Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 94)🍒

• 33 409
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, искам да благодаря на всички , които постоянно споделят нови снимки, клипове, интервюта , постове на екипа и продуцентите, просто напоследък и аз нямам никакво време да следя къде и какво се качва. Просто влизам тук и цялата информация ми е налична. 💜

Али, много благодаря, че си се заела да преведеш интервюто с Ханде. Снощи с голямо удоволствие си изгледах това с Керем. Беше ми много забавно и интересно. 💜 За Алекс 🍫🍫🍫

# 571
[b[/b]Animal SnailВ очакване на фрага ...
st_ina, + 1 и едно малко допълнение лъчезарната усмивка на Пина.Nature High Brightness
След фрага ми се ще да се чувстваме така Saxophone https://www.facebook.com/sladakjivot.ladolcevita/videos/636136957020148/

класика, но необходима. Извинете ме, служа си в сравненията с шедьоври.
RocketПриказката ни заслужава най-доброто, както и всички награди. Нали/налЕ...?:revolving_he

# 572
Да споделя на какво инфо-клюка попаднах току-що:
Бразилската гадателка, която предрече момиченце на Ханде и Керем в края на лято 2022. Днес се е похвалила, че е познала за две бебета родени тази седмица -  момченце на бразилска блогърка и момиченце на бразилски актьор.
Да му мислят нашите ..... няма мърдане, ... щом жената е казала, т'ва е Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

Revolving Hearts

# 573
Да споделя и аз ново инфо 😘
Задава се НОВА ФОТОСЕСИЯ с Ханде и Керем💓💓💓
Списанието ще бъде Харпърс Базар Турция, като за локация има слухове, че ще бъде този хотел в Бодрум 😘😘

# 574
Част от фрага Simple Smile
https://twitter.com/i/status/1411395731760558087

и в Ютуб

Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 22:09 от mi_si

# 575
Излезе

https://www.instagram.com/p/CQ4HnNRDsBK/

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 22:45 от midnight__sun

# 576
  • Пришълец
Забавен ще е фрага, точно и аз за 9 еп. се сетих като го напръска с някакъв спрей Joy

А, излезе Stuck Out Tongue Winking Eye
На какво се дължат променливите настроения при Еда, нищо не схванах...

# 577
  • Кърджали
Тия пак ли подивяха. Серкан Болат се вързал на акъла на майка си за делото?
Тцц...ще се ядосвам след серията...

# 578
Нещо й се кара нашата на Айдан, сигурно е разбрала за интригите й..
Имаме ли превод на 42 епизод?

# 579
Фрагът е хубав с изключение на делото за попечителство. Хич не ми се нравят действията на Айдан, а сега и Серкан й се върза. Иначе мисля, че епизодът ще включва повече комедия и ще е свеж, а финалът ще е някаква драма. Нали имаше видео зад кадър, в което бяха в болница и там имаше и човек, облечен като адвокат, та най-вероятно нещо ще се случи с Кираз точно преди делото, поне аз така си мисля. 🤗
Интересно на какво толкова се зарадваха Еда и Серкан, че се прегръщат?🤔А Серкан каква работа има в градината на Еда посред нощ?😄И на мен първата ми мисъл беше за 9 еп. и как Еда го напръска с лютив спрей.😂

# 580
  • Кърджали
Не вярвам, да задълбаят в дело... Тъй де, на Серкан бързо ще му проработи разума /все още се надявам че има разум това момче/.Но като цяло очаквам серията да е добра колкото миналата. Така казват че ще е ...
Али дали ще сложи субтитри...
Или аз да си поиграя и без това скучая...

# 581
Хм, дали Серкан не е пиян и за това да падс в градината на Еда? Следвашите стъпки ги помним... Кокошка или сърна беше... Еда къпеше пияния Серкан, а от там и да са с хавлии, когато Мело ги хвана 🤔

Фрагът е... Шумен. Друго нищо оше не разбирам 😆

# 582
Паралел:

# 583
  • София
Аз не мога да схвана какво дело за попечителство ще води Айдан?
Това не беше ли преди Серкан да разбере за дъщеря си и след като разбра, каза, че не става за баща...Но после на рожденния ден на Кираз стана ясно, че си е татко и още как...

Какъв ден на Буба?!?

Какъв съд?!?

Повече няма да гледам фрагове...

Явно в следващите серии основна линия ще е как да съберат Серкан и Еда и Кираз заедно...

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 23:12 от Gugutka52

# 584
Превод от руски, не претендирам за достоверност. Надявам се на Алекс и Али..
Както казвам, вещицата Айдан не седи със скръстени ръце, тя търси начин да вземе Кираз.
- Кой си ти? Какво правиш в моята градина?
- Еда, какво правиш?
- Тя не седеше със скръстени ръце, тя се готвеше да се бори за попечителството.
- Какво?!
- Научих какво направи зад гърба ми. Искате ли да отведете детето ми?
- Ужасен човек.
- Имате дете на пет години, но не знаете за него.
- Днес е денят на Буба.
- Ще говорим в съда.
- Тогава бъди готов да видиш друг Серкан Болат!
- Тогава опитай!

Общи условия

Активация на акаунт