Летни страсти и вълни сбъдват всичките мечти ! ~бебеправене 391~

• 29 994
  • 769
  •   1
Отговори
# 705
Раули, добре че си го изследвала на време.Успех утре и ще чакаме добрите новини. Стиснати палчета на теб, Мацето,  Inferiya и на другите момичета в процедури. Колко трябва да е прогестерона преди трансфер? На мен май не са ми го изследвали. Миналия път от пункцията до тест слагах сутрин и вечер кринонин гел, пих дуфастон по 2 на ден.
Момичета аз ви бях казала, че съм хетерозиготен носител  на MTHFR 1298 A>C и  PAI-1 (4G/5G), сега излезна и това
. Някоя да има същите мутации или да разбира малко повече, утре имам час  при репро доктора,  ще питам  и там разбира се.
Успех на всички 🍀🍀🍀

# 706
Мейк,успех. Ще стане ще видиш урочасам те пу-пу.
На 2.07 имах + тест ,ако тогава е била от другия яйчник са минами 10 дни и има някакъв шанс ,но ще направя и друга марка някакви нови има Клиърблу ,ако и там видя нещо ще си пусна кръвен иначе не виждам смисъл,освен ако не ми закъснее .

# 707
Мейк,успех. Ще стане ще видиш урочасам те пу-пу.
На 2.07 имах + тест ,ако тогава е била от другия яйчник са минами 10 дни и има някакъв шанс ,но ще направя и друга марка някакви нови има Клиърблу ,ако и там видя нещо ще си пусна кръвен иначе не виждам смисъл,освен ако не ми закъснее .

Кога мислиш да направиш отново между другото?

# 708
Раули, добре че си го изследвала на време.Успех утре и ще чакаме добрите новини. Стиснати палчета на теб, Мацето,  Inferiya и на другите момичета в процедури. Колко трябва да е прогестерона преди трансфер? На мен май не са ми го изследвали. Миналия път от пункцията до тест слагах сутрин и вечер кринонин гел, пих дуфастон по 2 на ден.
Момичета аз ви бях казала, че съм хетерозиготен носител  на MTHFR 1298 A>C и  PAI-1 (4G/5G), сега излезна и това
. Някоя да има същите мутации или да разбира малко повече, утре имам час  при репро доктора,  ще питам  и там разбира се.
Успех на всички 🍀🍀🍀

Аз съм с хетерозигот  PAI 4G/5G +  MTHFR и хомозигот АСЕ.
Успешната ми бременност беше с терапия Аспирин Протект + Фраксипарин първо ги редувах, а след 20гс минах само на Фраксипарин всеки ден.
На 4 седмици следях кръвно показатели за съсирване на кръвта, а на всеки 2 АГ ме викаше, за да пускаме доплер. Simple Smile

# 709
Шенай ако на 02.07 е бил положителния тест за О, тя настъпва след 24-48 ч. Мисля, че ти е много рано за пиклив тест.
Иначе си вземи лентички най-обикновени или folium, shurechek’a хваща по-късно от тях.

# 710
Какти прави чудеса BlushHeart

Специални благодарности и на Nova321, която ми подари 2 инжекции, както и на Елислава, която цял следобед ме навигира къде да търся Hug Обичам ви момичета!

# 711
Препоръчаха ми някакъв ранен тест и излезе почти веднага  чертата на 1вята минута .

# 712
Момичетата тук нямат вяра на Престо, но на мен ми изглежда розова чертата, дано да е така.

# 713
Рокетче, много ти благодаря за инфото.
Шенай и аз я виждам, дано е реална 🤞

# 714
Шенай и аз я виждам. Направи  и утре сутринта един Simple Smile

# 715
Стискам палци, тестовете момичета да са категорично положителни😀.
  Аз днес правих изследвания, добрата новина е, че лекичко вдигам фолиевата киселина, витамин Д и свалям хомоцистеина. От 12, сега е 9 за един месец, което си е напредък. Но проблема е, че от контролните изследвания от личния лекар на урината ми излезе бактерия, пише че имам и еритроцити, левкоцити и кръв май защото пише 1+,а не негативно. По принцип преди време имах бъбречна криза и възпаление на единия бъбрек, сега сигурно има пак нещо, защото от време на време усещах лека тъпа болка, но мислех, че си внушавам. Утре ще ходя при личния и ще видим, сигурно ще изпише антибиотик. Само дето овулацията ми мина и силно се надявам да се е получило, не ми се пият антибиотици... 😔

# 716
Мила Раули ❤️ Сега най-важното е да си спокойна и съвсем скоро да се похвалиш, 🍀❤️🍀
ПП Шенай и аз виждам чертичка, направи на друга марка или пусни кръвен.

# 717
  • София/Севлиево
Шенай,аз вярвам на Престо,защото никога не ми е давал фалшив положителен резултат.Сега като правих ЗЕТ ми показа втората черта точно на първата минута на ден 26,или 8 дни след трансфер и 6 дни преди датата за цикъл.Тъй че повтори или направо кръвен си пусни,но твоя тест за мен е положителен.

# 718
Знаете ли къде я София мога да пусна тест ?! Малинов ,Щерев дали са достоверни .

# 719
  • София
Знаете ли къде я София мога да пусна тест ?! Малинов ,Щерев дали са достоверни .

В Щерев изследват на място, лабораторията е на Цибалаб

Общи условия

Активация на акаунт