Летни страсти и вълни сбъдват всичките мечти ! ~бебеправене 391~

• 29 999
  • 769
  •   1
Отговори
# 690
Шенай, тестът се отчита в определеното за това време.

# 691
Шенай, изрично пише, че над определеното време положителна черта е невалидна.

Аз си прибрах войничетата - да се забавляват с двата спукани фоликула, сега отидохме на обяд за надявам се последното ми сурово суши Joy Много благодаря за всички палци! Heart

# 692
Не знаех,но наистина виждам черта ,явно се налага да го повторя и да отчета не по късно от 10-тата минута,така каза кака. Така ми се иска да е бебешка

# 693
  • София

Аз си прибрах войничетата - да се забавляват с двата спукани фоликула, сега отидохме на обяд за надявам се последното ми сурово суши Joy Много благодаря за всички палци! Heart

Хайде, къткай ги на топличко и за 14 дни тлъсти черти!

# 694
Показвам и аз снимките (като май е отрицателен, но има супер бледа)

# 695
  • London
Успех, Inferiya ❤

Момичета, и на двата теста виждам черти. Стискам ви палци да не са изпарителни ❤

# 696
Стискам палци Инферия, хайде дано да се похвалиш скоро. Ние ще правим опити до август. Септември сме на преглед да видим какво се случва, че минават 6м. Док спомена, за изследвания стимулация и куп други неща. 😔Ще ходя и за 2 микробиология след лечението.
Шенай, изрично пише, че над определеното време положителна черта е невалидна.

# 697
  • Замък сред облаците
Шенай, разбирам го това нетърпение, но при условие че чакаш М след 6 дни, абсурд този тест да е положителен след като е И отчетен след указаното време. Изтрай си до петък, пусни един кръвен и ако е отрицателен, пусни си пълен панел полови хормони на 3ти ден от МЦ и си запази часове за проследяване на фоликулите. Иначе в момента се луташ като сляпа баба и правиш неща, които ти губят и времето, и парите, и нервите.

# 698
Момичета, търся да купя спешно инжекции Пролутекс или Прогестан.
Моля ако някоя от вас има идеи да ги сподели сега.
Прогестеронът ми е нисък, но док реши че няма да отменя трансфера...

# 699
  • София/Севлиево
Раули,за инжекциите ти писах.Другият вариант е 3х3 Утрогестан-в 7,в12 и в19,и в 23 часа апликатор Кринон-това бе част от моята терапия...

# 700
Аз бях с много нисък прогестерон и само на 2х1 цикологест (1 е по 400мг) и беше достатъчно. Ама преди това бяхме тествали как ми се отразява де.

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 17:19 от Одри ♡

# 701
Ами на мен док ми каза освен 3х2 утрогестан, да включа дуфастон по 1 сутрин и 1 вечер, но ми се струва недостатъчно. Що ли слушах и аз с тия скапани капсули, а не си пих дуфастона като знам че с него стават нещата. Въпросът е колко бързо мога да вдигна прогестерона...

# 702
  • Замък сред облаците
Раули, нямам опит с инжекциите и не мога да съм с нищо полезна, но все пак утрогестана не беше ли 10 пъти по-силен от дуфастона? Поне на мен така ми казаха, а и ако си склонна към сгъстяване на кръвта не е препоръчителен.

# 703
  • София
Раули аз съм сега на 2*2 утрогестан + 2*1 по дуфастон, така че би трябвало да помогне. Колко ти е прогестерона? Той не е ли нисък сега и се качва след това?

# 704
Благодаря момичета, според док сме го хванали навреме. Аз знам обратното, че дуфастона е по-силен иначе се водят едни и същи мг. Просто, според мен, утрогестана не го усвоявам. Иначе аз съм с тромбофилии, така че след трасфер ще съм 100% на клексан. Сега съм на 3х2 утрогестан и сега ударно включихме и дуфастон докато намеря инжекции. Утре по обяд ми е трансфера, в крайна сметка на 1 петдневно.

Общи условия

Активация на акаунт