Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 94)🍒

• 33 386
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Animal BeeМомичета, този път ме разплакахте от смях!
Да питам, ще има ли конкурс/кастинг за санитарки? Не отговарям на нито едно от условията /тъжно/, а ако поставят и възрастова граница съмсем съм зле. Моля /лютфен/, ако е възможно да кандидатствам само по документи. Сръчна съм ще подавам кърпите и ще въртя МОПА.
Rolling EyesА бе, я по-добре не се ангажирайте!
Flowers Four Leaf Clover Хубава да е нощта Ви!

# 526
Бро, не го отваря, защото има грешка в линка.
Ето го:

https://m.ok.ru/video/2362446383843

# 527
  • Кърджали
Не съм видяла че съм объркала като съм слагала линка. Оправих го
https://ok.ru/video/2362446383843

# 528
Алекс, благодаря! Ти си цяло съкровище Hug

П.С. На мен ми се отваря без проблем ... Wink

От Керем Wink

# 529
  • Пришълец

Това не знам как ще се вижда през настолна версия, но ми се иска нещо такова за шапка, но може и друга, де. Откраднах си идеята от Магия тези дни за тема посветена на Болат фемили Stuck Out Tongue Winking Eye

# 530
Тази вечер с Ибрахим Селим, гост Керем Бюрсин. бг субтитри
https://ok.ru/video/2362446383843
Използвах тайминга с който от екипа са направили английските субтитри, на моменти има малко калпав синхрон, ама не ми се занимаваше да го оправям. Не е 5 минути клип, все пак...
Пропускате първите 13 минути. Те са песен и коментар за седмицата на водещият. На мен коментара за седмицата ми е една от любимите части от предаването всъщност, но го подминах този път...
Някъде може да има някакви грешки, ще извинявате.
благодаря много Алекс за преводите и за интервюто с Керем.

Нещо ново от Ханде

Прекрасната и сладка Кираз

# 531
  • Кърджали
Ако се вижда добре, това предложение за шапка е страхотно, Марги

Пуснах си да видя какво съм свършила с интервюто, че го правих набързо и покрай другото. Знаех си че първо трябваше да го прегледам, преди да го пусна. На места има доста клавиатурни грешки, но ще извинявате....

# 532
  • София
Това е гифче, което бях споделила в сутрешния си пост. Харесва ми и на мен за шапка! Simple Smile

Ето го в размер за шапка:

Ето го в оригинал:

Само качеството не знам дали е достатъчно за десктоп версия. Сега не мога да проверя. Може да се пикселизира малко. Но, ако всички сме окей да направим компромис с това, ползвай го за шапка. Красиви сцени на Болат фемили са. Аз си мислих и за тази сцена, също ми допада за шапка:

Така или иначе повечето влизаме през мобилна версия според мен. А през нея качеството си е окей. Wink

# 533
Керем Бурсин по време на програмата на Ибрахим Селим сподели с аудиторията, че когато е живял дълго време в чужбина заради работата на баща си, той е работил като шофьор на такси за 75 долара на ден и дори е карал Марго Роби!

Какво детство имахте?
-Детството ми премина в чужбина. Постоянно изграждахме нов живот. Предимството за мен беше, че независимо в коя част на света се намирахме, човечеството остава същото! Чувствах, че Индонезия е моят дом. Прекарах време от детството си най-дълго в Истанбул. Живях в Америка от 11 годишна възрадт.

Семейството ви лесно ли се съгласи с вашата професия?
-Баща ми никога не е искал да бъда актьор. Завърших маркетингови комуникации в Бостън. Мислих за това като за гаранция, застраховка. Баща ми никога не е искал да бъда актьор и майка ми тайно ме  подкрепяте в тази ми посока. Тя винаги казваше... Пробвай, пробвай иди. Когато бях в гимназията, имах група. Музиката беше моят живот! С групата предимно свирехме през уикендите, реших, че няма да ходя в университет, защото ще "правя музика".

Актьорът разказа и забавна история за това как обича да се съблича, когато е пиян:

-Събличам се навсякъде. Първо започвам с панталона. Когато съм пиян вече не нося тениска, нито чорапи, нито панталони. Ето защо не пия много. За последно се напих преди 2-3 години.

Относно натрапчивите навици:

-Първо трябва да използвам шампоан под душа. В противен случай вярвам, че ще имам лош ден. Първо шампоан, сапун, пяна, душ гел и след това отново сапун. Когато си слагам лосион или парфюм, първо трябва да пръскам върху ръцете си, а след това да го правя върху врата си!

Относно работата на непълно работно време в САЩ:

-Карах актьори в компания, която ми плащаше по 75 долара на ден. Карах ги където пожелаеха на местата, където те искаха да отидат. Веднъж карах Марго Роби - не знаех, че ще бъде популярна! Тя отиваше на прослушване. Сега е много известна.

# 534
  • Пришълец
Бро, забравила съм, значи и ти си го слагала в темата. Ами пикселизира се, но уж като го дръпна във формат mp4 от Туитър и впоследствие конвертирам в гиф горе-долу става, но то през мобилната версия ми е и трудно да преценя... Та не съм сигурна как се вижда в момента и твоето, и моето, но когато имам възможност ще погледна на компютър как е.

# 535
На мен много ми харесват тримата в гръб, хванати за ръце, даже щях да го предложа, Бърборанка по-горе го е сложила. Но и другото ми харесва - каквото решите! 💗
За интервюто исках да кажа - няма такъв шавлив човек, Керем не се спря, изпи водата на продукцията, игра си с шайбата на телефона, чекна се всякак на стола, това с обувката на бюрото ми беше странно... Знам вече какво за него ще е най-голямото наказание: да го накарат да стои мирен десетина минути.

# 536
Много се смях с вас , значи като ви наричам луди съм права на 100% Joy И понеже Господ е събирач , и аз при вас Grinning
Славена Hug , как го измисли това с пеперудата на стъклото , която ще си сложиш за татуировка ? Joy
Така съм се изсмяла като го прочетох ,че мъжът ми надника да види какво става Smiley
И да ви кажа за ухото на Керем - ухото му забелязах ,че стърчи в епизод 1 на Вратата , преди не бях , но реших ,че си въобразявам и не ми правеше впечатление . Но си мисля ,че му е на късмет Simple Smile

# 537
  • Кърджали
Честит рожден ден, дъще!
https://ok.ru/video/2362956253923

# 538
Славена 🤭
И мен ме питаха на какво се смея 😂😂😂,

Изгледах интервюто... Друго си е БГ буквички...

АЛЕКС ❤️🤗
Благодаря, Благодаря, Благодаря💐

Хмммм, сега... Познавах Керем, нооо от реклами, заедно със Серенай, филма с бокса.... Знаех, че е живял в САЩ....
Сега.... Свободен, щастлив, интелигентен, леко смутен на моменти... Толкова сладко каза Ханде ☺️, хипер активен, то ръце, чаша, телефон, крак.... Не се спря... Но усмивката... Оооо, Дааа
Много се радвам, че попаднах на явлението Керем и Ханде в точния момент Simple Smile
И момичета истинско удоволствие е да бъда част от темата и всички Вас ❤️

# 539
  • Кърджали
Интервюто беше супер свежо, забавно, приятно.Това е от малкото, в които усещам че Керем се чувства спокоен, някак си в свои води. А като е спокоен си му личи, както си му личи и като обмисля всяка своя дума "сега да го кажа ли, да не го ли кажа". Личи си му...
Естествен, позитивен, усмихнат. Влюбен "Още ли ядем Искендер" /преди да избере Ханде Simple Smile /
Въпреки че го изгледах три - четирипъти сигурно вече, все още го гледам с огромнааа усмивка.

Общи условия

Активация на акаунт