Летни страсти и вълни сбъдват всичките мечти ! ~бебеправене 391~

• 30 172
  • 769
  •   1
Отговори
# 510
Стискам палци Raulista, дано е грешен антигенния!!!

# 511
  • Замък сред облаците
Маце, стискам палци всичко да мине по вода Heart

Шани, пиши после как е този прогестерон, но ми се вижда сякаш те цеди само за безсмислени неща по никое време на цикъла.

Пимки, споко, моят 3-4 дни след секс вече ми пита "кога ще знаем", нищо че прекрасно знае какво представялва оплождането и колко време трябва за ицплантация и т.н. Мъжка му работа, ама и те са нетърпеливи, не му се дразни.

Инферия, много гадно така. Аз затова от години ходя почти изцяло на платени прегледи, нямам време за губене по час-два за направления, пък пред кабинети и т.н. За високите ТАТ и МАТ - при мен работи прием на селен (100мкг) и цинк (15 мкг) на ден плюс 2 капсули вит Е (по 1 сутрин и вечер) в продължение на 3 месеца. После 3 почивка. Паралелно с това като изключа захар и глутен се смъкват и антителата.

Раули, дано е грешен теста! Те дават най-много фалшиво положителни резултати, но имай предвид че на 1-2 дни драскане на гърлото ПСР може да е фалшиво отрицателен също. Той хваща най-рано на 5 ден след първи симптоми.

# 512
АА ако трябва да съм откровена повече от ден-два ми драска, но го отдавах на това че съм алергична и ми беше много зле покрай цъфтежа на тополите. Антигенния го направих чак днес, защото последните дни алергията се успокои, а гърлото още ме драска. Даже обонянието покрай хормоните ми е обострено. Благодаря ви за стиснатите палчета!

# 513
  • София
Ей Раули бре! Да му се невиди!. То шанса антигенен + ПСР - е малко вероятен за съжаление, ама все пак стискам палци! Какъв антигенен ползва?

# 514
А варианти има. На мен два  ПСР-а ми излязоха отрицателни , тъй че и на тях не вярвам.
Раули, надявам се при теб да е отрицателен и да ти се случат нещата.

# 515
Маце, стискам ти палци след морето да се похвалиш 🍀
Раули, дано теста да е отрицателен и да направите трансфера 🍀❤️
На мен уж ми дойде, но не е както трябва и още е кафява кръвта. Според мен ми идва с 5 дни по-рано и от натоварването с колелото преди 2 дни...12 км, но имаше и доста нагорнище. От време на време ме наболява, а сутринта много ми се гадеше, дано да тръгне както трябва и да свършва. Поне за сватбата да не съм в цикъл 😁
Е дойде ми както трябва, 5 дни по-рано, предполагам от колелото. Тъкмо измествам цикъла по-рано и да задействаме и инвитрото още в началото на октомври, живот и здраве ❤️🍀❤️

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 14:38 от Kactus

# 516
АА, мерси! Аз ходих в Софиямед, защото лекаря е препоръчан, не с направление - всичко по фонд, платено и т.н. ПРосто предния път бях в база 1, където имат супер док и точен график, а днес бях в база 2, където явно е анархия.
От ДКЦ-тата се отказах кардинално преди 2 години. Преди им давах шанс веднъж в годината и всеки път съжалявах.

Хапвам 2-3 бразилски ореха почти всеки ден за селен, вит Е взимам спорадично от време на време, но цинк не взимам за сега. Уж съм поспряла захарта, много рядко си позволявам бонбон или домашно кексче, ще намаля още.

# 517
На мен също антигенния ми беше отрицателен , а ПСР положителен. Нямай им много вяра на тях. Спокойно.

# 518
Плачевно е пак,онзи ден 4 днес 7 и все пак отивам сега в 15 при лекаря на кака да ме види  .

# 519
Здравейте момичета!
Първо прекрасни снимчици на бобчета и точици! Да си растат и стоят на топло до когато е нужно 😊
Маце, успех и чудесно изкарване на морето 🤞
Раули, много стиснати палци теста да е грешен и да се стигне до трансфер и то успешен 🍀🍀🍀
Кактусче, незабравим сватбен ден ти желая. Търпение, както казват момичетата явно когато трябва тогава ще се случи чудото.
Inferuya, много неприятно, че си си изгубила времето напразно.
Шани и аз съм на мнение, че ти трябва друг доктор.
Луничке, съжалявам (hug)
Аз преди два дни започнах стимулация с Гонал 200, първия ден имах страшно главоболие, днес вече съм добре. Този път реших сама да си ги бия, добре че са малки иглите, че иначе не знам. Аз припадам попринцип като видя кръв 😁😁😁 Стискайте ми палци за хубави и достатъчно на брой яйчица.
Слънчев и плодотворен ден!

# 520
Момичета, помощ.
Имам два фоликула, понеделник правим инсе.

Обаче казаха, че ММ трябва да пусне микробиология утре. Това не му дава 3-5 въздържание. Мнения?

# 521
Мейк,благодаря ти.
Ходих при лекаря на сестра ми,имам неспукан фоликул,обясни ми,че като ми дойде да пусна тези хормони и да ида да ме види ,след което ще види направи цветна снимка и сигурно стимулация,ще биел след това когато фоликула стане зрял някакви инжекции за да я предизвика,и ако пак няма овулация предлага лапароскопия за да надупчел яйчниците ,след това жените много лесно забременявали,просто някой яйчници имали по-надебелена обвивка.

# 522
  • София
Момичета, помощ.
Имам два фоликула, понеделник правим инсе.

Обаче казаха, че ММ трябва да пусне микробиология утре. Това не му дава 3-5 въздържание. Мнения?

ММ я пусна вторник и днес беше инсето. Как му е СГ по принцип на него? Ако е с добра СГ не би трябвало да е проблем, те нали я обработват, оставят само читавите плувци

🎀 🦋 Шенай 🦋 🎀 съпружието пускал ли е СГ? Че ти хубаво ЦС, стимулации, лапароскопии, ама трябва и той да се провери, ако не е вече

# 523
Пуска но не в ин витро център и беше много добре.

# 524
Пуска но не в ин витро център и беше много добре.
Аз на СГ, която не е правена в репродуктивна клиника, не бих се доверила .

Общи условия

Активация на акаунт