Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 94)🍒

• 33 265
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Кърджали
Марги, не се и надявай да я подкъсил.Просто така изглежда.
На мен честно казано не ми се иска да го удължават.Да, много ще липсват, но едно удължаване пак ще развали всичко. Ще се започне с чудене какви проблеми да измислят между героите за да ги разделят, с какво пак да ги скарат, какъв дразнител да влезне.  И пак ще се изгуби хубавото усещане от сериите.
Затова така както сега си знаят колко са сериите, да си заснемат една хубава история .
Че ще липсват след това, ще липсват. Но това им е професията, един проект трябва да приключи, за да започне друг.
Затова си се наслаждавам на всяка серия. Не мисля за предстоящ финал ... Ясно е че рано или късно ще дойде, поне преди него дано пак не разводнят историята.

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 17:32 от Aлекcандрa

# 661
  • Пришълец
Алекс, хубаво си го написала. И според мен е най-добре, да си заснемат сериите така както са запланувани и като брой, и като замисъл. Тръгнат ли да удължават сериала просто ще го разводнят и съсипят магията. Няма нужда.

# 662
Нова снимка от 44 епизод.

Според рейтингите на Somera в социалните медии е обявено класирането на програмата от 28 юни - 5 юли

Празнуват рожденния ден на Хакан
https://twitter.com/SenCalKapimiBr/status/1412056593815019520?s=20

Керем
https://instagram.com/stories/thebursin/2611179032825299913?utm_ … edium=share_sheet

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 17:56 от sani1212

# 663
  • София
Не мога да повярвам, че ще го напиша, защото сериалът страшно много ще ми липсва, но не мога да бъда по-съгласна с теб, Акекс. Живот и здраве, да приключи този проект, ще чакам следващия общ с нетърпение. Сигурна съм, че ще има. Но с по-голямо нетърпение очаквам събитията в реала - сватба, деца и т.н. Орисала съм ги вече! Heart

Марги, не се и надявай да я подкъсил.Просто така изглежда.
На мен честно казано не ми се иска да го удължават.Да, много ще липсват, но едно удължаване пак ще развали всичко. Ще се започне с чудене какви проблеми да измислят между героите за да ги разделят, с какво пак да ги скарат, какъв дразнител да влезне.  И пак ще се изгуби хубавото усещане от сериите.
Затова така както сега си знаят колко са сериите, да си заснемат една хубава история .
Че ще липсват след това, ще липсват. Но това им е професията, един проект трябва да приключи, за да започне друг.
Затова си се наслаждавам на всяка серия. Не мисля за предстоящ финал ... Ясно е че рано или късно ще дойде, поне преди него дано пак не разводнят историята.

# 664
Ханде и  Керем са получили наградите от Dizilah. Прекрасни са!😍

# 665
Здравейте, весели момичета! За приятна вечер ви изпращам малко харизма! 💖
Блага вест ме провокира да се загледам в бижутата на Керем. Дали пръстените са с различни символи?

https://kabala.bg
Нещо подобно, може би.
Yassy, ЧРД на момчето ти!

# 666
  • София
Леле, леле, двойка за милиони! Не мога да опиша колко им се радвам и какви емоции предизвикват у мен… Пу-пу!!! Heart

# 667

Wink Gift Heart

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 19:50 от mi_si

# 668
  • София
Има ли нещо, което да не сме спечелили??

Най-добрият каст, най-любимият сериал, най-могъщият фендом. За мен. Heart

# 669
  • Пришълец

Със същото идвах, Бърборанке Heart Eyes

# 670
  • София
Ха така де, Керем си е прегърнал Ханденце. Ама крайно време е вече да се отпуснат и по-често да ги виждаме прегърнати. Няма да ми коментират после папараците, че виждате ли, как прегръщал Серенай, пък с Ханде даже и за ръце не се хващали. Много им се иска на жълтурковците да има зрелище. Тези двамата обаче все не им дават материал.

Ако зависеше от Керем, какъв материал само щяха да имат. Тя Бамби е тази, която много не обича демонстрациите. Иначе досега щяхме да видим доста снимки, които да ни разтуптят сърцата. Като тази...

Представям си какви тренировки правят, когато няма камери.

# 671
Да, остават две и то доста престижни .. Wink

Има ли нещо, което да не сме спечелили??

Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 20:07 от mi_si

# 672
  • Кърджали
Тия май вместо да работят се закачат един с друг.
Алиджан пусна ново стори "Наистина, момчето е страшно отмъстително. Такъв номер ми направи. Не знам кой ще го публикува. Ханде има клипа, още някой друг. Но, наистина, получих си отговора

А самият твкст към сторито е" Наистина от него повек трябва да се страхува, ама аз не се плаша"

Демек, чакайте новата серия от най-новият турски онлайн сериал "Изплаши другарче"
Едит... Ханде е качила стори с шегата на Кеем.

Леле, това е страшно отмъстително животинче 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 673
Продължението😂Този път Керем надмина себе си-изля кофа с вода върху Алиджан.
https://instagram.com/stories/handemiyy/2611246872514569413?utm_ … edium=share_sheet

# 674
Започнаха да се забавляват като за последно.... Оставали им още пет епизода до финала на сериала
https://twitter.com/i/status/1412097757171552258
Revolving Hearts

Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 20:29 от mi_si

Общи условия

Активация на акаунт