по БЕЛ и МАТ от 7 клас.

# 1 291
  • Варна
Горе-доле се ориентирахме😁
Спря се разгеле на 1ЕГ с НЕ.
Сега, поправете ме, ако греша, но нали профилиращи като МАТ, БЕЛ, ХИМ/БИОЛ….се избират след 10 клас? Аз това разбрах и сега като гледам справочника и чета не виждам тези допълнителни профилиращи предмети. Само първия и втори западен език. Да не объркам нещо;) Моят иска биология и химия и му обяснявам, че има такава паралелка,  но след 10 клас.

Избира се в края на 10-ти клас. Може да комбинират свободно предметите.

# 1 292
  • София
Историците!!! Кога ли да очакваме резултатите днес???
Ние май само информативно, но все пак си е тръпка...

# 1 293
  • Някъде на край света
Момичета,

Пиша с един въпрос, който не е задаван мисля. Едно съседче не е участвало в състезанието на НПМГ по Физика, нито е ходило на олимпиадата. Може ли да пише и тази паралелка, осъзнавайки, че ще му формират бала с 0 точки от състезанието?

Стискаме палци на историците!

Много благодаря!

# 1 294
Очакваме и ние с трепет. Дребната кукнала в 8,30 от вълнение, това май е единственият изпит, за който наистина се вълнува. Надявам се скоро да ги качат.

# 1 295
 Някой мнение за гимназията по Дизайн "Елисавета Вазова"

# 1 296
  • София
Момичета,

Пиша с един въпрос, който не е задаван мисля. Едно съседче не е участвало в състезанието на НПМГ по Физика, нито е ходило на олимпиадата. Може ли да пише и тази паралелка, осъзнавайки, че ще му формират бала с 0 точки от състезанието?

Стискаме палци на историците!

Много благодаря!

Може, да.

# 1 297
  • София
Историците!!! Кога ли да очакваме резултатите днес???
Ние май само информативно, но все пак си е тръпка...
На отворените врати на 12 юни казаха - вечерта, не ги чакайте по-рано, не звънете да питате.
Разпределението по стаи го качиха към 18, днес и резултатите тогава ги очаквам Frowning1.
Аз тръпна, че девойката друго училище не иска.

# 1 298
  • Перник
Поради повечето деца и по-високоя среден бал тази година има вероятност и да не се класираме за 73-то в София.
Гледам от дни професионалните паралелки и не намирам нищо свързано с медии и журналистика - влечението на дъщеря ми. Попадали ли сте на подобна паралелка?

Преди 2-3 години, когато наборът искаше да става актьор и режисьор ми попадна това http://lomonosov-bg.com/%d0%ba%d0%b8%d0%bd%d0%be%d1%82%d0%b5%d1% … 0%b5%d0%bc%d0%b8/

# 1 299
  • Варна
Стискам палци да се похвалите с чудесни резултати за НГДЕК!
А днес и много вдъгновение на децата, които са на пореден изпит по рисуване! Да се справят по най-добрия възможен начин Simple Smile
Сега се завърнах от тържеството в училище. Имаше кратко такова на двора само за 4 и 7 клас, наградиха отличниците и се прибраха по стаите да си раздадат свидетелствата. Взехме решение да напишем 2 желания и вече сме тотално дзен - лятото започна току-що Simple Smile
Варненки и гости на града, в неделя в 19ч ще бъда на входа на морската до слънчевия часовник, ще чакам 15 минути и отивам да пийна край морето. Ще се радвам на компания Simple Smile

# 1 300
  • София
И да си похваля младежа - готов с медицинско, профилактичен картон и имунизации... кака му е на вилата с приятелка и кучето, а той сам днес си се справи със задачката.
п.п. сега остава да видим къде ще измисли да учи, че това се оказа - ужас, ужас, ужас...

# 1 301
  • София
Поради повечето деца и по-високоя среден бал тази година има вероятност и да не се класираме за 73-то в София.
Гледам от дни професионалните паралелки и не намирам нищо свързано с медии и журналистика - влечението на дъщеря ми. Попадали ли сте на подобна паралелка?

Преди 2-3 години, когато наборът искаше да става актьор и режисьор ми попадна това http://lomonosov-bg.com/%d0%ba%d0%b8%d0%bd%d0%be%d1%82%d0%b5%d1% … 0%b5%d0%bc%d0%b8/
Кинотехниката има толкова общо с режисурата, актьорството и журналистиката, колкото медицинската техника с медицината. Joy

# 1 302

вижте и това https://www.hebrewschool-bg.org/%d0%bf%d0%b0%d1%80%d1%82%d0%bd%d … 0%be%d1%80%d0%b8/
https://www.youtube.com/user/hebrewschoolbg

# 1 303
Здравейте,
Следя с интерес темата, изключително полезни мнения и ценна информация получих тук, за което благодаря на всички, които я споделят Blush

В ФБ има една група "Варненски училища и гимназии" мисля че се казва. Там много се върти този въпрос след излизане на резултатите от нво, има и много мнения на родители.

Може ли да посочите коя е точно групата или линк- не я намирам- има само една : Училища Варна - дали нея имате предвид?

# 1 304
Преди няколко страници имаше въпрос, който не получи отговор, затова и аз да попитам.
Все още при нас не са въведени в профила на децата оценките от свидетелствата. Има ли и други такива, доколкото знам крайният срок е днес?

Общи условия

Активация на акаунт