Летни страсти и вълни сбъдват всичките мечти ! ~бебеправене 391~

• 30 156
  • 769
  •   1
Отговори
# 585
АА, честит рожден ден! Да си много здрава, много щастлива и догодина с бебче 🍀🍀❤️
Нека се сбъдне орисването ти за всички! ☀️
Марго, надявам се като се приберете в България, да отидете при имунолог и хематолог, които ще приемат случая ви присърце и с правилна терапия скоро да се радвате на пухкавата ви мечта! ❤️
При мен няма голямо развитие, освен че цикълът ми се измести с 5 дни по-рано, което ме радва. Настойвам се положително и чакам с нетърпение консултацията с репрото след като вземем заповедта 😊

# 586
Аа честито,пожелавам ти ,здраве,късмет и да се случи чудото.
Марголота ще се случи ,вярвам ,има лечение сигурно.
Аз от снощи съм с урина,която не е тъмна,но мирише остро,не знам на какво сее дължи. Едва ли съм бременна ,от дясно видя свит фоликул 4 см.  А преди Сряда много ме болеше в ляво,честно не знам какво става,каза че марката е удебелена .

Имам 1 въпрос към вас не искам да ви натоварвам ,имате достатъчно гржи ,става въпрос за мъжа на сестра ми ,знаете имат близначки от ин витро ,но мъжа й  откакто са ги изписали всеки ден се заяжда с нея,дразни се ,че децата били момичета,бъдещи "кифли" и такива обидни неща ,даже я е заплашил ,че ако не направят до 2 месеца ин витро за мъжко щяло да я напусне и да направи дело и да и отнеме момичетата ,за да не бъдела щастлива с тях ,вика на децата ,защо не били момчета ,пълен психопат,също много зле се държи с нея и за всичко я обвинява и изобщо много рядко се радва на бебетата . Лошото е че баща ми живее в друг град и е пиянка ,майка изобщо не е в България,работи в Гърция и си живее живота,просто не знае дали ако не отиде на квартира ,ония ако заведе дело дали няма да ги дадат на него ,защото има собствен апартамент и високи доходи .   Confused

# 587
Шенай, в тази тема се обсъждат основно въпроси свързани с бебеправенето.
За посочените от теб проблеми има други теми, които дават психологична и правна помощ.
Лично аз твоя зет бих го одушила с голи ръце, но  ...

# 588
Аа честито,пожелавам ти ,здраве,късмет и да се случи чудото.
Марголота ще се случи ,вярвам ,има лечение сигурно.
Аз от снощи съм с урина,която не е тъмна,но мирише остро,не знам на какво сее дължи. Едва ли съм бременна ,от дясно видя свит фоликул 4 см.  А преди Сряда много ме болеше в ляво,честно не знам какво става,каза че марката е удебелена .

Имам 1 въпрос към вас не искам да ви натоварвам ,имате достатъчно гржи ,става въпрос за мъжа на сестра ми ,знаете имат близначки от ин витро ,но мъжа й  откакто са ги изписали всеки ден се заяжда с нея,дразни се ,че децата били момичета,бъдещи "кифли" и такива обидни неща ,даже я е заплашил ,че ако не направят до 2 месеца ин витро за мъжко щяло да я напусне и да направи дело и да и отнеме момичетата ,за да не бъдела щастлива с тях ,вика на децата ,защо не били момчета ,пълен психопат,също много зле се държи с нея и за всичко я обвинява и изобщо много рядко се радва на бебетата . Лошото е че баща ми живее в друг град и е пиянка ,майка изобщо не е в България,работи в Гърция и си живее живота,просто не знае дали ако не отиде на квартира ,ония ако заведе дело дали няма да ги дадат на него ,защото има собствен апартамент и високи доходи .   Confused

Не мога да повярвам какво прочетох току що....
След години борба за дете и успешно инвитро някой си сульо (бая ще се изкривя да напиша баща) предявява претенции и то за пол....
Шенай, не знам къде сте ги намерили тия мъже със сестра ти, ама им трябва сериозна пренастройка и на двамата.
Дано да се справите и психически, и физически.
Аз се чувствам късметлийка само от факта, че съм бременна след години неуспешни опити, пола на детето беше последното нещо, за което да претендирам, както и мъжа ми Simple Smile

# 589
  • London
Шенай, казвам го с най-голямо уважение ама .. вие в какви драми живеете със сестра ти ? И защо търпите нещо подобно 😭

# 590
Моя мъж не се е изказал като него и никога не е казал,че ако имаме момиче няма да го гледа . Просто повечето  мъже искат наследници ,но този изверг мина всякакви граници. Много искам да живее с нас и децата ,но къщата етажа е на мъжа ми и отказва .

# 591
Аз като съвет мога само да дам да си отваряте очите и ушите при избора на мъже, ако смятате с тях да остарявате, всичко друго е за раздел СО.

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 22:35 от margolotta

# 592
  • London
Да не са владетели на държави през 15-16ти век, че е чак толкова специално да имат наследник 🤔 Дете като дете, момче или момиче, няма никакво значение стига да е живо и здраво. Хората се борят със зъби и нокти да им се роди детенце, а този казус ми е направо нелеп в тази тема специално.

# 593
Моя мъж не се е изказал като него и никога не е казал,че ако имаме момиче няма да го гледа . Просто повечето  мъже искат наследници ,но този изверг мина всякакви граници. Много искам да живее с нас и децата ,но къщата етажа е на мъжа ми и отказва .

Никога не е казвал, ама все пак иска мъжко... да не стане като със сестра ти, сигурно и мъжа й преди нищо не е казвал, а като са му се паднали от "инвитро томболата" момичета вече реве...

# 594
Чета ви и чак ми е странно, какво значение има дали ще е момче или момиче. Важното е да има и да се роди живо и здраво. Ние пък нямаме претенции, достатъчно се борим за да се случат нещата. 💋

# 595
  • София/Севлиево
АА честита да си и догодина да влизаш тук да ръсиш с прашец или направо с памперси да замеряш!
Марго вярвам,че и при теб ще се случат дотогава нещата.
Като каза Теди-там драмата е още по-голяма.Тя нали роди близнаци момчета.Вече(те нямат и 4 месеца) се опитва да зачене с момиче,раздели се с бащата на близнаците,че и бебетата май разделха.Страшна сапунка,мислех че това само по филмите го има...Ей го пък и този "баща" -жена му минала през инвитрои му родила 2 деца наведнъж и той пак недоволен...

# 596
Ели, Flushed:Rolling Eyes, вземам си думите назад Joy Тоест, да очакваме следващото включване….
Скрит текст:
Аз имам тук една сапунка с колежка пакистанка, омъжена насила на 14 и с развитие след това като турски сериал, все си мислех, че в реалния живот ( и в Европа) не може да се случват чак такива сюжети

# 597
АА - бъди честита!!❤️ Дано пожеланието ти застигне всички ни😍

По отношение на драмите ще напиша само, че това са всичко друго, но не и мъже.

# 598
А, не  радвам се че съм го пропуснала.🤣
 Честно казано и това ми е в повече,  сигурна съм и на останалите. Дано момичетата проявяват малко тактичност!

# 599
Шенай, какво значи наследник, всяко дете носи гените. Името колко точно да е решаващо? Със сериозен конкурс сте избрали вид насилници за мъже. Как си представяте бъдещето след 15 години... Характеропатиите се задълбочават, никога не променяме мъжете, не е и редно, ужким такива сме ги взели... Не разбирам наистина...Сякаш битката за дете не е достатъчна...
Значи откривам движение #бездрама!

Общи условия

Активация на акаунт