Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 94)🍒

• 33 256
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • Кърджали
Марги, че съмнява ли те?
Къде са Айфер и Айдан на едно място, винаги всичко е объркано....
Но пък както се казва ...филм да става

# 706
  • Пришълец
Така е, Алекс. Те двете все нещо забъркват, но и Сейфи помага Joy

# 707
  • София

Значи Айдан и Айфер ще объркат всичко...
Както винаги!  Тези двете все се забъркват в някакви приключения. И накрая все са губещи.

Керем е качил видеото на неговото стори и е написал:
"Същността на това видео е приключила"

# 708
  • София
Не мога да не я споделя и аз! Heart Eyes

Има ли нещо, което да не му отива на този мъж?! Реторичен въпрос. Wink
Но бащинството със сигурност много му отива. Дали Керем, като гледа тази снимка, вижда бъдещето си?? Ние да. Grinning Heart

По озета съдя, че епизодът ще бъде интересен и вълнуващ. Не съм се и съмнявала, че Айдан и Айфер ще объркат всичко. Те двете са в постоянно съревнование коя да ме дразни повече. Ама карайте да върви. Wink

Надявам се в края на епизода Еда и Серкан да разберат, че всичко е едно недоразумение и никой от тях не е завел дело за попечителство. Simple Smile

# 709
BellНе ми се сърдете, но не мога да не ги кача. Тези двамата знаят ли как им отива да са родители? Ако не знаят да се видят отстрани или да питат нас. Размечтаха ни, а за тях не зная. Сигурно целият каст им стиска палци да направят поне близнаци...
BellА как ли са чувстват родителите им като ги гледат? Макар и някъде сред звездите, майката на Ханде би била безкрайно щастлива.

# 710
  • Пришълец
Съгласна съм, много им отива и на двамата. И не защото Черешка е много сладко дете /тя до когото и да застане ще се получи хубава снимка/, просто Ханде и Керем проявяват една такава загриженост, видимо бързо се приобщи малката и в компанията им й е приятно. Да, обикновено покрай деца човек вади най-доброто от себе си и се опитва да намери общ език с тях, но пък може и наистина да им е дошло време на нашите хора. И след като екранната любов се пренесе в реала, като нищо може и да им хареса мисълта да обгрижват едно малко създание. Stuck Out Tongue Winking Eye

Цитат на: st_ina
Този кадър ми е сред любимите Heart

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 14:24 от Маргарита Н.

# 711
# 712
Само каста ли? Те ако знаят, аз как им стискам палци вече втори бебек да е на път. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Две теми по-назад може би, някоя от вас беше писала за майката на Ханде. Много мило беше, че не би я оставила с мъж като Мурат и че й праща Керем, за да е щастлива. Вярвам, че е така и че след нещо много лошо, каквото се случи в семейството им, трябва да дойде нещо хубаво. Раждането на Мави е такъв специален момент, на надежда, причина да изплуваш от дъното, след цялата мъка и светлинката накрая да се покаже. Да си леля е много хубаво, но дано скоро да си имат и те. Purple Heart

# 713
# 714
  • Пришълец
От Туитър:

Той наистина се събужда преди нея всеки път и просто лежи там и й се възхищава, докато спи...

# 715
Ново от Керем, Ханде и Мая Wink

Феновете не скучаят Wink

Целувката от друг ъгъл Heart Eyes

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 16:12 от mi_si

# 716
  • Пришълец
Ново от Керем, Ханде и Мая Wink

Скрит текст:
Феновете не скучаят Wink
Заедно с тази, която е споделила Миси срещнах и друга, не знам колко е нова. Ханде е като кукла.

# 717
  • София
Вижте сега на какво попаднах, момичета.

Скрит текст:
На 09.07.2021г., петък, от 19 часа,  в куротното градче Чешме, Мурат Далкълъч ще изнесе голям концерт.
Та си мисля, нашите сладури, защо да не отидат на концерта. Може да се инсталират даже на първия ред, та Мурат да ги види хубаво. Само да не вземе да прекъсне концерта и да си тръгне... 

Шегувам се, разбира се... 

# 718
Вчера тойзи Мурат го гледах в 44 епизад на "Позвъни на моя агент"...

Дори няма да казвам, че ама хич не ми хареса нито как играе, нито как пее и свири с уста...

Само ще спомена, че сега са решили финалът на ПМА да бъде не на 47 епизод, а на 45 епизод...

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 18:24 от Gugutka52

# 719
Това като нищо може да е част от шапката на следващата тема! Мога да си ги гледам дълго, дълго...
🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Общи условия

Активация на акаунт