Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 94)🍒

• 33 437
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, след дълга борба с различни програми и най-вече голямата помощ от Алекс Heart , мога най-накрая да ви представя:
Интервюто на Ханде при Ибрахим Селим с бг субтитри Hug
https://ok.ru/video/2454607890956

Отне ми около 20 часа, но най-накрая видеото е факт. Още веднъж, Алекс благодаря ти много Heart
(Субтитрите започват около 10та минута, когато започва и самото интервю)
Предварително се извинявам, ако някъде субтитрите не са синхронизирани, използвах вече готовия тайминг от английските субтитри, където видех, че се разминават ги оправях, но все пак някъде може да съм пропуснала Heart

# 616
Нова снимка от сета Simple Smile

Морална подкрепа за Мелиса от Керем Wink
Керем чрез IG Stories:
 „Скъпа моя Мелиса, аз съм винаги с теб, винаги съм тук за теб!
и от Деметката Wink

Али, Алекс много, много ви БЛАГОДАРЯ! Невероятни сте! Hug

# 617
  • Кърджали
Бащата на Мелиса е проявявал насилие спрямо нея. Мелиса посещавала психолог, а бащата е арестуван. . Сега Мелиса води дело срвщу него в съда за попечитвлство на малката ѝ сестра, която е на 17(бащата искал да вземе попечителство под предтекст че "Мелиса водила лош живот". С две думи..

Приятно гледане на Шоуто с Ханде. Аз мислих да оправя субритрите с Керем, ама това изначава направо отначало да ги почна (че тайминга им е ужасно зле, а и аз съм допускала доата правописни грешки) и май ще се откажа. Принципно обичам да изпипвам нещата, ама още два дена да се занимавам с това - бррр 😂🤣😂

# 618
Flowers HibiscusБлагодаря Ви, за хубавите пожелания!
Animal BeeБлагодаря за преводите на Алекс, Али и пчеличките от ASKIM.
Прекрасни мами или бъдещи такива, най-голямото удоволетворение в живота ни са децата с техните постижения, уважение и обич. Revolving Hearts

# 619
  • София
Керем също е подкрепил Мелиса. В сторито си е качил това, което днес се върти в Инстаграма.

Цитат
Скъпа моя Мелиса, винаги съм с теб, винаги съм тук за теб.
Не си сама Мелиса Донгел

# 620
Yassy, Честит рожден ден на твоето момче! Нека е здрав и постига желанато!

За Мелиса съм потресена. 😥
Керем както винаги подкрепящ . 😊

На Алекс, Али и момичетата от Askim, огромно благодаря. 🍒🍒🍒

# 621
Али, Алекс, ❤️
Огромно Благодаря за превода на интервютата, за мен е огромно удоволствие да разбирам всичко, 🤗💐

Алекс, всичко е наред със субтитрите , хич не се мъчи, става ясно за какво разговарят Simple Smile
Благодарности и на момичетата от Ашкъм 💐💐💐

# 622
  • Кърджали
Yassy, да ти е жив и здрав рожденникът! Да е щастлив!

# 623
Здравейте дружки Flowers Hibiscus
Яси Hug да ти е жив и здрав рожденика Heart , здраве и късмет му желая , останалото сам ще постигне Flowers Four Leaf Clover
Али Hug и Алекс Hug колкото и пъти да ви благодари всяка от нас ще е малко . Flowers Cherries Flowers Rose Изпращам ви положителни вибрации Smile Gift Heart
С малкото турски , който разбирам и с вашата помощ , всяка сряда изпитвам удоволствието да бъда на живо с нашите герои Heart Eyes
Аз също съм потресена за Мелиса , но се възхищавам на смелостта и , както и на останалите 2 млади актриси ,които разказаха за насилието , което са изтърпели Rage Браво , момичета , не ви е лесно да живеете в Турция , но вие сте взели съдбите си в ръце - много любов и успех , и за трите Flowers Four Leaf Clover

# 624
Яси, да ти е жив и здрав рожденника!
БлагаВест, мерси за инфото, Gift Heart аз чакам да се поразхлаби още ситуацията и да паднат изискванията ама дали ще е скоро?   Много се радвам за вас, обаче, че сте успели да идете до Турция. 
Скрит текст:
Че обслужването, отношението и качеството на услугата, според мен,  са бая бая, къде, къде по. 
На снимките на БРО и другите съфорумки - тоя "костюм" на Керем от последния епизод от кое ли Ковид отделение са го взели??

# 625
  • Кърджали
Наистина е жестоко това, което се е случило с Мелиса ( сексуално посегателство от съществото дето ти е баща). Не им е лесно на жените в Турция, направо човек няма как да остане безразличен.
Нали казах че тия два дена гледам предаванията на Ибрахим Селим, в един пт своите коментари беше коменрирал
Скрит текст:
Изявление на министерството по вероизповеданията или както там точно се води. Та ония са пуснали изявление със съвети към жени, преживяваши насилие в дома си. Юеко казано останах потресена
1.Не му се сърдете, може да е имал тежък ден
2.Попитайте го спокойно с какво сте сгрешили
3.Сгответе му любимата вечеря
4.Не подавайтв жалба в полицията, дано се разжерете помежду си.
Толкова за това какво е да си жена там. И за това колко са важни хора със съзнанието на Керем, и малкото останали като него.

# 626
Яси,
Да ти е живо и здраво момчето, дано има много късмет и успехи!

Момичета,
В потрес съм, постоянно някое младо момиче казва, че е малтретирано от някой мъж в семейството.... Все си мислех, че Турция е доста по светска страна.... Нооо УВИ, връщат се все повече  назад....
Преди много време, когато се женеха Бергюзар и Халит, някъде бях прочела из сайтовете... ДОБРЕ, ЧЕ БЕРГЮЗАР ИЗБРА СВЕТСКИЯ МЪЖ ХАЛИТ! Доколкото си спомням цитира ха някаква предишна нейна връзка.... И след това изборът и на Халит.... Изключително много ги харесвам, но споделям всичко това.... Доста от артистите са живели извън Турция.... И от там идва различното в тях, то се усеща... Керем, Озан Долунай, Халит,Къванч, за тези се сещам.... Личи им, че са от друг свят....

# 627
  • София
Ханде и Керем са харесали едно и също нещо от сторито на Токио. Той е написал:

Цитат
                             Сезон 1 или Сезон 2
                                           SÇK?
              Няма разлика! Гледам вашата история
                           @thebursin @handemiyy
                              каква красива сцена
.

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 00:44 от БлагаВест

# 628
  • Кърджали
Попитали Токио кой сезон повече му харесва - първи или втори. И той отговорил, че не може да определи. И двата му харесват и следи историята
И че точно тази сцена е много хубава. Тя сцента вярно беше много хубава. Така я изиграха и двамата, че забравя човек че гледа измислена история..

# 629
  • София
Нова:

Помните ли, че попитах - това сега Керем и Мая ли са или Серкан и Кираз?! Ами… Керем и Мая са! Heart Eyes Как си я е гушнал само, все едно е негова истинска дъщеря. Много се радвам, че са се сближили. Това определено помага на Мая да се отпусне и да играе все по-достоверно. На сцената с балона погледът й беше толкова искрено тъжен, но изпълнен с надежда. Заради това сладко дете се разплаках тогава. Керем, разбира се, ме довърши. Не мога да определя коя сцена беше най-емоционална за мен, плаках като малко дете и на трите - видеата на Еда, сцената с балона и на “честит рожден ден, дъще”, но вече от радост. Simple Smile

На Керем определено му е време да става татко. Въпреки че какъвто е калпазанин по думите на Неслихан, не знам какъв баща ще бъде - но то едното може да няма общо с другото. Хората, като станат родители, се променят. Виждала съм го при мои приятели. Хайде, пожелавам му го! В едно интервю беше казал, че много иска да бъде родител и се надява до 30-тата му годишнина да се случи. Е… и 35 не е лоша възраст. Ако с Ханде побързат, може и да стане, докато още е на 34 той. Grinning

И малко числа от Ютуб - първият фраг вече има 5 млн гледания, вторият е с 2.5 млн за 1 ден, финалната сцена на епизода е гледана 4 млн пъти, а самият епизод - 2.8 млн. Tebrikler!!! Hands Clap Tada

Лека нощ! Nature Stars

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 01:33 от Бърборанка с розови очила

Общи условия

Активация на акаунт