Летни страсти и вълни сбъдват всичките мечти ! ~бебеправене 391~

• 30 000
  • 769
  •   1
Отговори
# 660
Хера, честито и до финал Hug Flowers Four Leaf Clover
Di@, успешен трансфер Flowers Four Leaf Clover
So close и Darling стиснати палци 🤞🤞🤞
Алисън и Одри, много се радвам че пишете Heart
Аз мечтая за синьо, но много ще се радвам и на момиченце, както някой написа след толкова години борба пола е най-малкото за което мисля. Пожелавам на всички да сбъднем мечтата си за дете и скоро да се изнасяме към отчетни People Baby Hands Pray

# 661
Благодаря Ви,ще видим дали ще дойде на 18-ти всв пак.  Лекаря новия каза като ми дойде да пусна хормони ,че нямам ПКЯ,а само 5 фоликулчета малки във всеки яйчник и то вътре в него ,а пкя било когато има повече от 10 фоликулчета и били наредени като огърлица и повечето пълни жени имали такъв синдром и с високо окосмяване,а аз съм 52 кг

# 662
А каза ли ти какво точно да пуснеш? Погледни в темата за хормоните в Искам бебе, там много добре е обяснено какво кога се пуска и защо. Има много жени със СПКЯ, които са слаби и без окосмяване, много генерално заключение пак.

# 663
ПКЯ (кисти на яйчниците) =/= СПКЯ (синдром на поликистозните яйчници)
СПКЯ се доказва с изследвания, при мен никога не е изследвано, затова винаги пиша - недоказано .. но съм имала всички сиптоми, но не едновременно Simple Smile,  кисти нямам от 2007 някъде, но пък тогава бях много слаба.

Но аз не ти слагам диагноза, ако прочетеш внимателно "За всички дами с нередовна овулация и/ или СПКЯ."

Последна редакция: нд, 11 юли 2021, 12:05 от Одри ♡

# 664
Одри не знаех за СПКЯ и яйчниковия резерв, благодаря, че разясни. Ей, един плюс да има в тази СПКЯ 😀

Иначе това за поликистозата и килограмите не е точно така. Аз бях 48 кг, сега съм 45 кг и СПКЯ, и ИР си имам, нищо че съм слаба. Мисля, че някои доктори не могат да го разпознаят когато няма кисти, защото аз преди нямах нито кисти, нито някакви симптоми, окосмяване и т.н., диагностицираха ме само на база хормони, но ето, че вече и кисти имам, въпреки че съм докарала хормоните в съотношението.

# 665
Margo, това с напускането на работата не ми звучи като добър план. Ще те доведе до това да мислиш само за бебеправене и да стане фикс идея, което за психиката не е хич хубаво. На мен поне работата много ми помага да се разсейвам при проблеми в личен план. Тръгнеш ли в процедури тук ще си имаш добре покрити болнични. Това много улеснява.
И аз се отказах от ходенето по доктори в БГ. Няма как да го коордираме за малко време.
Ще ти дадат терапия тук и е добре, че каквото изпишат ще си го вземеш. Ако имаш рецепта от БГ можежда стане с проблем намирането тук и така да се заплетеш.
Иначе май си се поуспокоила след шока от резултата и правиш рациoнална преценка, което е добре. Коментирай, чети и питай критично. До края на август релакс и ваксина и на есен ще се бременее Wink

Последна редакция: нд, 11 юли 2021, 13:55 от Mateya Zoe

# 666
  • София
Аз имах кистички на яйчниците 2008ма, след години пиене на ОК изчезнаха, няма ги, съотношение LH:FSH перфектно, но при мен причинителя на Спкя е ИР. След раждането няколко месеца се появиха пак на яйчниците и изчезнаха след като отслабнах. Ноо си имам всичко на лице, окосмяване, коремче, опада ми косата около челото, кг не са ми трагични, поддържам под 60, с 5ца съм отново. Та това си е синдром, комплексно се изследва.

АА аз много харесвам др. Бацелова, писах си много с нея покрай ваксинирането на нашите, че майка ми беше с много алергии и трябваше китайска ваксина да сложи. Аз и знам мнението де, за бебеправенето и ваксини, няма притеснения, но ако искаш все пак и пиши. Аз ги биех преди овулация да ми е по-спокойно, знам че след РНК ваксина има вероятност за по обилен цикъл, но няма пряка връзка все още, но направи както ти е по-спокойно.

Марго , Сигридов е нож с две остриета, или ще си му супер интересен случай или може да те срине. Аз бих дала и шанс и на твоите лекари!

# 667
Всички й го предлагате Сигридов на Марго, но той в момента не приема небременни пациентки. На есен отново ще се дават часове на малка бройка такива, след като се попълни някаква анкета. Вариант е да му драсне имейл, в който да разкаже историята си и да се надява да му се стори толкова интересен случай, че да направи изключение и да я приеме, в което се съмнявам. А и той ще иска тук да пусне 1 камара изследвания, ще я пуска при Ковачев за  коментар на тези изследвания и подготовка и терапия за забременяване, и евентуално да я следи често при плюс тест.  Което разбирам, че при нея няма как да стане, да пътуват толкова често. Иначе и аз мисля, че би помогнал, но просто дадената ситуация не изглежда да го позволява. Все пак вярвам, че ще намерят начин да имат успех 🙏🍀

# 668
Плюса на България е, че докторите сякаш са по-достъпни.
След моя спонтанен аборт личният ми лекар и АГ, което посещавах тогава изобщо нямаха намерение да ми назначават нищо. Ама нищо. Диагнозата беше "Случва се".
Сама се разтърсих за ендокринолог, а след като прочетох за тромбофилията и за имунолог. Запазих си часове и на прегледите директно казах, че искам пълен панел изследвания - полови хормони, ТСХ панел, тромбофилия, микоплазми, вируси и тнт.
Имуноложката каза, че е длъжна да ме информира, че повечето от тези изследвания се препоръчват след 2ра-3та загуба, но и тя е съгласна да ги пуснем веднага.

# 669
Амиии аз се записвам с М от днес....
Най-много ме е яд, че утре пътуваме за морето, а аз половин почивка ще съм като водосточна тръба..

# 670
Здравейте, скоро не бях писала тук, но и няма нищо ново. Сякаш отшумяват зъбните проблеми, другата седмица уж ги приключвам и ще почнем по-старателни опити може би, предните месеци я карахме много отгоре - отгоре. Предстои ни морска почивка и О в един и същ период, може пък да си сътворим една точица на морето Heart
Връщам се да чета кой как я кара и желая много положителни тестове да завалят в темата!

# 671
Х Е Р А, честито, успешна и щастлива бременност! Виж как ни изненадА! Май пропускам още едно плюсче, най-добри пожелания и за нея, просто зациклих на името (срам).
Маргото, поне доц. Конова да предложа като вариант за консултация след новите резултати? Дали пък не може и онлайн да ги погледне и обсъдите, ако няма часове? Драсни им мейл, пробвай.
Чакам с нетърпение нови положителни тестчета от всички!
Аз за разнообразие и излизане от дупката сложих първа доза и ще отскоча до приятелка в Бергамо, която ме кани от години. За съжаление втората доза ми се пада докато съм там. Дано се опазя. Надявам се като кацна веднага да успея да я сложа в някой софийски пункт, че в Плевен ще е по-трудно. Дори със заявен час тук пак е на кантар кога ще имат достатъчно хора за флакон. Едва ли имам Я и О, за да ми се получи "естествено", така че нищо не прекъсвам. Когато мога, действам. Меря си БТ от любопитство, с тестове за О не ми се занимава. С негодните хормони, нулево желание за стискане и мъки.

# 672
Хоп, ето ме и мен с малко повече време да изкоментирам събитията от последните дни Simple Smile

Благодаря на всички които стискате палци, просто в петъка голям страх брахме. За щастие, фалшива тревога. Аз точно си направих вливката интралипид да си сваля имунитета за трансфера и направо изтръпнах... Жената в лабораторията ни е позната, та прабата за ПСР-а ми я взе доста агресивно от всякъде за да сме сигурни че всичко е наред.
И понеже обичам да ми бъркат в мозъка Joy днес пак ходих (нали ми трябва тест 72 часа преди трансфера), но от тези ковидяни завърнали се от Гърция, не можах да мина...просто лятно време е някакъв ад, 40 човека на опашка за лаборатория коята затваряше след 30 минути... Дано утре не се наложи да чакам, че вече няма за кога да отлагам.

Марго, първо, никакво отказване! И другите момичета са ти го написали, но в тази тема ти най-добрият пример за постоянство, непреклонност и желание и съм сигурна, че ще твоето желание ще се сбъдне! Важното е че знаеш за какво да гледаш и внимаваш, а това е половината работа. Ние ти стискаме всички палци, дори на краката!

Манди, как си ти? Радвам се, че ще се разнообразиш с хубаво пътуване. Изключи мозъка за няколко дни и живей на пълни обороти Hug

Уинтърче, благодаря, че се сещаш винаги за мен. Хайде, няма ли да се похвалиш вече, чакам го твоя тумбак Heart

АА, честит рожден ден на патерички и благодаря за хубавото орисване. Да бъде!

Шенай, няма да повтарям всичко които момичетата са ти написали, но всичко в тази история е скандално. Аз не бих седяла при такъв мъж и 5 минути, камо ли да му раждам дете.

Относно пушенето и алкохола, ние не пушим цигари, но мъжа ми е пристрастен към наргилето. От както почнахме опити обаче сме си стиснали ръцете на 1 път в седмицата. Иначе за пиенето, аз отдавна не пия като на младини, но лятно време така ми си пийват коктейли уикендите Grinning И до миналата седмица си позволявах по някое друго мохито. Казала съм си след трансфера - нищо. Ако е успешен, продължавам с въздържанието. Ако не дай Боже е неуспешен, спирам за почивка през лятото за да мога да си пия, ям и правя каквото си искам.

Какти, следя те изкъсо, знаеш Heart Изкарайте един незабравим сватбен ден, яж, пий, танцувай, че после няма хехехе Сигурна съм че бебо ще стане в точния момент.

Хариомче, грабя и си пълня джобчетата са мечтаното синьо! Аз следя ъпдейтите за твоята шушулка в другата тема #stalkeraltert Kissing Heart Надявам се скоро да мога да се похваля и аз.

Иначе за СПКЯ, потвърждавам като една видна представителка хахах. Има си много негативи, но пък поне яйца - бол. При мен с най-слабата възможна стимулация направих 24 броя, от които 23 стигнаха до 3ти ден. На 5ти замразихме само няколко които бяха с топ качество. Иначе и аз винаги съм била слаба, но с коремче, което супер много ме дразни. Чак след години разбрах, че идва от високите андрогени свързани със СПКЯ.

По повод изследванията при мъжете, моят не се дърпа защото знае че това не е по желание. Не сме имали проблеми, защото сам вижда аз на какво се подлагам, така че отива и дава материал всеки път когато се налага. Със сигурност не му е любимото преживяване, но той ме познава и знае много добре че съм краен човек и работи наполовина не правя, за това си трае и изпълнява каквото се иска от него.

Желая ви прекрасна и слънчева неделя! Nature Sunny

# 673
  • София/Севлиево
Хера,честито и от мен.Лека бременност.

# 674
ООооо, да, честит рожден ден и от мен на патерички, АА! Здраве, щастие, любов и сбъднати всички мечти, и то в най-скоро време!
Благодаря Раули, аз си следя и трансферната тема и вярвам, че ще ни зарадваш скоро! Направо изтръпнах, като каза за антигенния, и докато успея да пиша, излезе другия.
Добре съм, подадох документи за нови донори и взех списъка с необходимите за осиновяване от Агенцията. След отпускарския сезон ще се постарая да раздвижа счетоводно нещата. Чакане Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт