Летни страсти и вълни сбъдват всичките мечти ! ~бебеправене 391~

• 30 015
  • 769
  •   1
Отговори
# 600
Няма да навлиза в подробности, но Шенай трябва да се замислите, това не е нормално. Първо, доколкото разбирам сестра ти скоро е родила, трябва да мине време организма да се възстанови. Второто, което е, ами ако пак е момиче или момичета? Все пак до колкото знам, в България нямат право да казват пола на ембриони те, освен ако няма медицинска причина. По - скоро трябва някой да обясни на зет ти, че е баща на 2 деца и да се държи като такъв и да се вземе в ръце!!! Ако не да остави намира сестра ти и да си тръгва. Може много неща да се кажат, но няма да дълбаем. Трябва да намерите решение, а не да ги тормози всички. Как ще растат тези деца в крясъци? Какви личности ще се изградят в тях, ако не се чувстват желани?

# 601
  • Замък сред облаците
За партньорите в живота много дюшеш ми идва поговорката “На каквото си постелиш на това ще легнеш”

Скрит текст:
Днес се видях с близка приятелка, която забременя от един... точно по времето, когато мислеше да прекратява връзката. Е, останаха заедно заради детето и сега 3 години по-късно се разделиха. Тя се старае всичко да е цивилизовано, детето е при него три дни седмично, но като се прибира я нарича тъпанарка и прочеее. И това заради един м....ьо дето няма амбиции и понятие какво иска от живота и как да го постигне, та винаги целият свят му е виновен за всичко. Но аз това й го казах още като забременя, да си прави сметката с какъв човек е и че има риск да си остане сама с детето.

Марголота, мисля те днес и ми се иска да ти кажа следното. Иди ка консултация при Русев и Сигридов. Ако трябва иди и на консулт с директора на Майчин дом. При теб са намесени много особени фактори. Не съм сред големите фенове на тези доктори, но понякога трябва да си малко луд и малко свръхамбициозен вместо да правиш едни и същи неща и да очакваш различни резултати като повечето доктори. Случаят ти е интересен и вярвам, че ще впрегнат всички сили да спретнат работещ за теб механизъм. Това няма да ти гарантира резултат, но ще чуеш повече опции.

# 602
Момичета, да се похваля плахо и тук с положителен тест от днес. Моля се всичко да е наред този път и да е до финал! Хайде дано до края на темата с мое заглавие да има още много плюсчета! Особено на някои им е крайно време вече да се изнасят от тук! ❤️❤️❤️ Благодаря на всички тук за подкрепата, която ми оказахте последните месеци!

# 603
Благодаря за подкрепата ,но щом съм с тоз мъж съм сигурна в него ,а зет ми е пълен боклук и дано го остави по-скоро ,никой не е длъжен да търпи тормоз ! Пола няма никакво значение,а тия дето ги споменахте са се разделили само заради пола на децата и то заради майката?!! Не знам как е възможно майка да не иска да е до детето си ,било то момче или момиче ,това няма никакво значение .
Честито на ХЕРА ,безпроблемна до финал. Бог е с теб,благословена си.

# 604
Честито! Хайде дано всичко да е наред и до финал! И да имате едно пухкаво бебенце. Стискам палци 🥰🍀💐🌷🌹
Момичета, да се похваля плахо и тук с положителен тест от днес. Моля се всичко да е наред този път и да е до финал! Хайде дано до края на темата с мое заглавие да има още много плюсчета! Особено на някои им е крайно време вече да се изнасят от тук! ❤️❤️❤️ Благодаря на всички тук за подкрепата, която ми оказахте последните месеци!

# 605
Честито, Хера! До пухкав финал! HeartFlowers Four Leaf Clover

# 606
Честито, Хера! Пожелавам ти чудесна бременност!

# 607
  • Замък сред облаците
Честито, Хера! 💕💕💕💕 До финал!

# 608
Здравейте ! За първи път пиша в тази тема със смесени чувства ....
От една стана виждам , че в тази борба не съм сама , но също така се натъжавам , как  всяка една от нас води нейната “ битка “  до момента в който ще чуе думичката - Мама .
Накратко за мен Simple Smile
На 31 г.съм .  Миналото лято решихме с моят мъж , че дойде момента от двама да станем трима и хоп само от първият опит ( без следене на овулации) нещата се случиха . Дотук всичко прекрасно , но в началото на трети месец се наложи аборт , поради спряло развитие 😔. Откриха тромбофилия и проблем с ТСХ .Правих изследвания на плода , всичко беше нормално . Било е момче .  Оттога съм на еутирокс , но със смяната на летният сезон ТСХ- то се покачи и сега съм на нови дози . Вече ще станат близо 10 месеца от аборта , но така и не се получава . Знам , че не е много време , но ми тежи това следене на овулации, изчисления т.н 😔 и мисля да си дам малко почивка .
Извинявам се за включването , но имах нужда да споделя това , което мъчи душата ми .

# 609
Честито, Хера!!! Страхотна новина!!! 🥰🥰🥰

Добре дошла, Jasmin. Желая ти бързо да ни зарадваш. Бъди спокойна и силна и всичко ще се нареди. Напълно те разбирам и аз напоследък около овулация се сдухвам. Имам чувството, че ставаме като машини, всеки месец, следене и т. Н., но накрая се разочаровам. Дори снощи си поплаках докато ми олекне... И продължаваме, нямаме избор докато се получи. Дано да е скоро за всички ни!!! ❤️

# 610
Честито, Хера!!! Лека бременност и да се хвалиш със снимки скоро!

Jasmin, добре дошла и да не се задържаш много.

# 611
Честито, Хера!!! Страхотна новина!!! 🥰🥰🥰

Добре дошла, Jasmin. Желая ти бързо да ни зарадваш. Бъди спокойна и силна и всичко ще се нареди. Напълно те разбирам и аз напоследък около овулация се сдухвам. Имам чувството, че ставаме като машини, всеки месец, следене и т. Н., но накрая се разочаровам. Дори снощи си поплаках докато ми олекне... И продължаваме, нямаме избор докато се получи. Дано да е скоро за всички ни!!! ❤
Дано ❤
И аз се чувствам по същият начин . Възлагам надежди и хоп .... разочарование.
Добре , че мъжът ми е плътно до мен и е моята опора .

# 612
Аз съм на лятна почивка и ви чета малко по диагонал, но не ви изпускам от поглед де😉.

Марго силни прегръдки от мен.Съжалявам за резултатите, но съм убедена, че ти ще успееш да преминеш и през това.Не се отказвай.❤

АА честит празник!Желая да си здрава и да имаш всичко, за което мечтаеш!

Хера , прекрасни новини!Честито!

На всички останали сладурки стискам палци за добри новини във всичките ви борби.

Солени целувки от родното нинпрекрасно море😘🏖

# 613
Добре дошла,Жасмин не се задържай дълго тук.Revolving Hearts

# 614
Поздравления Хера! Желая ти лека бременност и до финал!

Общи условия

Активация на акаунт