Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 94)🍒

• 33 386
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
С хубави неща се занимават феновете 😏

🙄🧐😳

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 14:01 от Nalbantova

# 556
  • София

Ханде си има сериозна конкуренция вече. Не мога да преценя коя двойка ми е по-любима - Керем и Мая като Серкан и Кираз или Ханде и Керем като Еда и Серкан. Heart Eyes

# 557
Бърборанке, благодаря, че сподели за гласуването! Аз понеже не чета други теми и не знаех! 😜Гласувах само за нашите, защото другите не съм ги гледала! 😁

# 558
  • Пришълец
С хубави неща се занимават феновете 😏

...
Сполучливо Heart Eyes

Бро, агитираш, а Joy Ако целия ни балкон се изреди да гласува, едни около 200 гласа имаме сигурни Joy

Нинче, Heart

# 559
Очаквам с нетърпение следващата серия.
https://www.instagram.com/p/CQ1kZgZFY3x/?utm_medium=copy_link

# 560
  • София
Марги, ами така де, да покажем на всички какво означава “the most powerful fandom ever”. Nature Boom (В превод: най-могъщият фендом, съществувал някога.)

# 561
И аз гласувах за нашите Wink

П.С.: Някой знае ли как стои въпросът с наградата "Златна пеперуда", която се връчва в Турция?
Феновете ли номинират и гласуват и кога се връчват наградите?

Тази година ни се е паднало да оберем всички възможни награди Trophy Wink

# 562
  • Пришълец

Страхотен тандем са, предразполагат я и малката май започна да се отпуска пред камерата Heart

# 563
  • София
Споделям този коментар от Ютуб, защото се чувствам по същия начин:

“Кираз и Серкан притежават сърцето и душата ми. Няма ден, в който да не съм благодарна за сюжета на сезон 2. Да гледам дъщерята на Едсер цял един сезон е сбъдната мечта. Керем и Мая са специално дуо.” Revolving Hearts

# 564
# 565
Момичета, писах на Алекс и се разбрахме аз да преведа интервюто на Ибрахим със Ханде, повече от половината е готово, остават около 20 минути, но ми излезе спешна работа и ще трябва да продължа утре, така че утре се надавам, че ще е готово и качено Hug

# 566
Направих няколко скрийншота на последната сцена. Реакцията на присъстващите на рождения ден от влизането на Серкан. Впечатли ме как изиграха прекрасно ролите си. Учудването на Еда и блясъка в очите й, Айфер и Айдън - онемели и затворили си устите, Сейфи и неговате сълзи, Енгин - от учудване до щастие, блестяща Пъръл, Ердем непроменил изражението си и сякаш незнаещ какво се случва, Буба - обръщайки се разбрал, че е загубил битката за сърцето на Еда и Кираз, Керем нерабиращ нищо и усмихнатата и щастлива Пина, малкия Джан гледащ учудено и блестящи баща и дъщеря, които тепърва ще се откриват един друг, но вече знаещи кои са и разбира се Мело - никога не загубила вярата в любовта им. Малките детайли на един прекрасен и толкова вълнуващ рожден ден. Толкова пъти ги гледах и изучавах реакциите им. Отличен за операторско майсторство. За каста вече толкова пъти писах. Прекрасни. Малко, но качествени актьори донесли ни толкова усмивки. /слагам снимки, които са повечко, но моля да ме извините/
Александра, благодаря ти отново за буквичките, а за интервюто с Керем в отделен пост.
Али, очакваме интервюто с Ханде. /разбира се, когато можеш/
Прекрасни сте, момичета.

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 19:47 от st_ina

# 567
  • Пришълец
Момичета, писах на Алекс и се разбрахме аз да преведа интервюто на Ибрахим със Ханде, повече от половината е готово, остават около 20 минути, но ми излезе спешна работа и ще трябва да продължа утре, така че утре се надавам, че ще е готово и качено Hug
Много хубаво се сработвате двете и взаимно се допълвате за наше огромно улеснение Hug
Ще помисля само как да вмъкна на първа страница освен линк с твоите преводи, също и с тези на Алекс.

Ина, със същите впечатления съм и аз от финалната сцена - реакциите на всички присъстващи допринасят за това да е още по-въздействаща.

# 568
  • Кърджали
Марги, пиша ти на лични след малко

# 569
Тази вечер ще имаме фраг!🥳

Общи условия

Активация на акаунт