Летни страсти и вълни сбъдват всичките мечти ! ~бебеправене 391~

• 29 996
  • 769
  •   1
Отговори
# 675
Момичета нямах, по кофти ден.... Паднах и си изкълчих глезена, после се изгорих с кафе, изгорях със 100 лв... Исках да си споделя с вас деня..
На всички останали пожелавам много късмет и да се похвалят с тлъъъсти черти😍, а на бременните лека бременност и до финал. 😍🍀❤️💋

# 676
Мацки, след час половинката отива да прати войниците на баня (нали не сме само ние с 4898293904 различни шеги по въпроса, за да си го правим интересно?! Joy)

Нямам навика да си въобразявам болки, но се чувствам много странно, защото от стимулациите имам два фуликула и най-вероятно са се спукали, защото не мога да ходя права Joy Почти винаги ме е понаболвало от едната страна, ама сега е и от двете, присвива ме цялото коремче, тъй че го приемам за добър знак Blush

Замеряйте ме с положителни емоции по обяд! Нямам сериозни амбиции по въпроса, но човек винаги може да се надява първата инсеминация да му е и последна, нали? Nerd

# 677
  • София
Inferiya мега стиснати палци! Всичко да мине леко! Щом те наболява се спукват, аз като се качих на прегледа тъкмо се беше спукал фоликула и направихме инсето. И аз също нямам големи надежди, все пак е за пръв път, успеваемостта е доста ниска, но каквото такова, стъпка напред е!

# 678
Inferiya - успех!! Heart

Някой знае ли дали на последен ден от дуфастон, ако има бременност, тест би отчел? (ако е минала имплантация и тн) Чудя се дали може да има фалшив положител резултат заради приема..

Иначе аз днес довършвам дуфастон-а и (не) чакам да ми дойде преди да отида на АГ отново. Heart

Успех на всички!

# 679
  • Замък сред облаците
Инферия, пращам ти положителна енергия!

Дейзи, на 10 ден от прием на дуфастон, ако е започнат от О натам, тест би отчел само кръвен. Заради дуфастон няма да ти даде фалшиво положителен, това е прогестерон, не ЧХГ.

Ние вчера си бърборихме и направихме уговорка, ако до НГ не стане, да правим СГ, та поне и половинът е наясно и е съгласен с моя план Grin Grin Grin Лесно се нави, което ме кефи Simple Smile

# 680
Здравейте, мацки!
Първо честито на Хера, пожелавам ти всичко да е наред до финал!
На останалите - до есента най-късно да се похвалите с едно лятно/морско чудо и да се изпразва темата. Purple Heart
Тези седмици ви следя отгоре-отгоре, защото реших да не се пренавивам и да свикна с мисълта, че пътят ни може да е по-труден от очакваното. Имам планирани прегледи, давам го по-леко и мисля да си дам пауза от мислите(доколкото може), като се погрижа още повече за здравето си.

# 681
Маце, Инферия и на двете ви стискам силно палци! Понякога е нужно само малко подбутване, така да го кажа и да стане чудото. Вярвам, че и при вас ще е така! ❤️🍀❤️

# 682
Инферия, пращам ти положителна енергия!

Дейзи, на 10 ден от прием на дуфастон, ако е започнат от О натам, тест би отчел само кръвен. Заради дуфастон няма да ти даде фалшиво положителен, това е прогестерон, не ЧХГ.

Ние вчера си бърборихме и направихме уговорка, ако до НГ не стане, да правим СГ, та поне и половинът е наясно и е съгласен с моя план Grin Grin Grin Лесно се нави, което ме кефи Simple Smile

Благодаря ти, мила! Днес ми е 14 ден от прием на Дуфастон.. и имам някаква болка в зърната много силна (знам, че може да е и от хормон-а)..

# 683
  • София
Дейзи смело прави тест, болки в гърдите поради дуфастон трудно, но заради бременност има вероятност!

# 684
  • Замък сред облаците
Щом е 14ти ден на дуфастона, ако е започнат след О и аз съм с 2 ръце за тест като Мацето Simple Smile

# 685
Аз така и така няма да мога да отида на тази М при док да каже има ли полипи, няма ли, та съм си забранила временно достъпът до приложенията по темата и този месец не ща и да чувам за тестове за О, за гелове и други подобни. Само дано августовата М не съвпадне с отпуската на док😁

Инферия - силно стиснати палци!!!

# 686
Круела,след всяко лошо идва нещо много хубаво . Heart Eyes
Аз препиках 1 тест не издържах

# 687
Хера, честито, лека бременност до пухкав финал! Heart
Маце, Инферия, Дейзи, стискам палци! Hug
Прекрасно, морско лято, много плюсчета на тестовете! Blue Heart

# 688
Дано Шани, ама това с парите ме довърши... Бива, бива карък ама чак толкова.. 😀
Круела,след всяко лошо идва нещо много хубаво . Heart Eyes
Аз препиках 1 тест не издържах

# 689
Да ужас ,каръшки дни ,то на сиромаха кога му е вървяло,поне на мене . Преди 1 час направих теста и не смея да го отворя още от страх Joy

Общи условия

Активация на акаунт