Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 94)🍒

• 33 260
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • Пришълец
Това като нищо може да е част от шапката на следващата тема! Мога да си ги гледам дълго, дълго...
🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Това по повод Световния ден на целувката ли Stuck Out Tongue Winking Eye
Пробвах го гифчето от любопитство и наистина добре изглежда през мобилната версия, но едва преди една-две теми бяхме с подобна шапка...
Спряла съм се на статичен кадър този път, някак закачлива ми се стори и е с Болат фемили. Вие за разлика от мен я гледате през цялото време и в случай, че не ви допада време за редакция има достатъчно. Ще я сменим с някоя шапка по ваш избор. Обикновено опитвам да се вслушвам и във вашето мнение.

Пишете си спокойно, само ако ме няма като стигнете 50 стр. ме изчакайте tiptoe

# 721
Твоят избор на шапка винаги ми харесва, Марги! 💐
В световния ден на целувката се замислям, Ханде така го е нацелувала Керем, че той е нямал избор и се е влюбил в нея! Прилагам доказателства: Винаги е ентусиазирана и с добър захват, а Керем/Серкан остава в плен(доколкото се вижда - доброволен)

🙃☺️🥰😍🤩

След тези захвати Керем е .
Привиждат му се ангелчета навсякъде, чуди се къде е попаднал - на пухкаво облаче или в рая! 😍
Исках и гифки да сложа, но има ограничения! 💖

# 722
Момичета ето за утре разписанието
#SenÇalKapımıСледващият епизод ще бъде утре в 16.15 ... Новият епизод ще бъде на екрана в 21.00

# 723
Здравейте!

https://www.gecce.com/haber-sette-kerem-bursini-korkutan-saka

Шило в торба не стои Sunglasses

„Животът ти налага неща, които не можеш да контролираш, но все пак имаш избор как да ги преживееш.“ – Селин Дион

Скрит текст:

Отнови искам да се върна в Санторини, мястото с най романтичните залези ... мечти

# 724
  • София
Ели-mama  не му е никак лесно на Керемчик, след тези целувки. Като знаем, че понякога повтарят по няколко пъти сцените, това момче трябва преди това да се е нагълтало с доста успокоителни. Още повече, че е влюбен, а и такава красота и сексапил е до него, че не знам как издържа. Хандето сигурно го отнася вечерта.  
Първо се проявява вампирското в Керем

След това, без много да се чуди, я грабва ето така...

А след това всички знаем, какво следва...

# 725
Виждам вървим към финал на темата. Да си напиша и аз впечатленията от трейлъри и озет.

Явно Серкан ще се опитва да бъде перфектния баща, ама ще се окаже, че това което той си мисли, че правят перфектните бащи - не е съвсем така и не е всичко. Sweat Smile

И в същото време ще иска Еда нон-стоп в леглото, а Еда ще се чуди дали да легне с него или - не. Satisfied
Аз на мястото на Еда дори нямаше да се чудя  Stuck Out Tongue Winking Eye

И не на последно място Айфер и Айдан ще забъркат каша, от която може да се излзе само със сватба - да се надяваме да е сватбата на Еда и Серкан....

Ще имаме няколко сцени:
Рождения ден на Кираз, Кираз показва на Серкан фокуси и стаята си.
Партито не е минало, ама Айдан вече е подготвила документи да отнеме Кираз от Еда.
Може би вечерта гледат залеза, звездите, града...

Имаме денят на Буба - отиват на риболов, ама Серкан се появява и той да участва в риболова.

През нощта Серкан бива пребит от Еда на двора и изпръскан от пръскачките, докато подготвя изненада на Кираз. Еда го кани да си вземе душ и да се преоблече. Мелек ги заварва.

После след като Серкан подарява летящата къща, Еда и Серкан, Енгин и Пъръл водят децата в мола да играят, Серкан и Еда получават проекта на италианците.

Следобед отиват да работят у Серкан. Серкан показва дома си - Сириус и конете, Серкан и Еда работят заедно, вечерта Еда остава при Серкан.

А сутринта дочува схемите на Айдан.

Еда се връща и разказва на Айфер и Мелек, те може би после на Ердем, който ги убеждава, че Серкан е главата на змията и няма как да не знае. И вероятно след това е сцената с караницата.

При сцената с караницата Серкан не изглежда сякаш истински ядосан на Еда - все едно е постановка или все едно не взема ситуацията на сериозно или все едно двамата говорят за различни неща.

Надявам се проблемът с попечителството да се реши със сватбата на Еда и Серкан.... но в мен си стои страх, че Еда може да се почувства принудена да предложи брак на Бурак.

Видяхме ход от страна на Айдан - подготви дело за попечителство. Sob Може би ще видим и ход от страна на Айфер - Sob - ако пред съда Кираз е в семейство с баща и майка - Еда ще има предимство пред Серкан.
- надявам се да съм в грешка.

Казаха, че финалът на 5 епизод ще е изненада - затова се настройвам за приятна изненада - а именно брак между Еда и Серкан - надявам се, че са достатъчно зрели, че се познават добре и ще слушат себе си, а не странични хора... било то най-близките им.

# 726
И аз залагам, че епизодът ще завърши с предложение за брак Gift Heart

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 18:34 от mi_si

# 727
Аз не знам да се надявам ли на сватба между Еда и Серкан или не.
Страхувам се да тръгна да гледам епизода с големи надежди....

Има нещо което ме тревожи - на една от снимките Еда отваря подаръци (вероятно подаръци които Серкан е искал да и подари, докато са били разделени)

А всеки път, когато Еда и Серкан си разменят подаръци става нещо кофти:
рождения ден на Серкан - Еда подари подарък - в края на епизода Серкан я изгони от дома и работата, обвини я в кражба
срещата в мола - размяна на подаръци - робота и синята рокля.... след това Серкан реши да скъса с Еда и не й каза за родителите й
Нова година - размяна на подаръци - книга за Серкан, гривна за Еда - Серкан отиде в затвора и Еда се върза на акъла на баба си и скъса с него

такива сцени с подаръци ме притесняват леко....

но ще се опитам да не мисля повече, слагам розовите и очила и аз Relaxed и ще чакам епизода утре и приятна изненада накрая Nerd

# 728
Ново от Ханде Simple Smile

# 729
  • Кърджали
Мечтатели. Предложение за брак в 5ти епизод от сезона. Мечтатели... 😈😈😈
Него аз го очаквам  към 8-9 епизод. Щото ако е сега пак ще е от типа - абе не сме за брак, ама да се оженим заради Кираз. Тц, ако ще се женят нека да е защото и двамата най-накрая са узрели за този ход.

# 730
  • Пришълец
Не бях се замисляла над това, но имаш право, Кукличке - след всеки подарък следва неприятност Broken Heart

# 731
В този епизод по скоро баща и дъщеря ще се опознават. Еда ще си стърси мястото между тях. Айдан и Айфер ще си завъртят интригата и всичко това около работата. Мело и БуБа ... там предстои и за финал Еда и Серкан отново настръхнали като котки на покрив...

# 732
Днес цял ден тези две клипчета от реклами с участието на Ханде се въртят в Туитър

Simple Smile

Публикували са и още едно:

# 733
  • Бургас
Здравейте! Да запиша участие, докато не е дошъл края на темата! Wink

Изгледах интервютата на Керем и Ханде. Мнооого благодаря на преводите, ама мноого!
Много неща ми направиха впечатление, но.....

Вечерта на Керем: Wink
Разбрах защо Керем ходи с ръце в джобовете: толкова е активен и шавлив, че просто не днае къде да ги дене.
Срамежлив и стеснителен е, все още - на тези години.
От притеснение започва да говори, а после да обяснява какво е искал да каже - да не го разберат неправилно, чеее............, аман......
Толкова се кефи на Ханде, че е във въздуха само като я види или някой спомене името й.....

Интервюто на Ханде: Wink
Тя е много по-отворена, отколкото очаквах. Има самочувствие и умее да говори. Бързо усеща думите на събеседника и много бързо реагира на тях.Било със сериозен отговор, къде с хумор, къде с въпрос или умело парира въпроси, на които не иска да отговаря.
Отлично осъзнава чара си и въздействието, което има на околните и го използва много умело.
Щастието е в цялото и тяло, поглед, очи, усмивка........

Не разбрах много играта с мученето Simple Smile на мелодии, но...... научих какви сериозни, непознати за мен професии има в Турция. Шашнах се, наистина!

Тази раздумка за Керем и Ханде я правя с усмивка и голяяям кеф!

Вече мога спокойна да очаквам новата тема-шедьовър.......
ГУШ!

# 734
  • Пришълец
Тони, чак пък шедьовър Joy

Приятно ми беше да прочета впечатленията ти от интервютата с Ханде и Керем.

И сега ако може още някой да се разпише след мен ще съм много благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт