Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 94)🍒

• 33 386
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • Пришълец
Мики, и аз така, изненадах се от преднината спрямо останалите Stuck Out Tongue Winking Eye

И да ви поздравя с химна

Бро, не бях се замисляла, но да - ако иска да си щастлива, с всичко ще се примири Satisfied

# 496
  • София

Ето изискванията на Керем за лична асистентка (търсят се 3 броя - денонощието е 24 часа, 3х8=24, Керем каза, че постоянно трябва да има асистентка с него, така че ще се ротират на смени трите дами, които бъдат избрани за длъжността):
1. Пол - женски табики. Wink
2. Възраст - набор 91, за предпочитане родена през ноември, между 1-ви и 20-ти.
3. Умения -  да готви вкусно, да шофира бързо и яростно, да се усмихва чаровно, да НЕ може да намига с очи, защото това го разсейвало, докато работи. А по принцип дамите покрай него развивали този тик и постоянно му смигвали с око.
4. Езици - английски (задължителен), всеки друг е плюс. Ако знае испански - перфектно, Керем ще има с кого да си го упражнява.
5. Домашни любимци - два броя, за предпочитане дребна порода и да са женски.
6. Коса - руса и дълга, къдрава или права е без значение.
7. Очи - тъмно кафяви, но да са големи и много държи дамата да е с хубави и естествени мигли.
8. Килограми - за предпочитане под 50, защото Керем сподели, че асистентките му често припадали (не знаел защо), като са около него и трябвало да ги носи до спешния кабинет. Каза, че и по-тежките може да вдига, но се уморява по-бързо така, а има бебета да изражда.
9. Друго - да обича да пътува, защото на Керем често му се налага да обикаля света, за да изражда бебета къде ли не.
10. Важно - да е изкарала курс за оказване на първа помощ. Пояснявам - все пак, ако на доктора му стане нещо, трябва да може да го спаси. Дишане уста в уста, да му разкъса ризата за сърдечен масаж, ей такива неща…

Ами това е в общи линии. Керем каза да селектирам кандидатки и да му пращам сивитата. Случайно, съвсем случайно нале, да не си помислите нещо, отговарям на всички изисквания, посочени по-горе. Ако и друга от вас ги покрива, успех й желая!

Другите да не се отчайват, Керем каза, че, ако не съберем поне 3 кандидатки, които да отговарят на тези 10 изисквания, ще има втори кръг и с някои от изискванията ще направим компромис. Wink

Сис, права си - слънцето ме е напекло днес, говорим за различни позиции.

Ааа, пропуснах - след като подберем 3 асистентки, ще има парти за добре дошли. Керем каза, че ще си позволи да пийне няколко коктейла. Аз ще имам грижата да го напием достатъчно, че да свали панталона, както сподели, че правел. Тези от вас, които няма да са на партито, да не униват - ще споделим снимки в темата. Grinning

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 19:39 от Бърборанка с розови очила

# 497
Бро си забравя името, вие за съпрузи и бъдещи такива говорите.

Търсят се акушерки за отделението. Изискванията са:
1. Крак, с височина минимум 140см.
2. Очи - големи и кафяви на цвят.
3. Дълга коса, задължително къдрава! (Сори, това доктора ми го прати. Не си мислете, че е мой мерак.)
4. Да говори турски.
5. Да обича кучета.
6. Да има кучета (поне 3бр.).
7. Да има обеца на пъпа.
8. Да има татуировка на врата, за предпопитане е пеперуда.
9. Фамилията, ако е възможно, да бъде Ерчел.
10. Първото име, ако е възможно, да бъде Ханде.
11. Да обича да носи чорапи, изпънати до коляното. Особено лятото.

Само предавам информацията. Не си го фантазирам изобщо.
Аз документи няма да подавам, защото не отговарям на т. 11 😆 На останалите мераклийки - Успех!
Е, аз от твоите изисквания само на т. 11 отговарям 😁😍😆. Ако няма други кандидатки може да ме огрее, Ханде нали тези дни отиде с една яхта някъде, ако може да не се връща! 😂😂😂

# 498
# 499
Ааа Керем може и в пациентка да се влюби, не се знае. 😂 Например, мен. 😂😂 Да каже "Еййй, каква смела жена, взимам я"

# 500
  • Плевен / София
Язък алергична съм към кучета и тату нямам, ама има една умряла пеперуда на прозореца мой да си я лепна на гърба...
На мен проблема ми е ....

1. Крак, с височина минимум 140см.

защото съм джобно гадже 1.57 ....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 501
Gift Heart

18+ 18+ 18+ Wink
Скрит текст:

# 502
mi_si, не прави така, че половината ще ритнат Камбаната 😆😆😆
Това е гънката на шортите, не е триглавата ламя 😆

Бро, май и двамата с Керем ви е напекло слънцето. Нещо ме съмняваш 😆

# 503
  • София
Относно кастинга за акушерка - чудесни изисквания, нито едно не ме плаши и най-важното - няма изискване за възраст...

# 504
А къде ги продават тези шорти? За една приятелка питам? 😂😁😆😜

# 505
Ох, момичета, изчервихте темата пак! 🤪😜😛 Като гледам кандидатки за всякакви позиции ще има за цяла болница, пък и винаги ще има наплив на пациентки. 🙃🙃🙃

# 506
А къде ги продават тези шорти? За една приятелка питам? 😂😁😆😜
По инерция щях да ти кажа - "В железарския магазин" 😆
Приятелката ти ли ще ги носи тези шорти? И аз за една прЕателка питам 😆

Гугутке, то възрастта да е зор. Май да станеш акушерка е по-лесно, отколкото Асистентка. Даже и образование не е намекнал, докато за Асистентка се подразбира някакво, щом ще е толкова добра в работата с езиците... Е, ще говори много езици де. Не  друго. Зачудих се сега и ще питам - Бро, Керем нещо за Френски не каза ли? 🤔

# 507
Тя прЕателката е мъжка 😁😆😂.
Щях да пиша за Моя, ама то бели потници ли да купувам, сега пък и шорти, ами да се стегне малко и той, пък поне да направи едни ръце като на Керем, все аз все аз! 🤣🤣🤣

# 508
  • София
На Керем явно всичките му панталони имат един и същи проблем с гънката. Thinking

# 509
Ако облече клин, няма да има никакви гънки! 😂😂😂
На плаж съм, няма къде да се скрия от слънцето, довечера пак ще пиша нормални коментари! 🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт