Летни страсти и вълни сбъдват всичките мечти ! ~бебеправене 391~

• 30 166
  • 769
  •   1
Отговори
# 540
Eлислава, това, което описваш, е прекрасно. Наистина рядкост е подобно поведение, повечето мъже се притесняват да ходят на СГ и мисълта, че може да има проблем при тях, ги натоварва и дори леко изнервя. Сякаш е подложена на изпитане мъжката им сила.
Истината е, че на всекиго може да се случи и че двойките трябва да преминават заедно през всичко. Възхищавам се на връзки като вашата.

# 541
Борих уреаплазма парвум и я унищожих от първия път с антибиотик при мен и при мм, ама ми изписаха и противогъбични, за всеки случай.

Може да си я носиш с години. Не се хваща от обикновена микробиология. Чела съм, че мацки я трепят след 2-3 антибиотика чак, стискам палци да се поддаде бързо!

Шенай, бяха ми казали между 2ри и 4ти ден най-добре за женските хормони.

# 542
Иска ми се и аз да споделя.
С моя ММ сме заедно от 7г,когато ми откриха ендометриоза и док каза, че бебето може да дойде трудно той всеки път идваше с мен на док, на прегледи даже в спешното абе навсякъде. Плащаше всичко:прегледи, лекарства, изследвания всичко от-до. Моя ММ не се отказа от мен когато док каза, че може да се наложи инвитро, каза че той ще го плати ако трябва. Но ще минем през това заедно. ♥️Гледа ме като писано яйце. Е имаше и трудни моменти, свеки не беше доволна от този факт,че имам проблем дори и тогава застана до мен. ❤️
    Eлислава[/list][/i]: Много да се обичате. ❤️❤️
    Навремето ММ ако не бе поел сам инициативата да иде първо той на лекар и да си направи СГ едва на няма и 27г. сигурно Слави нямаше да го има...Никога не е искал да се подлагам на ненужни манипулации-така и не направих лапароскопия,и винаги е бил до мен,когато е трябвало.Даже имам чувството,че изживя 3-те ми миседа и многото неуспешни трансфери по-зле и от мен...

# 543
    И при нас не е имало проблеми със СГ на ММ. След втория мисед си отиде по негово желание, дори малко май се чустваше специален, че и на него обръщат внимание. Joy

А после ми се разсърди, че му било време за контрола след като пи три месеца добавки, пък аз не съм се интересувала.

# 544
    И при нас не е имало проблем със спермограмата. Много ме подкрепя. Той също много се разочарова като ни казаха, че октомври ще правим инвитрото. Просто колко хора в момента са в стимулация или чакат трансфер, а ние уж ще имаме зелена светлина, а бездействаме. Много е тъпо и подтискащо чувството, особено като си го чакал толкова много време. Още септември ще си направим всички задължителни изследвания, че да не ни мота октомври. Те поне важат 3 месеца. Само хормоните преди самата стимулация. Дано всичко е наред 🍀
    Нямаме търпение да минат тези по-малко от 3 месеца. Поне се разсейваме със сватбата и почивката, която е планувана за септември 😁
    Успех на всички ❤️

# 545
    Включвам се, знаейки че пиша глупост, но нали надеждата умира последна 😀

В понеделник отново спряхме да се пазим, както ви казвах. Вчера ми беше 28-ми ден и трябваше да ми дойде, тоест в понеделник съм била доста след овулация, но цикъл още нямам. Вчера ме заболя леко корема, пих Бускулизин, мина ми и от тогава нищо, никакви симптоми, а по принцип имам ужасно болезнен цикъл и съм на прахчета… Не мислите, че може да ми закъснява от хубава новина, нали?
    Знам, че започвам пак да се побърквам 😀

Относно СГ на ММ… в началото като му казах беше много изненадан, после го прие много добре, не се дърпаше изобщо, само където отиде там с голям срам, все едно е откраднал нещо и го е разкрил целият свят 😂 Като цяло се радвам, че се съгласява с всички мои, понякога прекалени, желания без да упорства много, много.

# 546
    Ох, Шенай. Много неща искам да напиша, но няма.
    Ако толкова иска дете, ще е готов на всичко. ММ даже сам пожела да пуска изследвания.
    Но като го гледам ти го приемаш весело и на шега неговото изказване. Щом си готова да минеш през това.
    А док каза ли ти на кой ден да пуснеш хормоните?

# 547
    И аз излекувах Уреаплазма с един курс антибиотик. След 2 месеца на контрол излезе чиста.
    Даже и в лабораторията бяха изненадани, защото доста често трудно се лекува, и изисква няколко курса.
    За спермограма, аз още чакам моя да се накани. Дадох му последно време до Септември, защото аз така или иначе от средата на този месец започвам шофьорския курс, и в момента проект-бебе е замразен.Работя по себе си този месец усилено, освен книгите, подстригах се, смених си цвета.. Абе коренна промяна 😂 Дано ми донесе спокойствие и успех в начинанията.. Опредеелено се чувствам добре, само където не съм си починала особенно, заради племенницата (бронхопневмония кара посред лято 🤯)

То като гледам повечето лятото почивка сме си дали 😁
    Маце стискам силно палци, след 2 седмици да покажеш 2 тлъсти черти 🤞🙏😍
    Кактусче дано имате най-прекрасната сватба, и след нея да получите най-големия подарък ❤️
    Раули аз не съм се и съмнявала честно казано, но не ми се отваря пак тема за Ковид 😁 Браво на теб, хайде сега спокойно, и скоро да се похвалиш 🥰

Стискам палци на всички 🍀🙏🌞

# 548
    • гр. София
    Момичета, малката ни точица е вече с шест клетки! Офффф, ще се пръсна от вълнение!
    За уреоплазма та, ние се борихме две години с нея и няколко курса антибиотици. След лечение често дава фалшиво отрицателен резултат и после отново... Така че съвет от препатил-контрола поне два месеца от лечението за да сте сигурни. Сега уж сме отрицателни, но преди трансфера ще пусна отново изследвания, за всеки случай.
    Относно мъжете, разбирам Шенай и леко завиждам на част от вас. ММ за първата спермограма отиде без да се дърпа а и вече бяхме коментирали многократно, че е много по лесно да започнем с него. Но... В клиниката не можа да отдели нищо. От както сме заедно никога не е имал проблеми, но явно психиката му този път даде фира. Така стана и втория път... След това винаги носим материал от вкъщи и той е винаги много притеснен дали ще може. И съответно мрънка... Не можело ли само с едно даване да му направят всички изследвания, чувствал се като бик за разплод.... И като добавим и фобията му от игли и доктори картинката става цветуща. Вчера например, явно упойката не ми понесе добре от предния ден и ставайки от леглото паднах обратно повръщайки. От раз каза край, спираме, каквото такова, нямало повече да си причинявам тези глупости... От начало му се ядосах, че не иска достатъчно силно бебе, ама по късно реших да приема, че просто много се е разтревожил за мен.
    Маце, Раули и всички борбени девойки, стискам ви палци!

# 549
    Момичета, да си изплача и и аз мъката тук - дойдоха резултатите от имунологичните изследвания и положението е плачевно, рев от един час и не мога още да се успокоя - с тези резултати е абсурд да износя бременност. Освен познатите ми вече мутации ми е намерила и още една, много рядка, която причинява инфаркти, венозни тромбози и ранни аборти. НК клетките са в небесата, подозира неоткрито все още автоимунно заболяване ( не Хашимото) заради позитивен АНА тест с висок титер и липсващи имуноглобулини, крос мач тестът е негативен, и сме с много голям HLA Sharing, по принцип трябва ми активна имунизация от мъжа ми, но с евентуалното автоимунно не може, само КИР типизирането ми е ок, 10 страници резултати ми разбиха всичките надежди. Сега трябва да видя кога ще ми дадат час за телефонно обсъждане и каква терапия ще препоръча.

# 550
    • Замък сред облаците
    О, Марго, толкова съжалявам, че са такива резултатите! С вливки може да се подобри положението, нали?

# 551
    • София
    Ох Марго, съжалявам Heart. Имаше един заплетен случай на една мама в кюретажната, направо беше изградила имунитет срещу клетките на мъжа и, обаче уцелиха вливките, бяха я оставили без имунитет за да успее да пребори първите три месеца, пази се много и успя. Знам че не е същото, но мисля че беше в Надежда болницата. С лекарите коментира ли го?

# 552
    Марго❤️
    Ще се случи вярвай.. Винаги има надежда, колкото и зле да изглежда положението!

# 553
    • гр. София
    Марго, не съм запозната в детайли, но няма мутация или автоимунно, което да не може да бъде излъгано в репродукция та! За справка и последен вариант - Сигридов!

# 554
    Марго Heart
    Коя е рядката мутация? Ще им намерите решението, сигурна съм!

Общи условия

Активация на акаунт