Летни страсти и вълни сбъдват всичките мечти ! ~бебеправене 391~

• 30 164
  • 769
  •   1
Отговори
# 555
Марго, прегръщам те! Погледни го от другата страна - най-накрая откриха проблема, който ви спъва толкова време. Сега е въпрос само на правилно лечение за да се случи чудото ви. Бъди силна още веднъж, стискам палци! Heart
Редактирам се, Марго защо не вземеш резултатите да ги покажеш в Бг. Да получиш предварително мнение, Тата и така ще ходиш по доктори?

# 556
Само резултатите пратиха,обсъждането ще го правим по телефона като платя 400те евро сметка. Сигурно ще остане след отпуската, летим другата събота за БГ и не знам дали ще имам сили и с това да се занимавам. Имаше по две-три изречения под отклоненията от референтните, с помощта на гугъл разшифровах останалото. При мен нали и възрастта вече е фактор, направо се чудя дали да не се отказвам - ММ много се притесни как да ме успокоява, и той казва, че нали си се имаме двамата, то ва е най-важното, и че ако има опасност за моето здраве нищо няма да правим повече.
Манди, фактор XIII V34L.

# 557
Марго❤️
Както написа и Бранди - вече имате разковничето. Каквото и да решите, със сигурност ще е най-правилното за вас си

# 558
Ох, Марго Heart Прегръщам те, много съжалявам за резултатите, но мисля че сте открили причината, която ви е спъвала и трябва да се консултираш с лекарите тук да видиш какво ще кажат и да се търси решение. Колкото и да е трудно не се отказвай, според мен си много близо до мечтаното бебче HugFlowers Four Leaf Clover
Раули, цялата изтръпнах, като четох първия ти пост за + антигенен и после докато намеря коментара за - пср, направо ми причерня Scream Сетих се за мен, как всичко се провали заради ковид, ужасно е и на никой не го пожелавам. При мен беше много в началото, а ти точно преди трансфер-направо ми настръхна косата и МНОГО се зарадвах че пср е - Heart Така, че смело напред, изсмучи си трахизана и мисли само за трансфера никакво гърло Hug Flowers Four Leaf Clover
МериХристова, промяната в цвета на косата, носи или означава и промени в живота, така че пожелавам ти бебче скоро People Baby Кефиш ме как добре си се настроила лежерно и лятно Tropical Drink Това с книжката си е сериозна работа, дано да ти върви леко кормуването и скоро да се похвалиш и с книжка и с бебе Wink

# 559
Прегръдки Марго! От сърце ти желая да намерите решение Flowers Four Leaf Clover, не се отчайвай!

# 560
Марги, открили сте причината. Вярвам, че ще стане. Някъде из форума си харесах един цитат: гинекологията е единствената медицинска специалност, която е наполовина наука и наполовина ЧУДО. Не се отказвай, направете всичко, което зависи от вас и се молете 💚🍀☀️

# 561
  • Замък сред облаците
Добро утро, девойки! Днес ставам на 32. Няма да ви черпя виртуално, но ще ви споделя какво си пожелавам. Пожелавам си тук скоро всяка девойка да види двете чертички, да види тупкащо сърчице, подскачащ корем и накрая да чуе проплакването на собственото си дете. Пожелавам си да сте все така борбени, подкрепящи и упорити. Пожелавам си всяка от нас да намери не само причината, но и правилното решение за всеки свой проблем. Пожелавам си да не губите надежда и да съхраните себе си! ❤
И понеже сме като вещерско сборище...

Орисвам ви!

# 562
Мила Margolotta, много, много съжалявам за начина, по който се чувстваш в момента. Прегръщам те силно!
Но и аз мисля, че щом са открити проблемите, това е сериозна стъпка напред и ще се намери начин за решаването им. Или ще се случи чудо. Много се надявам да се получат нещата при теб и всичко лошо да остане в миналото. Пращам ти сили и смелост. Радвам се, че мъжът ти е толкова добър, разбиращ и подкрепящ - това е безценно. Нека той ти бъде опора и светлина в този тежък момент, а после заедно да се радвате на вашето съкровище! ❤

АА, честит рожден ден! Бъди много здрава, щастлива, усмихната и обичана! И нали знаеш - скоро да гушкаш мъничко твое и на съпруга ти копие! ❤
Нека се сбъдне орисването ти за всички тук. И всички твои мечти да станат реалност!

На всички момичета стискам палци нещата да стават бързо, лесно и без нерви, и скоро всички да се махаме от темата. Докато не дойдем радостни и ентусиазирани за братче/сестриче.

Прегръдки на всички!

# 563
АА да си жива и здрава, много щастлива. Дано орисването ти, започне от теб, и догодина да празнуваш РД с едно, пък може и две бръмбърчета в ръце 😁🙏❤️

# 564
Margolotta, по въпроса с мутациите, Лайден мисля беше пряко свързана с Фактор 13 и е класика. Приятелка си износи живо и здраво момиче, което в момента е на къде 10 години. Нищо толкова екзотично, кръворазреждащи и дотам. Не се притеснявай, обичайно своите не са това, което са. Повече информация, по-верни решения! Като идваш към Бг, направи консултация, ако имаш време и желание. Каквото и да стане, ще се справим! Бъди сигурна!
АА, честита бъди! Пожелавам ти здраве, сила, мъдрост, любов и много щастие, споделено с бебетата вкъщи, е и с техния татко Simple Smile)) Посрещни 33 си години с бебчета в ръце и пълно сърце! И като сме вещици, орисвам те на разкошно майчинство!

# 565
  • София
Aa да си ни жива и здрава и всичко което ориса да се сбъдне! Heart

# 566
AA, честит рожден ден! Бъди много здрава и щастлива! Нека орисването ти се сбъдне за всяка една от нас!!! ❤️❤️❤️

# 567
Марго, съжалявам за резултатите.
Аз бях със завишени НК клетки - 22% при граница до 12%. Правиха ми една единствена вливка с интралипид и за 2 месеца постепенно паднаха до 9%.
Има тема за Тромбофилията, но сега не мога да я намеря през телефона. Можеш да видиш и там за Фактор13, защото съм го засичала като мутация и при други момичета.
Хетерозигот или хомозигот си?
Моите мутации бяха други, но пак се водих с тромбофилия и цяла бременност изкарах на инжекции в корема.

# 568
Марго прегръдки и от мен Heart
Аз също вярвам, че сте много близо до мечтаното бебче, когато вече е открит проблема. При мен също водихме борба с моята имунна система, вливах имуноглобулини, а сега бях и на висока доза кортокостероиди. Пожелавам много сили и открития проблем е наполовина решен проблем!

АА честит рожден ден! Да си много щастлива, обичана и да имаш много поводи за усмивки! Пожелавам през тази година да ти се сбъднат най-съкровените мечти! Heart

# 569
АА, честит рожден ден! Бъди много здрава и щастлива! Нека твоите пожелания към нас, да се сбъднат и за теб! Hug Flowers Tulip

Общи условия

Активация на акаунт