Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 94)🍒

• 33 255
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Явно са си достатъчно близки вече, че да се шегуват така един с друг и това да не предизвиква сръдни. Simple Smile

От вчера си мисля следното - коя ли песен ще ни пуснат на финала?? Която и да е, ще се скъсам да плача. Сигурна съм. Много ще ми липсват… Broken Heart

# 676
Не мога да мисля нито за песен, нито за финал. Трябва за себе си по-скоро да помисля и какво ще правя от средата на август. Thinking

# 677
  • София
Same here. Cry

Всички си имаме живот извън сериала и темата, но толкова свикнах тези сладури да бъдат част от ежедневието ми, да обсъждам всичко покрай тях тук с вас, че вие и те се превърнахте в приятели на по чашка, на по кафе, на раздумка… Много ще ми е странно, когато всичко това приключи. Празно ще ми е някак си. Още не мога да го асимилирам дори. Не ми се мисли… Вярно ще се окаже това, което един фен беше написал преди месеци, беше въпрос към Асена: “Кой ще ми плаща психиатъра, когато сериалът приключи??” Така си е… Всички ще се нуждаем от групова терапия. Head Band

Не мога да мисля нито за песен, нито за финал. Трябва за себе си по-скоро да помисля и какво ще правя от средата на август. Thinking

# 678
Сега ще е още по-интересно; ще обсъждаме сватбата и бъдещите барбарони. Сем. Бюрсин няма да ни остави да скучаем .... Wink

Gift Heart

# 679
Миси, Бро и аз на това разчитам. Дано в реала и личен план връзката им да се задълбочи. Наистина ги глася цял живот да са заедно. За мен са сродни души и винаги ще следя какво им се случва занапред.
Така не съм се палила по филм или сериал. Може би навремето само по Prison Break бях така луднала. Сряда се сменям на работа, за да съм свободна. Всички знаят, че сряда ми е заета и да не ме закачат. Имам сериал за гледане, какво си мислят тези около мен, не ме интересува. Smiley

# 680
  • Пришълец

Просто не го мислете приближаващия финал, че да не ви става тъжно отсега. Бяха много хубави месеци през които споделяхме емоции, разни предположения, вълнувахме се от сериала и реала, смеехме се, разчувствахме се понякога, някои потребителки се сближиха помежду си... Но с края на сериала колкото и да не ни се иска постепенно редиците ще оредеят и ще започне да настъпва мълчание в темата.
Ханде и Керем ни разглезиха, но едва ли ще са все така активни. Не се знае и кога пак ще ги видим на екран...
Така, че просто се наслаждавайте без да мислите колко малко време остава още. А ХанКер взаимно се допълват, дано са винаги така щастливи Revolving Hearts

# 681
  • Кърджали
Понякога драмите в Туитър ми идват в повече. Заради тази снимка на Мая в предстоящ епизод са се вдигнали на бунт - кражба било на чужда култура, обида било...
Имам чувството че просто търсят причина за линч.Вчера била Неслихан шо не публикувала пост в защита на Мелиса, днес -що облекли Мая така.

От сторито с отмъщението н Керем се чува че Алиджан казва - в сряда серията ще е без реклами.
Не, не ми харесва. Трябва да се ходи до тоалетна, деца да се приспиват

# 682
Щях да пиша, че утре и в сряда са полуфиналите на Европейското. И двата мача започват от 22 часа, като преди това сигурно има студио и коментатори. Така е навсякъде. Та си мислих, че можем да почнем без озет, а те са решили да няма реклами. Искат до 22 да сме приключили. Simple Smile

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 22:32 от midnight__sun

# 683
Точно такива ли са пръстените на Керем?  Значи е захласнат по кабала.  Пък не бях чела за религиозните му възгледи. 

Алекс, защо. въобще  им отделяш време на туитърите.  Детето направо си прилича на индианче и някой много успешно го е забелязал и го е облякъл.

А за кофата с вода - ами то колко ли е градуса в Турция на снимачната им площадка? - никой нормален мъж няма да протестира ако го поохладят - виж жените сме по-претенции.

Алекс и Марги - да не цитирам постовете ви за продължителността на сериала  в смисъл - enough is enough
обаче имате плюс един от мен - ами, само ще кажа че доста се пънех да гледам разтегливите серии от предишния сезон - след Айшето - а последните 2-3 така и ги пропуснах.
А много ми хареса старта на сериала, сегашните епизоди също засега биват.

Здравейте, весели момичета! За приятна вечер ви изпращам малко харизма! 💖
Блага вест ме провокира да се загледам в бижутата на Керем. Дали пръстените са с различни символи?

https://kabala.bg
Нещо подобно, може би.
Yassy, ЧРД на момчето ти!

# 684
  • Кърджали
Мен много ме забавляват тези им номера помежду им. Намерили са се хора, екип, които са си допаднали. И затова може да си позволят такива номерца ....Керем май е най-доволен от това, има терен и хора за маймунджалъци Simple Smile Днес от сторите на което Алиджан го стресна, погледа му накрая беше - "Изигра ме, ама ще видиш ти"... Ама чак толкова бързо да види, не очаквах...Бързо действа детето Simple Smile

# 685
  • София
Значи… разчитам, след като сериалът приключи, Миси да продължи с постовете за “добро утро” и да ни информира относно всички новини в социалните мрежи. Миднайт и аз ще имаме грижата да пълним темата поне с х2 поста всяка на ден. Sweat Smile Налбантова разчитам да се появява веднъж седмично (поне) да ни наглежда и разсмива. Славена също. Марги, отсега си те заплювам - продължаваш да ни бъдеш домакиня, така да знаеш. Smirk Заклетите фенки на Керем имат грижата да публикуват х1 негова снимка седмично. Ако имат желание, може и повече. Баклави ядем като топъл хляб, чаровните усмивки са ни слабост, гънката на панталона е ясно, че няма да се изглади… Та така, имате достатъчно материал. Wink Фенките на Ханде и ХанКер също са добре дошли в темата. Ще се радвам, ако продължим всички да си пишем тук. Да, Ханде заслужава отделна своя тема, но така ще се разкъсаме, мисля. Да видим какви ще са следващите им проекти, с кого и така. Ако някоя от вас реши и направи отделна тема за Ханде, нека сподели. Дотогава и вас очаквам веднъж седмично тук. Не мога да изброя всички ви поименно, но всички вие правите темата това, което е, затова, колкото повече пишещи има след края на сериала, толкова по-хубаво ще бъде. Simple Smile

Хайде, момичета, лека нощ! Nature Stars

Редактирам се - Алекс, очаквам редовен отчет от теб относно посещенията на вампира. Grinning

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 08:57 от Бърборанка с розови очила

# 686
Към поста на БРО добавям и БлагаВест с постовете за ХанКер, Кукличка и СуперКатето с анализи на сторита, постове, реклами и т.н.
И всички останали, всяка една дама от темата е неделима част от нея. 💙

# 687
Уж се опитвам да не мисля за финала, но с всеки изминал епизод ми става все по-тъжно, че краят наближава. Аз попринцип съм си ревла, та още отсега си представям какви крокодилски сълзи ще лея на финала.😁Много свикнах със сериала. Като се замисля как след месец-два нищо няма да е същото, сърцето ми се свива. Може би на някой ще му се стори, че преувеличавам, но на мен много ще ми липсва и сериалът, и целият екип. Стана ми навик всяка сряда вечер да се наслаждавам на двучасов епизод след, който да изгарям от нетърпение да дойде другата седмица и да видя продължението.
Вероятно темата ще затихне, а Ханде и Керем няма да са толкова активни, както сега и няма да има какво толкова да обсъждаме. Остава ми едничката надежда новините да се окажат верни и наистина да снимат филм заедно.🤞😄И двамата ще имат нови проекти в бъдеще и ще ми е много странно да ги гледам с други партньори. Свикнала съм да ги виждам заедно.😊
Пожелавам им много щастие и любов, пък дай Боже и сватба да видим, а защо не и един миник Бюрсин.❤🤞За мен също са сродни души и се допълват, а и толкова много си подхождат-истинска наслада за очите са. Страхотна двойка!💥

Извинявам се за дългия пост, но така ми дойде и реших да си напиша каквото ми е на душата.😄

Оставям тази прекрасна снимка за лека нощ!😴🥰

# 688
  • София
Трудно ще ме изгоните от темата. Аз си имам мисия. Докато не ги оженя тези двамата калпазани няма мърдане. Но това няма да стане веднага. Ще имаме да коментираме първо новият им съвместен проект, а след това ще започнем подготовката за сватбата. Така е казала бразилската гледачка, пък аз не знам защо и вярвам. 

Как може да са толкова красиви и харизматични

# 689
Натъжила съм се нещо...

В Туитър чакат Ханде да пусне интернета на Керем. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Лека нощ! Nature Sparkler

Общи условия

Активация на акаунт