Летни страсти и вълни сбъдват всичките мечти ! ~бебеправене 391~

• 30 169
  • 769
  •   1
Отговори
# 525
Пуска но не в ин витро център и беше много добре.

Ако е правена в обикновена лаборатория - все едно не е правена.
Хубаво ще е да я повтори и в репро клиника, където се прави наистина качествен анализ на семенната течност, и ако пак е шампион - дори тогава няма право да те упреква в каквото и да е Simple Smile Ние сме хора, а не машини.
Успех !

# 526
Упорства ,говорихме и каза ,че ще направи специална само ако мине тази цветна снимка ,стимулация  или надупчване и тогава ако нямало щял,такива са мъжете ,искат никога причината да не в тях,бил убеден,че след тези неща щяло да се получи  Joy

# 527
  • София
Упорства ,говорихме и каза ,че ще направи специална само ако мине тази цветна снимка ,стимулация  или надупчване и тогава ако нямало щял,такива са мъжете ,искат никога причината да не в тях,бил убеден,че след тези неща щяло да се получи  Joy

Ааа Шенай, не ги слагай в една купа, моя мъж си пуска два пъти без гък да съм му казала, честно дума не е обелил за това кой има вина в каквото и да е.  Аз не бих се подложила на толкова неща ако не съм сигурна че 50% от материала не е потвърден ще го бъде или не ( дай боже да го бъде)

# 528
Колко си годишна ,ако не е тайна ,казваш че имаш голям син ,може да не съм запомнила правилно . Heart
Ще говорим пак довечера с него .

# 529
Подкрепям Мацето, моя пие една  шепа добавки, по стриктно и от мене и каквито изследвания трябва прави без нищо да казвам!

# 530
Шенай, нека и мъжа ти да пусне спермограма в репрудоктивна клиника, не може само ти да се тормозиш. А иначе за хормоните не трябва ли да са от 3 до 5 ден на МЦ? Нека и другите момичета да кажат, но мен винаги тези дни ми казват да ги пусна.

# 531
Маце, мерси.

Има аглутанация или както там се казвваше съсирването заради антитела, за това и казаха, че няма да стане спонтанно.

Шенай, моя още на третия месец неуспешни самосиндикално отиде да си направи СГ и до сега не е казал и дума за всичките чашки, които трябваше са оправи, кръвни тестове, добавки, на почивка, в делник - не забравя и не пропуска. И мен подсеща и ме пита дали съм си пила всичко през деня. Даже сега каза, че утре така и така ще ходи, направо и профилактично тестостерон ще пусне.

# 532
Шани много стиснати палчета. Това с дупченето на яйчниците ми звучи страшничко. Дано всичко да е наред. 🍀💐♥️
Мейк,благодаря ти.
Ходих при лекаря на сестра ми,имам неспукан фоликул,обясни ми,че като ми дойде да пусна тези хормони и да ида да ме види ,след което ще види направи цветна снимка и сигурно стимулация,ще биел след това когато фоликула стане зрял някакви инжекции за да я предизвика,и ако пак няма овулация предлага лапароскопия за да надупчел яйчниците ,след това жените много лесно забременявали,просто някой яйчници имали по-надебелена обвивка.

# 533
  • София
Колко си годишна ,ако не е тайна ,казваш че имаш голям син ,може да не съм запомнила правилно . Heart
Ще говорим пак довечера с него .

Ми дъртичка съм Bowtie, на 36г, но мм първата СГ направи на 27г като беше, и то след 2 спонтанни забременявания от раз ( неуспешни за съжаление).

Иначе пък евала, дейна си, тук за два-три дни не си седна на дупето и да се вайкаш,браво Two Hearts

# 534
Момичетааааа, вашата енергия проработи - негативен е ПСР-а!!! Явно съм настинала от тоя климатик вкъщи и за това ми драска гърлото Simple Smile охх, отдъхнах си!! Благодаря ви от сърце!

# 535
  • София
Момичетааааа, вашата енергия проработи - негативен е ПСР-а!!! Явно съм настинала от тоя климатик вкъщи и за това ми драска гърлото Simple Smile охх, отдъхнах си!! Благодаря ви от сърце!

юхууу, смучи трахизан там, ще мине. Two Hearts

# 536
Момичета, това е най-интересната тема в бгммама, постоянно влизам да ви чета.

Относно антитегенните тестове - в нашето семейство винаги са били безпогрешни.
Моят приятел се разболя април месец, имаше температура 37 и нещо, купихме още на втория ден от проявата на симптмите антигенен тест от аптека. Направохме го със секрет от носа - положителен. На другия ден отидохме в лаборатория - пак положителен. Изкара си карантина 14 дни и така.

Баща ми също беше с Ковид през декември, хвана го с антигенен тест. Обратното също съм чувала - жена, болна от Ковид 100%, но ПСР не го хваща това. Както и да е, вярвам, че при Raulista всичко ще е наред и е била фалшива тревога. Стискаме палци всички!

На мен ми излязоха част от изследванията:
1. Хламидия и микоплазми - отрицателни
2. Имам положителен за единия вид уреоаплазма. Лекарят вече ми прати рецепта за антибиотик, 3 таблетки ще пием с приятеля ми, когато ми дойде.
3. Микробиология - candida отрицателен, наличие на левкоцити, епителни клетки, лактобацили. Заключение: нормална аеробна бактериална флора. Това ок ли е? На мен ми звучи, че тук няма драма.

Чакам другата седмица тромбофилията. Засега уреаплазмата е проблем, лекарят каза, че може би заради това приятелят ми има много левкоцити в еякулата. Реших другия месец да правя цветна снимка и с това вече ще съм наясно със състоянието на нещата.

Стискам палци на всички и да ви е много хубав уикендът Simple Smile

# 537
  • София
So close, микробиологията ти е ок, нямаш проблеми там. Ех тая уреоплазма сега от къде се взе?

# 538
И на мен ми е чудно, с приятеля ми сме заедно от 11 години, но тя може да е от преди това, май не съм пускала микробиология редовно, само цитонамазка и кръвни изследвания...Тъпотия. Дано лесно се справим с нея.

# 539
  • София/Севлиево
Навремето ММ ако не бе поел сам инициативата да иде първо той на лекар и да си направи СГ едва на няма и 27г. сигурно Слави нямаше да го има...Никога не е искал да се подлагам на ненужни манипулации-така и не направих лапароскопия,и винаги е бил до мен,когато е трябвало.Даже имам чувството,че изживя 3-те ми миседа и многото неуспешни трансфери по-зле и от мен...

Общи условия

Активация на акаунт