Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 94)🍒

• 33 428
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
# 586
Ами аз продължих с превода на интервюто и изтървах фрага Joy Остават 8 минути и съм готова Joy Видях, че Алекс е превела фрага, така че се връщам към интервюто

# 587
  • София
Момичетааа, приземих се!
Ако знаете колко ми липсвате. Толкова съм пропуснала, че не знам от къде да започна.
Прочетох, една много хубава новина. Магийка, е хамиле.  Браво, тъкмо феновете на ХанКер ще се увеличат с още един.   
Магийка, пази се. Пожелавам ти лека бременност.

На всички преводачки изказвам моята искрена благодарност. Алекс, Али и всички, които по един или друг начин ни правите съпричастни с преводите, ви черпя с по една турска дундурма –сладолед, за тези които не знаят.

Аз все още не съм се адаптирала след тази великолепна почивка. Много е красив Мармарис. Морето чисто, топло и спокойно, като езеро. Уцелихме невероятно време. Почерняхме, починахме си и сега нещо не ми се подхваща нищо. Затова веднага се гмурнах в темата.
Ето в какъв прекрасен хотел бяхме. Обслужване, цени, внимание, чистота, храна - всичко е невероятно.
Скрит текст:

Посетих и турска баня (хамам). Няма такова удоволствие. Включва всички екстри, като накрая ти правят и релаксиращ масаж.
Скрит текст:

Но да се върна към реалността. Сега започвам да ви чета, за да съм в час за сряда. Ще изгледам превода на участието на Керем при Ибрахим. Чакам с интерес и това на Ханде. С две думи имам доста работа.

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 23:58 от БлагаВест

# 588
Тц. Не ми харесва това със съда. От който и контекст да е извадено...и така да си крещят, заплашвайки се...тц...

# 589
  • Пришълец

Линде, добре си се завърнала. Отпочинала и презаредена. Посетила си страхотно място Sunglasses

# 590
  • Кърджали
Не им е за първи път да си мерят инатите...
Накрая винаги Серкан се предава май май. Не си научи урока, момчето, нищо - пак ще се пробва, пак ще се предаде
Но това или ще е нещо много кратко или ще е към краят на серията според мен. Защото гледам и по-щастливи сцени имат...

# 591
Тц. Не ми харесва това със съда. От който и контекст да е извадено...и така да си крещят, заплашвайки се...тц...
Мислех, че съм само аз.....
Момичета, благодаря на всички ви за прекрасните пожелания! 💙 Вече отсъствието ми е обяснено. Гледам да обръщам внимание на един бъдещ батко, който всъщност не иска да става батко..

# 592
  • София
На мен фрагът ми хареса - шумен е, както казва Налбантова. Не мисля, че ще има кой знае каква драма. По-скоро очаквам комедия и романтика. Спорове, че ще има, ще има, но ще са комични. Научих се да не вярвам на всичко, показано във фраговете. Често така извъртат нещата, че да ни заблудят. Първият фраг определено ми хареса повече и е по-силният според мен, втория бих го определила като “дандардия”. Не издава нищо съществено обаче. Надявам се епизодът да е силен. С последния доста вдигнаха летвата и ми се иска да задържат темпото. Simple Smile

# 593
  • Кърджали
Мислех, че съм само аз.....
Момичета, благодаря на всички ви за прекрасните пожелания! 💙 Вече отсъствието ми е обяснено. Гледам да обръщам внимание на един бъдещ батко, който всъщност не иска да става батко..
Ще заиска... Ще има моменти на ревност...Но накрая ще бъде горд батко
Кати беше на 5 когато забременях. Мина през всички емоции - искам, не искам, радвам се, не искам, искам да е сестричка, ама защо ще е братче / спомням си като разбра, че ще има братче седна на пейката, седя седя, мисли, мисли и изтърси "Нищо де, другият път"/

# 594
БлагаВест добре си ни дошла. Relaxed Доста работа ти се отваря. На мен ми е чок зор, да наваксам ако не чета ден-два. И друго, вече има кой най-татлъ, татлъ да обсъжда Ханде и Керем. Титулярката си дойде! Stuck Out Tongue Closed Eyes

Използват картини на Ханде на сета. Много са наблюдателни феновете, такива агенти никъде няма.

Последна редакция: нд, 04 юли 2021, 00:02 от midnight__sun

# 595
Ханде Ерчел при Ибрахим Селим с бг субтитри Hug
Нещо не излизат субтитрите обаче Confused
Изтрих го, ще се опитам да го оправя
Май се получава, но ще отнеме дълго време да се съединят видеото и субтитрите, така че може и направо утри сутринта да го кача, ако не стане до час- два Confused

Последна редакция: нд, 04 юли 2021, 00:53 от ally.yor

# 596
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 597
Добро утро, момичета
Сутринта като се събудих към 8, все още не беше готово, после зареди, но не е както трябва видеото Confused Изгледах няколко клипчета как мога да го направя и го пуснах пак да се конвертира, извинявам се за много за забавянето, но се надявам, че този път всичко ще е наред

# 598
  • Кърджали
Али, ако не стане, прати ми ги да пробвам  и аз.
И на мен няколко пъти ми се келешеха жестоко, но май им хващах цаката

А аз, понеже много се дразня как се получиха субтрите  на интервюто с Керем /какво да се прави, искам като направя нещо, да е наистина като хората/ се събудих в вдъхновението ако ми остане време днес да ги оправя..Ако не друго, ще изгледам пак интервюто И без това от два дни в ютуб основно на предаванията на този Ибрахим Селим седя. Снощи до 2 часа съм го гледала /да, по едно време и аз се усъмних дали съм добре с главата/....
Но да видим, може и да си остана само с вдъхновението...

Добро утро, между другото

# 599
  • София
Добро утро на всички ХанКерки.  Да започнем деня с едно много ароматно и вкусно турско кафе. Нали съм все още мислено някъде там....

Снощи изгледах участието на Керем при Ибрахим бей. Еййй, голям сладур е този Керем. Толкова естествен, толкова искрен. Всичко си казва без бой.  

Между другото, докато го гледах ми се наби на очите ето този пръстен, който Керем е окачил на врата си. Какво ли означава. Гледала съм по сериалите, че понякога така носят пръстените или халките, но не мога да си спомня защо.
Може би е като дадена клетва за вярност, но без да имат все още официален брак.  Не знам! Сигурно така ми се иска...
Виждам, че си носи старателно и гривничката, която си размениха с Ханде.

Общи условия

Активация на акаунт