От вчера си мисля следното - коя ли песен ще ни пуснат на финала?? Която и да е, ще се скъсам да плача. Сигурна съм. Много ще ми липсват…

💖
Днес от сторите на което Алиджан го стресна, погледа му накрая беше - "Изигра ме, ама ще видиш ти"... Ама чак толкова бързо да види, не очаквах...Бързо действа детето
Налбантова разчитам да се появява веднъж седмично (поне) да ни наглежда и разсмива. Славена също. Марги, отсега си те заплювам - продължаваш да ни бъдеш домакиня, така да знаеш.
Заклетите фенки на Керем имат грижата да публикуват х1 негова снимка седмично. Ако имат желание, може и повече. Баклави ядем като топъл хляб, чаровните усмивки са ни слабост, гънката на панталона е ясно, че няма да се изглади… Та така, имате достатъчно материал.
Фенките на Ханде и ХанКер също са добре дошли в темата. Ще се радвам, ако продължим всички да си пишем тук. Да, Ханде заслужава отделна своя тема, но така ще се разкъсаме, мисля. Да видим какви ще са следващите им проекти, с кого и така. Ако някоя от вас реши и направи отделна тема за Ханде, нека сподели. Дотогава и вас очаквам веднъж седмично тук. Не мога да изброя всички ви поименно, но всички вие правите темата това, което е, затова, колкото повече пишещи има след края на сериала, толкова по-хубаво ще бъде.

Препоръчани теми