Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 94)🍒

• 33 386
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Алекс, благодаря за възможността да се насладя на тази страхотна среща с Керем!

Нахално ли е да си мечтая за среща и с Ханде?

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 09:48 от Gugutka52

# 541
  • София
На това се казва категорична победа. Smirk

Ако ме карат да избирам между двете, и аз бих избрала Ханде. Обосновавам се - по-красива е според мен, по-женствена, с по-хубаво тяло. Дотук с физическите дадености. Wink Ханде ми е по-човечна, по-истинска някак си. Изглежда ми по-добродушна и земна. Преди години много симпатизирах на Серенай. За мен тя е голям талант. Харесвам я като актриса, освен това има невероятен глас. Сигурно, ако тогава ме бяха питали, категорично щях да посоча нея между двете. Но хората си променят мнението, затова никога не казвам никога. Simple Smile Към днешна дата симпатизирам на Ханде. Радвам се, че тя е жената до Керем. Според мен му подхожда повече от Серенай. По-хармонична двойка са ми някак си. Като актриси не искам да ги сравнявам. Защото са играли в много различен жанр сериали. Серенай за мен беше великолепна като Мира и Дуру, но, ако трябва да съм честна, играта й беше еднотипна. Ханде е безупречна като Еда. Случайно попаднах на първия й сериал - с Толга и Бурджу. Ами, хареса ми. Не съм съгласна, че играе неубедително. Напротив. Но пак ще кажа, всичко е въпрос на вкус. Simple Smile

Лека нощ! Nature Stars

# 542
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен почивен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 543
Добро утро момичета.
С нещо ново от Керем на снимачната площадка.

# 544
Керем от сета вчера Simple Smile

# 545
  • Кърджали
Алекс, благодаря за възможността да се насладя на тази страхотна среща с Керем!

Нахално ли е да си мечтая за среща и с Ханде?
Може да си поиграя и да сложа субтитри и на интервюто на Ибрахим Селим и с Ханде (и без това страшно ми допадна като водещ, стил, хумор, та съм решила да му изгледам предаванията), но няма да е тия два - три дена. Може би през седмицата по някое време. Но не мога да обещая

# 546
Аааа, каква е тази, дето така се е притиснала в нашия Керем 😁, тя за корона вирус не е ли чувала? Я на един метър разстояние веднага😂😂😂

# 547
Здравейте, момичета! Relaxed Flowers Cherry Blossom

Тези сравнения в Youtube на Magazin Forever съм ги изгледала всичките. Smiley Ханде, мисля че само един път или два не спечели. Като цяло е много харесвана и се усеща разликата, когато трябва да се избира. Smirk

А за анкетата в другата тема, още щом прочетох, че има такава като първа кипра отидох и гласувах. Не може да ни има някъде и да стоя безучастно. Simple Smile

Слагам 6 епизод на Aynen Aynen с английски субтитри.

https://vimeo.com/570336621

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 11:22 от midnight__sun

# 548
  • Пришълец
Много се смях с вас , значи като ви наричам луди съм права на 100% Joy И понеже Господ е събирач , и аз при вас Grinning
...
Напълно права бих казала! Joy
Шегите и закачките могат да се възприемат правилно само от феновете на конкретен сериал/актьори, иначе други колкото и да се опитват няма да съумеят да ни схванат хвърчащата мисъл Sweat Smile

Нещо за фраг чува ли се или е рано още, някъде пак към полунощ?! Joy

# 549
Здравейте, момичета!
Чак сега ви изчетох...
Магия, лека и спокойна бременност 💓

Приятни и ползотворни почивни дни Heart Eyes

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 12:36 от Étoile*

# 550
  • София
Heart Decoration Привет и от мен, дружки! Heart Decoration

Относно анкетата в темата за турските сериали - не крия, че изпитвам огромно задоволство да видя, че нашият сериал води убедително. Наречете го спортна злоба. Grinning Причината за нея са хейтърите. Тези, които постоянно оплюват сериала, Ханде и Керем. Ако анкетата е отрицателна, сигурна съм, че хейтърите ще дадат гласа си за нашия сериал. Все още не разбирам защо им е такъв трън в очите, но вече не се опитвам да ги разбера. Радвам се, че нашият сериал има толкова много фенове. Защото нашите фенове са в пъти повече от тези, на който и да е друг турски сериал. Затова в такива фенски анкети сме все първи и то с огромна разлика пред вторите. Просто този сериал притежава нещо, което липсва на другите сериали, и привлече огромна аудитория. Агитирам всички, които не са гласували, но смятат, че нашият сериал трябва да спечели, да го направят. Нека още веднъж покажем, че сме номер едно. Simple Smile Рядко си позволявам да приканвам някого да гласува някъде, но в случая е въпрос на чест, така да го кажа. Wink

Ах… не мога да не я споделя и аз! Revolving Hearts

Това сега Керем и Мая ли са или Серкан и Кираз?? Ама чок татлъ са! Heart Eyes

# 551
Привет, момичетаааааа! ❤❤❤
Всичко е прекрасно! Вие, темата и сериалът, а само как се забавлявам........
Водя ви един къдравелко 🙂🙃🙂

Магия, чудесна новина! 😊
Марги за теб 😊

Алекс, толкова много значат преведените моменти с които ни радваш, благодаря ти!  🍫🍫🍫

# 552
Зад кадър

Това отбелязахме ли го? Не помня, но нека има. Smiley

# 553
  • София
Нося ви едно фенско клипче с паралели.
Приятно гледане! Hug

Да споделя, че отново плаках, докато гледам това клипче. Cry В първи сезон не бях плакала на нашия сериал. Но сега, като гледам клипчето отново и отново, си мисля следното - заради първите 11 и последните 11 епизода нашият сериал е това, което е, и наистина заслужава приза за най-добър сериал на 2020/2021. Епизодите между 15 и 40 не бяха лоши, имаше добри и сред тях, просто смяната на сценаристите си оказа влиянието. Въпреки това не спрях да гледам и се наслаждавах на всеки епизод, на всяка минута с нашите. Heart

И 4.5 млн гледания за 2 дни. Tada
Мисля, че до новия епизод ще сме минали 5-те милиона. Еми… кеф ми е! Simple Smile

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 13:30 от Бърборанка с розови очила

# 554
Церемонията и награждаването на победителите на Murex D’Or ще се състоят на 12 август.
В тази връзка -  да ви напомня да гласувате за нашите, за да ги видим на червения килим Simple Smile
murexdor.com/vote

Wink

Gift Heart

Simple Smile

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 13:44 от mi_si

Общи условия

Активация на акаунт