Седмокласници 2020/2021 - Черешката на тортата - (28.06 - 04.07)

• 94 006
  • 1 639
  •   1
Отговори
# 1 425
То май наистина първоначално реденето беше 3.07-5.07, явно после са го променили.

# 1 426
storm 76 Дано се възстанови бързо съпруга ти! Пожелавам ви здраве и успех на детенце!

# 1 427
Аз с деца, които да учат в най-престижните средни училища не контактувам======

Най-обикновени деца са, дето ти идва поне веднеж дневно да им пернеш един Задтилняк.......
Със сигурност нямат рога, копита и опашки Astonished

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 19:49 от Dincho

# 1 428
  • София
Има детайлна статистика за София. Уви моят телефон не се хареса с формата.
И пак са се оплескали. Всъщност няма сборна за бел и мат - даденият линк е до 100т.

# 1 429
  • София
Има детайлна статистика за София. Уви моят телефон не се хареса с формата.
И пак са се оплескали. Всъщност няма сборна за бел и мат - даденият линк е до 100т.
Аз реших, че понеже отгоре всичко ми излиза с йероглифи, е повреден файлът. Явно грешката не е в моя телефон.

# 1 430
  • Варна
storm, бързо възстановяване на съпруга ти . Не мога да си предсатвя какъв кошмар сте изживяли ..

При нас днес беше раздаването на свидетелствата . Специално си освободих преди обеда за да отида да ги видя всички заедно за последно . Как и кога минаха тези 7 години въобще незнам.  Толкова мъчно ми стана. Накрая децата плакаха много , страхотен клас бяха .
Дано и сега попаднем на  добра среда .

И при нас реденето върви всеки ден и все е в различен ред  . Започвам да се отчайвам, че балът ще стигне за първите 3-4 желания , а всичко след тях ще е компромис. Таблиците на Дидева са всеки ден отворени, вече наизуст ги знам . И колкото повече смятам, толкова повече се притеснявам.

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 20:43 от Лилла

# 1 431
  • София
Ние няма да редим желания. Девойката имаше само една мечта - 1 НЕГ, за там няма да й стигне и няма никакъв смисъл. Остава във второто си желание - частна гимназия. Нали не сме задължени да правим нещо в системата? Има си диплома и я записваме. Така няма да нарушим някое законово изискване, нали?

# 1 432
  • на Мелмак
Сторм, бързо възстановяване!
Знам какво е Hug

Нашите желания са първа немска, втора немска. После нищо! Ще редя аз, пък тя да му мисли Joy Sunglasses

# 1 433
  • София
Остава във второто си желание - частна гимназия. Нали не сме задължени да правим нещо в системата? Има си диплома и я записваме. Така няма да нарушим някое законово изискване, нали?
Нищо няма да нарушите. Точно така е - отивате, сключвате договора с ЧУ и детето е записано.
МОН-ската система не ви интересува вече.

# 1 434
  • вкъщи
На моето дете му е сбъркано свидетелството. Две оценки са разменени. Ще правят ново. Не искам да има невярна диплома. Иначе оценките още ги няма в системата на МОН.

# 1 435
  • София

Нашите желания са първа немска, втора немска. После нищо! Ще редя аз, пък тя да му мисли Joy Sunglasses

И при нас положението е същото.Simple Smile
Балът му е 475.5, дано да е достатъчен.
Бързо възстановяване на всички, които имат нужда.

# 1 436
  • вкъщи
Сторм, успешно възстановяване на таткото. Здравето е най- ценно, всичко други губи значение ако го нямаш. И за нас беше тежка година,две операции за осем месеца имах , всички ги преживяха много тежко, имаше голяма вероятност да е най- лошото. Със сигурност се отрази и на седмокласника. Все си викам няма да се ядосвам,ама човек бързо забравя изпитанията.

# 1 437
Ох, доволна съм от девойката. Много добре се е представила и по история.
Днес обиколихме малко училища. Само поглед отвън за да и покажа къде са.
Имаме вече свидетелство и основно образование. Дали са им книги за награда с много приятно послание. Емоционален ден е бил.
Мисля че и се избистря подредбата на училищата. А какво ще избере финално ще видим.
Storm, преживели сте трудни моменти.
И си казваш, само да сме живи и здрави другото няма значение. Пожелавам бързо възстановяване!

# 1 438
  • София
Днес младежът реши, че иска да си види работата по БЕЛ  - беше му интересно как е оценена тезата, защото в последните седмици ходи при една прекрасна госпожа, която го научи как стават нещата. 1 запетая изпуснал при редактирането, греблата и изненада- 5 т на тезата, направо  страхотно. Но дамата, която ни показа работата му, възкликна, че са му взели 1 точка за неправилно изписана дума - теЖка, като той си я беше написал с Ж, нещо не са видели добре. Чете тя преразказа с нас, гледаме подчертаните, стигаме до точките, като тя каза преди това, че е цялостен и завършен, с леки неточности, които не са фрапантни - и пак възклицание, че е трябвало да му се дадат повече точки. Посмяхме се на някои части от преразказа, но ми стана едно некомфортно, тази 1 точка от тезата си е важна, понякога стотните играят важна роля. Синът ми като се форсира, че иска да види и математиката - е, нямаше как, беше 18 часът. Та по-добре ми беше да не му се бях връзвала да ходя Joy

# 1 439
  • на Мелмак
Това е добре за детето Wink

Общи условия

Активация на акаунт