Летни страсти и вълни сбъдват всичките мечти ! ~бебеправене 391~

• 30 014
  • 769
  •   1
Отговори
# 615
Добре дошла, Жасмин! Много съжалявам за загубата ти, разбирам, колко ти е тежко. Пожелавам ти скоро да забременееш и този път всичко да е прекрасно, и да гушкаш най-хубавото бебе!

# 616
Хера, честито! Късмет и до финал! 💚💚💚
Jasmin, добре дошла и не се задържа дълго. Бих те посъветвала да си дадеш почивка от тестове, графици и всичко и се насладете на лятото Simple Smile

# 617
На леля Маце, дето грам не е леля, желая късмет и тлъсти две черти!
АА, честит празник! Желая ти здраве и мечтата за дете да се увенчае с успех съвсем скоро!
Херичка, честити две черти! Сега ти трябва спокойствие, спокойствие и спокойствие. Всичко ще е наред този път, с теб сме!
Марго, имаш причината вече за толкова многото спонтанни, които ти се случват. Аз имам странното усещане, че на теб късметът ти е в България. Не знам за клиниките в Германия, но тук достъпът до адекватни специалисти и възможността да поемат твоя случай според мен е доста по-голяма. Сигурно не ти е до моето мнение, но аз все си мисля, че трябва да опитате в България. Възрастта ти даже според мен не е чак толкоз плашеща, колкото Лайдена. Знам, че накрая всичко ще се нареди и случи, само не се отказвайте.
Мъжът и зетят на Шенай няма да ги коментирам дори. Тия неземни арабски шейхове с милиони пари и нужда от мъжки наследник. Ако МП ми направи дори и тънък намек как аз съм недъгава, щото не мога да забременея и да му родя син, бягам с триста. Тва е не червена лампа, ми червена светеща стена. Абсолютно ограничени същества с мозък, колкото на врабче.
На Жасмин добре дошла и дано не се задържаш дълго тук!
Абе девойки, аз не знам дали да споделя, ама вече втори цикъл след раждането ми е странно оскъден. Ще ида при АГ, но исках да попитам някой знае на ккво може да се дължи?

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 20:17 от Misery.

# 618
  • София
Мизери така е в началото, възтановява се лигавицата, ще се възстанови и ще влезне в час.Леля съм бре, макар че онзи ден едно съседското дете ме нарече какичка Heart младежки вид имам хахах

На Херчето ми най-миличка и желая лека и прекрасна бременност! Heart

Аз и преди съм казвала че искам второ момче, макар че най-разочарован от всички беше свекъра че не е момиче малкия , много му се искаше внучка. Дреме му и за фамилия и род... Бяха супер изненадани че не си добавих тяхната с тире а я взех цялата.

Шенай, няма да коментирам...

Мен днес нещо ме присвива корема, ама като за номер две... Не знам дали е от чията дето ядох вчера или от инсето. Аз изобщо не бях погледнала рецептата, те са ми изписали дуфастон + утрогестан, има да предозирам хахах, ама пак добре, че сме на море и да избутам да не ми дойде.

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 21:07 от Мацето

# 619
Хера, честито! 💞 Лека бременност! 🤗
Jasmin, добре дошла! И аз имам две забременявания от раз, а сега от няколко месеца не става. При мен проблем не се откри, но не съм задълбавала с изследванията.
Като ви чета от няколко дни си мисля дали да пращам мъжо на спермограма. Той няма проблем с ходенето по изследвания, беше планирано за след НГ да отде, но тогава майка ми почина и други неща бяха на преден план. Той хубаво ще отиде да даде материал, ама, ако се окаже, че не е ок, да кажем ще пие добавки. Цигарите, обаче, няма да спре. Той е като наркоман за тия цигари. Не знам дали съм писала, че моя близка позната докато събраха пари за инвитро забременя спонтанно след като мъжа й спря цигарите (пушеше по 2 кутии на ден). Роди им се детенце. След това има 2ра успешна бременност.

# 620
Само да ви каажа че съм Теди и винаги ви чета. Нещата не са точно такива каквито изглеждат  в фейса и тн. Първо аз не се разбирам с ащата на децата си,и това че сме се разделили е защото не сме 1 за друг и не се разбираме,2ро и вас да ви тормози някой психически и да ви изтезава всеки ден и вие ще го зарежете,2-ро аз не опитавам за момиче,защото трябва да минат поне 9м от секциото и матката не е готова да износи нова бременност,и няма да е от бащата на децата със сигурност,след като всеки ден ми натякваше как че ако забременея с момиче,шял да я остави на мой разноски,нямао да я обича и да я идържа,даже щяло да я мрази,защото толкова силно съмя  искала ,уе всеки има право на мечти! Защо не... и 3-то всички който осъжат,защо едното дете е при баща си,ами защото не го дава,заплашва със съдилища,вманиачил се е в него,все 1 аз нямам права над него,обичам и двете си деца..а защо обличам женски дрехи е защото имам такива от децатаа на кака ми,но бяха до 3 месец и вече са прибрани и съхранени..Когато човек няма избор и възможност ще облича каквото има,много е лесно отстрани да се съди. Аз нямам от никде подкрепа,и сама ще работя и ще се оправям,но няма да позволя да живея в тормоз и да не изпитам никога какво е да обичаш и да си обичан. Просто историята не е такава каквото повечето я знаят. А ако Бог е решил,един ден ще срещна любовта и ще си имаме и момиченца,а за тези деца винаги ще съм майка и ще ги подкрепям и винаги ще виждам другото си дете когато поискам ,никой не може да ми забрани. Плюс това имам право да го осъдя за издръжка ,защото ги е припознал и тогава иска не иска детето ще е с мен,но за да стане това трябват пари за съдилища иадвокати. Така че недейте да съдите така остро хората,защото непрекъснато ви чета и не е приятно . На никого не съм враг и никога няма да бъда,винаги съм се отнасяла с хората с уважение,доблест и добро отношение,и винаги се радвам за всяка забременяла в темата. Исках деца и го постигнах,когато силно вярваш става все някога,просто не случих на мъж ,но може би трябваше да помисля преди да се подложа на икси.....Човек каквото си го направи сам,никой друг не може да му го направи ...И ви желая успех!!!!

# 621
Хера, знаеш❤️

Относно цигарите и алкохола доста съм се чудила. ММ не пуши, но всяка вечер пие по нещо. В последно време гледам, че е намалил. Явно си е просто до организъм. На една моя приятелка М пуши по 2 кутии на ден и през ден пие по литър ракия децата им стават от раз.. Тааа

Едит: може ли без излишни драми. Темата си беше много благичка до вчера...

# 622
  • London
Хера, честито ! Пожелавам лека бременност и пухкав финал ❤

Теди, не те познавам, нито историята ти.
Но аз съм ЗА това да се напусне токсична и психически затормозяваща връзка. Аз поне те поздравявам за куража.
 От там насетне пожелавам успех в битките, които ти предстоят и най-щастлив развой за дечицата.

# 623
FallenAngell1993, искрено се надявам, че си обичаш децата и ще направиш всичко за тях. Съвет от мен обаче, не си развявай личните драми навсякъде, защото както виждаш се обръщат с/у теб.
Успех от мен на всички момичета!
Марго, ❤️

# 624
О, разбира се, че е до организъм. Има повече заченати заради алкохол, от колкото от въздържание Grinning
Ние от както правим опити сме намалили много драстично алкохола, а в последно време съвсем. На ММ му забраниха бирата заради тестостерона и пийвахме по някоя маргарита, микро-джин или лимонада с капка ром вечер, ако излезе някъде макс едно малко. А покрай изследвания нищо, разбира се. Никога не е било проблем да не пием.

Аз да се оплача Grinning днес си изкарахме супер весело на рд-то, видяхме хора, бебета, бременни, събрах много емоции... и полен! Тия липи ми разказаха играта. Сега носа ми е като чешма и кашлям Grinning ама инсето е в понеделник и няма да пия нищо, ще се изчистя до утре, но е пълен кошмар. Предупредила съм ММ, че нощес няма да се спи от тая алергия Joy

# 625
Това ще ти помогне,купи ги!

# 626
Хера честитоооо! Лека и безпроблемна да ти е до финал! 🙏❤️🥰

# 627
Хера, честито!! Прекрасни новини! Simple Smile
На мен май в крайна сметка ще ми идва... Днес бях с брутално главоболие и страшно ме болеше коремът. А уж има още 5 дни до менструация. Да видим.

# 628
Благодаря на всички! ❤️ Такава сила сте!

Честно да ви кажа, като чета за цигари и направо откачам, много ми е трудно да ги спра наистина. Не съм очаквала, че ще е чак толкова зле, а и се изнервям яко.
Относно бебеправенето и пушенето и ММ пуши по кутия на ден, алкохол не пие.

# 629
  • София
Хера аз ги спирах плавно. Нали съм ви писала и преди, до третия месец бебето не се храни от вас та това е времето да ги спрете. Първо по 5 цигари, после по 3, после по 2 и накрая  1 с кафето и край.

Общи условия

Активация на акаунт