Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 94)🍒

• 33 436
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро, момичета!
Благодаря на всички ,които пишете в темата. Алекс и Али прекрасни сте, огромно благодаря за труда ,който полагате.Heart

# 601
Хайде, стафиди, нападайте 🥴
42 епизод.

https://m.ok.ru/video/2623679498935
https://m.vk.com/club101119462

Благодарности на екипа 😏

# 602
BellЕдно дете и моята болка... Обличах костюма на астронавт и се загледах в огледалото. Тя ме промени. Малкото момиче влюбено в баща си, един балон и една мечта. По детски наивна и чиста. Дали ще стигне до татко? Толкова искам да дойде на рождения ми ден. И аз…Стоях пред нея с наведена глава и болката си. В този момент разбрах и нейната. Едно дете /моето/ разби с малко думи сърцето ми. Да плачеш без сълзи…Кираз и Еда…Стаено безсилие и мълчание. Поех ръката на дъщеря си и тръгнахме. По кой път трябваше да поема – този на любовта или самотата? Малко оставащо време за бързо решение. Оставих я и тръгнах. В колата сълзите ми се стичаха. Никой не можеше да ме види как плача. Времето ме научи да бъда такъв. Днес обаче всичко бе по-различно. Странен отговор от съдбата. Сложих ръкавиците и посегнах към скафандъра. Предстоеше ми най-тежката среща – среща между баща и дъщеря, изгубени във времето. Какво ли щеше да  се случи след това не знаех, но в момента зная, че имам Еда и едни две черешки, които няма да ме предадат. Та те ме чакат толкова години. Извървявах трудните стъпки на един „астронавт“ към малката рожденичка…най-трудните и щастливи в моя живот. Бях готов да бъда баща, а черешовите очи имаха прекрасна майка. Най – прекрасната…и аз ги обичах…
Bell P.s. Следва продължение…st_ina.../D.I./

Последна редакция: нд, 04 юли 2021, 10:46 от st_ina

# 603
  • София

Ribbon Здравейте, дружки! Ribbon
Желая ви спокойна и усмихната неделя.

В Туитър снощи Керем отново е бил активен след полунощ и фенове са се пошегували с него, че явно Ханде споделя паролата за Уай Фай-а само след 00 часа. На което той е отговорил, смеейки се. За феновете, разбира се, това означавало, че си признава, че живеят заедно. Wink

# 604
хаха, да и аз съм забелязала, че Керем доста често е активен онлайн в интервала 00:00 - 04:00 - предполагам му липсват приятели семейство и колеги от Америка и по това време се чуват.

# 605
Добър ден, момичета! Relaxed Flowers Cherry Blossom

Стори на Ханде

Керем и Ураз Satisfied

# 606
  • Кърджали
Неслихан снощи беше качвала стори, в което отговаря на един фен че и тя не одобрява действията на Айдан, но това ѝ е написано, товатрябва да изиграе. Даже понякога леко променяла за да омекоти действията и думите на Айдан.

# 607
Здравейте, момичета! Слънчева и прекрасна неделя! Nature Sun With Face
Heart Decoration Блага вест, много си липсвала на темата, така да знаеш! Как хубаво си сложила кафето за сладки приказки! А какви неща си разгадала пак: аз даже не бях забелязала, че това на верижката е пръстен! Някак хубаво ми стана като го прочетох!
Али и Алекс, няма да се уморя да ви благодаря за всички преводи, че вече и със субтитри навсякъде! Sparkling Heart
Благодарности и на чудесните момичета от Askim за преводите на сериалите! Вече и двата следя и Почукай и Приказката! 💗
Какво му трябва на човек: прекрасна компания, като вашата, мили момичета, пък и лято е! Най-чудесното време през годината! Yellow Heart Blue HeartGift Heart

# 608
Ами, Алекс, изгледах последната серия - ами те бая на кукувица я правят в тоя сериал - ту харесва, ту не харесва снахата.  Как да я хареса актрисата?  Сигурно омекотява, че да не я освиркат феновете като Биге докато играеше Селин. 
Друго - това Aynen Aynen на БГ може ли линк?  Още Керем.

БлагаВест, , радвам се за пътешествията ти.  Обаче,
Скрит текст:
какво се случва сега по границите?  Бъркат ли в носа или някакви сертификати ли, как става преминаването?

Неслихан снощи беше качвала стори, в което отговаря на един фен че и тя не одобрява действията на Айдан, но това ѝ е написано, товатрябва да изиграе. Даже понякога леко променяла за да омекоти действията и думите на Айдан.

# 609
Animal Hear No EvilRevolving HeartsМомичета на този ден преди 29 години, родих това прекрасто момче, което е вдичко за мен.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=10221750977238074&set=a … 76&__tn__=%3C
През първия месец от раждането му пуснаха в студийно кино "Култура", Роден на 4 юли [/url]с Том Круз, мъжа ми ме изнесе на ръце от киното бях припаднала и цялата в кърма ,спомени!
Вече сте се досетили защо името ми в темата е Yassy. N е началнта буква на моето име.Sparkling HeartChampagne

# 610
  • Пришълец
Yassy, да ти е живо и здраво порасналото момче Flowers Four Leaf Clover
Беше ми интересна историята на  никнейма ти, на една част от останалите я знам, сега вече ми стана Ясно и за твоя Wink

Благодаря за епизода с превод и това, че споделихте Flowers Tulip

# 611
  • София
Яси, честит рожден ден на най-скъпото нещо за една майка - нейното дете. Макар и пораснало, то винаги си остана "прекрасното момче на мама". Имам го и затова знам какво е чувството.
Пожелавам много здраве и да има най-прекрасният живот този красавец.

Prinx, в момента за да влезнеш в Турция се изискват валиден сертификат за имунизация, отрицателен PCR тест или документ, че си преболедувал Covid-19 в последните 6 месеца. Ние сме имунизирани и спокойно минахме със сертификата.

# 612

П.С. Yassy, Честит рожден ден на твоето момче. Желая му много здраве, късмет и успехи Flowers Four Leaf Clover
И едно голямо БЛАГОДАРЯ на момичетата от ASKIM
П.С.2: В Туитър в момента тече кампания в подкрепа на Месиса - YalnızDeğilsin MelisaDöngel

Някой знае ли нещо за какво става въпрос, че днес нямам много време за интернет и соц. мрежи и явно съм изтървала, а нямам време да търся?
----
Редактирам се: От италианките с Гугъл:
"Според журналиста Исмаил Байрак от Hürriyet, Мелиса Донгел е завела дело срещу баща си, който е в ареста, с искане да го лиши от родителски права и да прехвърли попечителството над 17-годишната си сестра. Както се оказа, Мелиса беше изнасилена от баща си, който получи значителна присъда в затвора. Момичето дълго време е било лекувано от психолог и сега е решено да защити сестра си, за да не й се случи същото. Майка им отказала да се грижи за дъщерите им под предлог на липса на средства и заминала за родината си в Русия. След това бащата реши да прехвърли дъщеря си на грижите на държавата, но това изобщо не устройва Мелиса и тя няма да й позволи да заведе сестра си в сиропиталище."

Последна редакция: нд, 04 юли 2021, 19:51 от mi_si

# 613
Доколкото разбрах Мелиса дълги години е била жертва на насилие от страна на баща си и в момента води дела срещу него, за да вземе попечителството над непълнолетната си сестра и да я спаси от него.
Момичета, най-сетне видеото е готово, в момента се качва Heart
Някой знае ли нещо за какво става въпрос, че днес нямам много време за интернет и соц. мрежи и явно съм изтървала, а нямам време да търся?

# 614
Относно Мелиса, свързано е с насилие над нея, проявено от баща й и дело за попечителство над малката и сестра. Тази снимка се върти постоянно. Когато могат нашите момичета, които разбират ще се включат по-подробно.

Майка им ги е оставила при баща им и се е върнала в Русия? Тези момичета сами са се отгледали, трябвало е рано да пораснат. За съжаление при много деца е така.

Yassy_N Simple Smile Да ти е жив и здрав рожденика.

Днес от 20:30 часа Фокс ще повтаря последният епизод.

Последна редакция: нд, 04 юли 2021, 20:07 от midnight__sun

Общи условия

Активация на акаунт