Летни страсти и вълни сбъдват всичките мечти ! ~бебеправене 391~

• 30 176
  • 769
  •   1
Отговори
# 495
Ейй какви сладки бобчета сте показали.. 😍 Чак се просълзих, като се сетих за моето, как последно си го видях 😔.. И как ми се иска пак да видя скоро...
Много се радвам момичета, дано до края всичко е наред, и после с огромен кеф да си ги отглеждате 🙏🍀❤️
Иначе съм що годе добре, чакайте да помрънкам малко..
Цяла седмица си играя на майка. 😂Сестра ми се възползва от отпуската ми, а и малката се разболя, и цял ден съм с нея. Вече ми вика "мамо-лельо" 😂.. Вечер не може да се спи, сутрин се става рано, цял ден и се моля да яде, или да пие някое лекарство...Не можах за цялата седмица нито да се наспя, нито да си свърша неща из вкъщи, които бях запланувала.. Тия ясли и градини.. Направо кошмар, тя през две седмици боледува 😵 Ъъххх оплаках се.
Определено тази част от майчинството няма да ми хареса 😁
Но пък си заслужава ❤️

# 496
Момичета прекрасни снимки 😍! 🤗 Нека ви бъде лека бременността, както и на всички прекрасни бременни момичета! Страхотно е че не ни забравяте! 😘

Мацето аз също минах през инсета и смело трърдя че няма такова нещо на пълен мехур. На мен ми беше казала една сестрата, като попитах защо отговора беше, че така се е виждало по-хубаво това чула, че казвали на трансферите. Е така де ама едното с другото няма общо 😂. При инсето слага катетъра и не те гледа с коремен ехограф както е при трансфера. Съвсем различно е. Дано съм била полезна, защото за мене беше супер некомфортно това стискане. Само на първото инсе се прецаках така 🤣. После на трансфера нямах избор, но беше супер, супер некомфортно 🥴. Надявам се да ме разбрахте че така го обясних няма що 😂😂😂.
Успех на всички и чакам + ❤️!
Явно си зависи от клиниката и док. Мен винаги са ме карали на пълен мехур, както при трансфер. Използваха си и ехограф, за да вижда лекаря (и аз успява), дори ми показаха фоликула. Но винаги ме задължава ха да се наливам с вода

# 497
Flowers HibiscusМомичета много ме зарадваха бобчовците, освежават настроението определено Blue Heart

Merryhristowa, било ти е лудница с детето, ама както казват всички: "свиквай". Явно добре се справяш и ще си прекрасна майка. Вярвам, че скоро ще се получи и всичко ще е успешно и приятно. Хубаво е да имаш толкова силна връза с детето.

Believe, Di, и аз знам, че се прави на пълен мехур, но явно някои доктори по-стриктно следят за тези неща, а други-не.

Аз си чакам резултатите за тромбофилия, микробиологията и микоплазмите. Дано днес излязат поне някои, знам, че за тромбофилия ще чакам до другата седмица. След мен и моят човек трябва да си пуска микробиология заради левкоцитите в еякулата...
Радвам се, че от Афродита ми препоръчаха да изчакам за инвитро, въпреки че са инвитро клиника. Според тях трябваше да намерим причината за проблема, а не директно да бързаме към процедурата.

# 498
Може, явно наистина зависи 🤷‍♀️. Аз съм в Надежда и док ми е казал че само за трансфер се изисква пълен мехур. Иначе мен ме преглеждаше с вагинален преди самата процедура за да види дали са се спукали фоликулите. Извинявам се ако съм подвела с информация!
So close стиснати палци да намерите причината и скоро да ни се похвалиш! 🤗

# 499
Прекрасни снимки, Фелиша и Мими! Желая ви леки спокойни дни!
За пълния/празен мехур зависи от лекаря и анатомичните особености, не мисля, че е задължително, а всеки го прави както е свикнал. Имах три трансфера с три различни лекаря и всеки си го прави по свой тертип - с пълен/празен мехур, ставане веднага или лежане, на сляпо, с пробен или с ехограф ( положителен резултат имах при пълния с ехограф и ставане веднага и дълга разходка по магазините след това, ако ще става - ще става Grinning )

# 500
Фелиша, кюфтенцето е прекрасно❤️

Мимирита- много сладко бобче си имаш. ❤️

Раули- стискам ти палци 🤞
Кактусче, може да е имплантационно кървене. При мен така се получи и много ме озадачи честно казано, понеже нямах с първата бременност.
Маце- много стиснати палци имаш от мен.
Шанай- според мен трябва да си смениш лекаря и всичко ще се нареди.
Успех на всички ви мили момичета. На мен отчетната не ми е много на сърцето, така че оставам тук ❤️

# 501
  • София
Хайде девойки, прибрах си материала. Сега лежа още 15 мин и се връщам на работа. След това 14 дни дуфастон и на 24ти тест. Ние до 24ти сме на море и нямам никакви намерения да взимам тест с мен на морето, ще хапвам, пийвам и плувам живот и здраве.

Пс не искаха пълен мехур, прегледа е преди това в кабинета.

# 502
Маце, хайде успех! Стиснати палци.

Аз вече си имам тичичен ПМС иии чакам М

# 503
Успех Маце!!! Сега вече ще се от пуснеш на морето и с хубавите емоции, дано има и добра новина!!! ❤️

# 504
Маце хайде, пу-пу Heart Heart Heart Hands Pray

# 505
Стискам палци на Мацето! 😊

Мен ме тресе яко нетърпение. Не знам дали ше устискам до датата на цикъла, за да направя тест. А днес мъжът ми пита дали вече съм казала на колегите, че съм бременна... Божееееее....

# 506
Маце,ще стане Heart
Мен ме взеха за опитно зайче,пак пуснах Прогестерон да видел "дали расте" ..
 Несериозна работа . Ще.отида при лекаря ,който следеше сестрата да видя изобщо има ли жълто тяло,а не само приказки на посоки,диагнози,че чак да ни плаши,че няма да имаме дете с инсе,прекалява и наистина ме дразни .

# 507
Мацка, смели плувци и хубава почивка Blush

Аз днес трябваше да съм на ендо сутринта, но си тръгнах бясна - викна ме в 10, отидох, имаше още 2 мацки за 10, той дойде в 10:25, влезе едната дама, излезе в 11 и заедно с нея излезе лекаря и отиде на някъде... Бях си отделила 1 час да съм приключила нещо, което отнема 10 мин, а след 1 ч още не беше влязла дамата преди мен Triumph Вече само с такива, които записват през супер док или през застраховател с точен час.
Знам, че по болници е така, знам, че трябва търпение, но поне като имам  точен час ще имам оправдание да нервнича и да се карам с хората Joy А сега "ела в 10" и като не го пише никъде в графика... Joy Следобед ще гледат дали има фоликулче за инсеминиране Hug

Скрит текст:
Ендото беше профилактично така или иначе, просто ми беше назначил и tat, освен mat-a + калцитонин заради един възел. Мат-а е в небето, което се предполагаше с високия Тат, но ми беше казал, че няма да бараме, понеже другото е ок. Калцитонина е даже под скалата на засичане, тъй че не съм много гузна, че си тръгнах.

# 508
Маце, стискам силно палци!
Момичета, много, много ви благодаря на всички за добрите пожелания. От няколко дни ме драска гърлото и днес на шега риших да направя бърз антигенен тест от аптеката и излезе положителен...направо ще откача. Изхвърчах и пуснах ПСР и чакаме резултати довечера. Моля ви за всичката позитивна енергия която можете да пратите и дано е бил дефектен теста, защото освен друго сутринта правих и вливка за сваляне на имунитета... Освен драскащото гърло, нямам други симптоми. Имам си обоняние и всичко...дано е излишно притеснение Sad много се страхувам да не ми провали трансфера...

# 509
Вместо антигенен тест със същия успех можеше да питаш някой на улицата - достоверността е сходна Grinning Когато бял болна правих - отрицателен. Майката на ММ беше болна, направи си, докато чахаше ПСР-а - отрицателен, а ПСР - положителен. Правилно си решила и пср да си направиш, стискам всички налични палци!

Общи условия

Активация на акаунт