Летни страсти и вълни сбъдват всичките мечти ! ~бебеправене 391~

• 30 121
  • 769
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте, момичета.

Като много други потребителки, от дълго време следях форума, но чак сега решавам да се включа аз в отбора като активно бебеправеща. На 28г. съм, с мъжа ми спряхме да се пазим през април, но тогава не сме имали интимни контакти по време на и около овулацията, така че броя за начало на опитите месец май. Миналия месец за първи път започнах да си правя тестове за овулация, като засякох положителен резултат на 28.06 и 29.06 /последна менструация 14.06, дължина на цикъла - варираща между 28 и 33 дни, най-често ми идва на 31-ви ден. В случая, според женския календар на телефона /който почти винаги уцелва датата на предстоящия цикъл/ очаквам менструацията си днес или утре. Нямам особени надежди за този месец, не чувствам почти никакви симптоми. Поддържах температура 37-37.2, което се е случвало много пъти преди цикъл, боляха ме доста гърдите, но днес спряха, което също се случва всеки месец и същия или на другия ден ми идва. Разбира се не се сдържах и си направих тест снощи,  на който с много въображение видях някакво подобие на свръхбледа втора черта, но дори камерата не я хваща и смятам, че е изпраителна, макар да излезе във времето за отчитане. Сутринта повторих с Престо, който беше напълно отрицателен, което в комбинация с отшумяването на малкото симптоми ме мотивира да седя кротко и да си чакам с пълна сила да ми дойде. Angry Та...живот и здраве, ще съм активно с вас явно и следващия месец. Relaxed

# 736
Благодаря ти много ❤️.
Jo di, приказно, браво!

Круела, обикновено се пускат след повтарящи се аборти. По-голямата част от населението у нас има някакви отклонения от нормалния генотип, които могат и въобще да не се отключат като фактор по време на бременност. Тук понеже сме се събрали с проблеми разни и пускаме и превантивно, за да не чакаме загуби и чак тогава да се сетим. Тъй като е генетично изследване, се пуска веднъж в живота. Ако ти е интересно, ето тук пише повече за тромбофилиите и факторите: https://bg-mam.ma/p/1351589/43126571

# 737
Licorne, добре дошла, дано скоро се случи твоето чудо Simple Smile

Момичета, моля ви за помощ, че се стресирах. Излязоха ми резултатите от тромбофилията. Много ли е зле?

# 738
  • Замък сред облаците
Аз ги имам тези плюс MTRR. Аспиринче като за начало, после в зависимост от кръвотока фракси/клексан. Нискорискова е, споко Simple Smile

Хубаво е да пуснеш обаче и АСЕ и фактор 13, защото ако там изскочи нещо в комбинация се умножава риска.

# 739
АА, благодаря за бързата реакция. Ще пия каквото трябва и определено ще пусна още изследвания за всеки случай.

# 740
  • София
И на мен сега ми излязоха резултатите, някой знае ли какво означават?

# 741
  • Замък сред облаците
Нуци, само 4Г5Г нищо не значи, но отдолу са ти го написали, трябва да видиш и ти АСЕ и фактор 13 заради потенциялния комбинативен риск.

# 742
Момичета излязоха ми тромбофилиите Simple Smile

Не искам да всявам излишни притеснения, но се чувствам длъжна да го кажа. От тези, които ти си пуснала аз също нямах никакви отклонения. Но в моят основен пакет беше включено и MTHFR 1298 A>C, което ми излезе, че имам хетерозиготно носителство. След това реших, че ще продължа да дълбая заради аборта, който имах и наизлязоха още 2 хетерозигота и 1 хомозигот. Съответно съм на терапия от 6 г.с. с Клексан 0.4, консултирано с няколко различни лекаря, единия д-р Лисичков, който е хематолог. Но според мен такова решение се взе и заради възрастта ми, която е 37г.
Успех!

# 743
Извинявам се, че е малко извън темата на бебеправене, но искам да ви попитам някой има ли мнения за този сайт за доставка на книги в чужбина? Благодаря предварително Heart Eyes

# 744
Cruella, аз ги пуснах след миседа,по препоръка на док.

Jodi, пуснете си с ТМ и по един кариотип, ако не сте. За да се изключат и хромозомни транслокации.

# 745
Mimirita аз поръчвах от тази страница преди месец и останах много доволна. Взех 12 детски книжки. Една от тях я нямаше, но предупредиха и се държаха много мило. Доставката също беше бърза. Бих поръчала пак.

# 746
Момичета, на днешния ден преди година преживях най-големия си ад . Отидох на фетална и се видяха страшните увреждания на моята звездичка . Не знам дали нещо трябваше да направя, може би да запаля свещ или нещо..
Но днес да ви се похваля, че бях на държавен изпит и го взех. Много хубаво ми стана, но после се сетих за днешния ден преди година.. колко бързо мина и какво щеше да е сега ако бебо беше здрав.. много ми е тъжно. Замислям  се въобще дали ще имам здраво детенце..
Извинете ме за негативизма

# 747
Честито за държавния изпит, и аз съм на 21.
Запали си една свещичка. Казаха ми, за киприяновата молитва помагала за много неща. Ако така ще ти олекне.
Знай, че след лошото идва и нещо хубаво, и съвсем скоро ще видиш, че ще се случи нещо хубаво. Миналата година на мен ми беше много трудна. Сега тази година да чукна на дърво е добра.
Пожелавам ти скоро да видиш двете тлъсти черти. Ще видиш, че чудото ще дойде. ❤️
Момичета, на днешния ден преди година преживях най-големия си ад . Отидох на фетална и се видяха страшните увреждания на моята звездичка . Не знам дали нещо трябваше да направя, може би да запаля свещ или нещо..
Но днес да ви се похваля, че бях на държавен изпит и го взех. Много хубаво ми стана, но после се сетих за днешния ден преди година.. колко бързо мина и какво щеше да е сега ако бебо беше здрав.. много ми е тъжно. Замислям  се въобще дали ще имам здраво детенце..
Извинете ме за негативизма

# 748
Cruela,благодаря. Дано да е по-добра. За Кипряновата молитва на мен също ми казаха, а аз все не мога да се наканя да отида да ми я прочетат, трябва и на ММ също. Аз съм вярваща и се надявам да помогнат. Ще стискам палци и за твоят изпит !

# 749
Можеш сама да си я четеш, само си казваш имената. Благодаря ти, за стиснатите палци за изпита, ще ми е нужен. Уча биология много труд хвърлям в това образование, дано се свърши най-накрая. Миналата година не го взех бях голям карък и на 2те дати. 😂 Сега като се сетя ми става смешно ама тогава много ревах😂.
Cruela,благодаря. Дано да е по-добра. За Кипряновата молитва на мен също ми казаха, а аз все не мога да се наканя да отида да ми я прочетат, трябва и на ММ също. Аз съм вярваща и се надявам да помогнат. Ще стискам палци и за твоят изпит !

Общи условия

Активация на акаунт