Нахално ли е да си мечтая за среща и с Ханде?

Ханде ми е по-човечна, по-истинска някак си. Изглежда ми по-добродушна и земна. Преди години много симпатизирах на Серенай. За мен тя е голям талант. Харесвам я като актриса, освен това има невероятен глас. Сигурно, ако тогава ме бяха питали, категорично щях да посоча нея между двете. Но хората си променят мнението, затова никога не казвам никога.
Към днешна дата симпатизирам на Ханде. Радвам се, че тя е жената до Керем. Според мен му подхожда повече от Серенай. По-хармонична двойка са ми някак си. Като актриси не искам да ги сравнявам. Защото са играли в много различен жанр сериали. Серенай за мен беше великолепна като Мира и Дуру, но, ако трябва да съм честна, играта й беше еднотипна. Ханде е безупречна като Еда. Случайно попаднах на първия й сериал - с Толга и Бурджу. Ами, хареса ми. Не съм съгласна, че играе неубедително. Напротив. Но пак ще кажа, всичко е въпрос на вкус. 

Добро утро, прекрасни момичета! 

Ханде, мисля че само един път или два не спечели. Като цяло е много харесвана и се усеща разликата, когато трябва да се избира. 

И понеже Господ е събирач , и аз при вас 

Привет и от мен, дружки! 

Причината за нея са хейтърите. Тези, които постоянно оплюват сериала, Ханде и Керем. Ако анкетата е отрицателна, сигурна съм, че хейтърите ще дадат гласа си за нашия сериал. Все още не разбирам защо им е такъв трън в очите, но вече не се опитвам да ги разбера. Радвам се, че нашият сериал има толкова много фенове. Защото нашите фенове са в пъти повече от тези, на който и да е друг турски сериал. Затова в такива фенски анкети сме все първи и то с огромна разлика пред вторите. Просто този сериал притежава нещо, което липсва на другите сериали, и привлече огромна аудитория. Агитирам всички, които не са гласували, но смятат, че нашият сериал трябва да спечели, да го направят. Нека още веднъж покажем, че сме номер едно.
Рядко си позволявам да приканвам някого да гласува някъде, но в случая е въпрос на чест, така да го кажа. 

В първи сезон не бях плакала на нашия сериал. Но сега, като гледам клипчето отново и отново, си мисля следното - заради първите 11 и последните 11 епизода нашият сериал е това, което е, и наистина заслужава приза за най-добър сериал на 2020/2021. Епизодите между 15 и 40 не бяха лоши, имаше добри и сред тях, просто смяната на сценаристите си оказа влиянието. Въпреки това не спрях да гледам и се наслаждавах на всеки епизод, на всяка минута с нашите. 

Препоръчани теми