Летни страсти и вълни сбъдват всичките мечти ! ~бебеправене 391~

• 30 010
  • 769
  •   1
Отговори
# 630
Честито Хера! Лека и приятна деветмесечна бременност ти желая.

Jasmin, добре дошла и успех. И аз от миналата година досега минах през 2 миседа. Вярвам, че ще станат нещата. Правим каквото можем всички и така.

Тези драми с половете и тн не ги разбирам и няма да коментирам.

# 631
Хера аз ги спирах плавно. Нали съм ви писала и преди, до третия месец бебето не се храни от вас та това е времето да ги спрете. Първо по 5 цигари, после по 3, после по 2 и накрая  1 с кафето и край.

Аз не съм съгласна. Точно в първия триместър няма филтър към това, което отива към бебето, а и освен това тогава е основната органогенеза, та ако има нещо да става и да се обърква, точно тогава ще е. След формирането на плацентата тя служи като филтър на всички вредни вещества, предаващи се от майката към бебето, та аз лично не бих рискувала баш в първия триместър. Не ща да плаша никого де, просто давам инфо.
Аз бях като комин, преди да забременея, все се чудех как ще ги спра. Влязох ли в 6-та г.с., не можех да помириша цигара + кафе (любимата ми комбинация), идваше ми да си оставя червата на улицата. Чак сега нещо почна да ми се пуши, но тъй като не съм пушила от година и половина вече, не знам дали има смисъл. Кафе почнах да си позволявам чак към 20 г.с. (тогава спря да ми се драйфа от него) и тооооо сигурно 2/3 са били мляко, а 1/3 кафе.

# 632
Хера, честито! Много се радвам за теб, а и те помня от преди ❤

АА, честита да си! Да се сбъднат пожеланията ти и на нас и на теб 🍀

Марголота, силно вярвам, че има решение на проблема и ще го преодолеете, още повече, че имаш чудесен човек до теб!

Шенай, с най-добри чувства го казвам, без да се сърдиш, но от къде ги намерихте тези мъже… Аз мисля, че мечтата за бебче дори повече сближава двойката. Дано сестра ти успее да се освободи от този човек без много драми, колкото и да е трудно.

А за мен да ви се оплача понеже много лоши новини наведнъж ми се струпаха и имам нужда да споделя на някого.
Все пак реших да направя тест - отрицателен, но толкова ми стана мъчно и за ММ как този път ме чакаше пред вратата на тоалетната и като излязох ме гледа с едни такива очи не знае да се зарадва ли или другото и пита “бременна ли си?” 😔

Нали малко ми беше това, ами и резултатът ми от Рамус е готов. След толкова месеци лечение, толкова хапчета изпих и пак е положителен, но каквото такова, няма да се съобразявам повече с него.
Пак се депресирах, надявам се да е за кратко, да дойде МЦ и пак да имам надеждата.

# 633
Херичкаа, честито мила моя!!! Нека бъде една безпроблемна и прекрасна бременност с един или два съвършени финала 🤗❤

Утре ще пиша по-подробно по другите теми, че сега ако кажа нещо ще засегна много хора.

# 634
  • София
Музъри нали уж се храни от жълтото тяло, плацентата се формира по късно, това ми се е забило в главата.

Скрит текст:

С първата бременност ги спрях от раз и изпадах в кризи, направо ревах за цигари и си бях обещала със следваща че ще го давам по леко, но няма да си позволя да съм бременна с корем и цигара. Така и стана. Просто трябва време.,

# 635
Дарлинг кой е този тест от Рамус?

маце и аз така бях февруари, когато беше биохимичната. Мъчех се да ги спра и буквално откачах, та си го изкарвах на всички вкъщи. Имам чувството, че ми се яде, когато ми се пуши много.

# 636
Херичка, да ти честитя и тук ❤️ Една много лека и безпроблемна бременност 🍀 Ама обещай, че ще ни навестяваш с хубави новини около теб, не те пускам от темата и другите бремелинки също. Много се радвам като влиза някой да ръси с прашец ❤️💙  Продължавайте да ни давате надежда, докато всяка една от нас се похвали с пухкава реалност. 🍀
Жасмин, добре дошла и скорошен успех! 🍀
Колкото до пола на детето и другите драми, просто бягайте далеч от токсични връзки и гледайте най-доброто за себе си и за детето/децата. Пожелавам силна воля и щастие!

# 637
Благодаря Ви, мили мои! Няма да ви напускам, защото сте си ми на сърцето, но искам бързо да се омитаме всички дружно към отчетните! 🍀❤️

Марго миличка, сега се върнах да чета назад, много съжалявам за резултатите, прегръщам те силно! Не мога да кажа друго освен да не се отказваш, близо сте, вярвам го! Направи си и в БГ една консултация, според мен. Само не знам да не те обърка още повече, но мисля, че трябва да направиш при някой от лекарите, които те съветват момичетата.

АА Честит Рожден Ден на патерица! Бъди здрава, щастлива, благословена и нека се сбъдне мечтата ти и следващия рожден ден да го посрещнеш с пухкаво вързопче на ръце! ❤️☺️❤️

# 638
Хера, честито!!! 💙💗Прекрасна новина, леко бременеене и до финал!
Жасмин, добре си дошла и да не се задържаш много 😏
Драмата за половете и мъжете покрай Шенай, и аз няма да ги коментирам. Все пак от 3.5 години се боря за ДЕТЕ..
Дарлинг, бързо да минава МЦ и скоро да не идва. 😉

# 639
Добро утро прекрасни борбени момичета.
ХЕРА,честито желая ти пухкав финал,съвет пусни прогестерон да не би да е нисък затова миналия път да стана тама.Чакам те да ръсиш след някой медец Heart
Кактусче,не се вдосвай наслади се на сватбата,междувременно си се обичайте и си мисли,че това ще ви е последното лято да сте двама така че си почини😘😘😘
Раулииии,вече дрбна всеки ден дали няма да се похвалиш,Много късмрт ти желав,защото успехът,може би е вече на лице
Маце на теб също и на всички останали в процедури,момичета жъдете ЗДРАВИ И ДО ЕСЕНТА ДА СТЕ СЕ ИЗНЕСЛИ ВСИЧКИ
По повод цигарите,аз ги спрях от + теста ама много повръщах,ноо аз съм много против тях за себе си когато съм бременна ,но имам мнпго приятелки си пушат,че и вино си пият,но по време на опити не се вманячваййте всичко да спрете зс да не се стресира организма
Много целувки иии много ви наръсвам със синичко риткащо Blue Heart
ЕДИТ: ДАРЛИНГ ПРИЯТЕЛКА РОДИ МИНАЛАТА СЕДМИЦА С ТАЯ БАКТЕРИЯ ДЕТЕТО СИ Е ОК,СПОРЕД МЕН ТЯ СИ Е В ОРГАНИЗМА И АКО СТЕПЕНТА НЕ И Е ВИСОКА НЕ ЗНАМ КОЛКО Е ПРОБЛЕМ,ДЕЙСТВАЙТЕ СИ ПРИ БРЕМЕННОСТ СЪЩО СЕ ЛЕКУВА

# 640
Добро утро. Хубав и усмихнат ден на всички Nature Sunny. От доста време ви чета, рядко се включвам, но ми се иска да се запиша и аз във вашия списък, защото май наистина е вълшебен, с тест на 19ти. Досега никога не съм виждала така заветните 2 чертички, но пожелавам на всички скоро да изпитат тази емоция.

# 641
Добро утро. Хубав и усмихнат ден на всички Nature Sunny. От доста време ви чета, рядко се включвам, но ми се иска да се запиша и аз във вашия списък, защото май наистина е вълшебен, с тест на 19ти. Досега никога не съм виждала така заветните 2 чертички, но пожелавам на всички скоро да изпитат тази емоция.
Добро утро ☀️
Разкажи малко повече за себе си, от кога опитвате? Пожелавам ти на 19ти да се похвалиш 🍀 Темичката е вълшебна 😊

# 642
Хариом АГ направо ми изписа прогестерон веднага при + тест.

# 643
Добро утро ☀️
Разкажи малко повече за себе си, от кога опитвате? Пожелавам ти на 19ти да се похвалиш 🍀 Темичката е вълшебна 😊
Моя случай е за групата проблемно забременяване, но и тук намерих мн полезни съвети и подкрепящи се дами, та за това реших да се вкл и аз. Накратко - 3,5г. опити, проблеми и при мен и при ММ, 2 неуспешни Инсе-та, миналия месец замразихме 5 снежинки, а в сряда си прибрахме 2 от тях и сега с нетърпение очаквам да видя дали поне една се хванала Simple Smile. Успех на всички.

# 644
Хера, честито, много се радвам и стискам палци. Flowers Hibiscus
Di@, пък и всеки дето не е в списъка на първа страница, подробно представяне трябва да свърши работа Simple Smile Но може да пишеш към края на темата на Рейв на лично да те добави. Успешен трансфер Simple Smile
Пожелавам много скорошен успех за Белйив, Дримър, Бренди, Уинтър и Пълнолуние Flowers Four Leaf Clover

А за Шенай , честно казано, вече се надявам да си някой трол и да ги измисляш тези неща Simple Smile

Последна редакция: нд, 11 юли 2021, 09:40 от Одри ♡

Общи условия

Активация на акаунт