Кандидатстване с рисуване след седми клас - тема 7

• 35 842
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Ябълка и в стаята на дъщеря ми. Щайга и бутилка.
Според нея хартията не е била "Академия" или поне не от този вид "Академия", който аз съм й взимала. Може би различен грамаж.

Да ви призная, аз съм леко озадачена. Дъщеря ми говори с много приятелчета, които са се явили на изпитите вчера и днес, от школата й, от училище и други деца. Всички те са много доволни от направеното, всички се оценяват за петица и са почти сигурни, че ще ги приемат. Дали наистина тази година се е случило да има много подготвени деца? Почти два пъти повече от миналата? Как мислите?

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 19:52 от Paper moon

# 136
Ябълка и в стаята на дъщеря ми. Щайга и бутилка.
Според нея хартията не е била "Академия" или поне не от този вид "Академия", който аз съм й взимала. Може би различен грамаж.

Да ви призная, аз съм леко озадачена. Дъщеря ми говори с много приятелчета, които са се явили на изпитите вчера и днес, от школата й, от училище и други деца. Всички те са много доволни от направеното, всички се оценяват за петица и са почти сигурни, че ще ги приемат. Дали наистина тази година се е случило да има много подготвени деца? Почти два пъти повече от миналата? Как мислите?

Критериите, по които се оценяват изпитните работи в художествената гимназия се различават от тези в приложната и полиграфията. Изисква се повече артистичност и свобода в изграждането на рисунката, стабилна конструкция, както и разбира се, ясно изразяване материалността на предметите (дали са дървени, стъклени, метални, керамични...и т.н.). Бутилките нарочно са боядисани матово, за да намалят бликовете и да не се объркват кандидатите. Всяка година постановките са лесни, но в същото време провокативни. Много е важно детето да рисува спокойно, за да изведе рисунката си правилно. Може някой да се е готвил две години, но на самия изпит да се притесни и да не успее да се покаже в пълния си потенциал.

# 137
В колко са почнали да рисуват, в 8,00ч. ли? Питам, за да знам кога да посрещна моята.
Съжалявам, че отговарям така късно, но да 4ч и 50 мин е бил изпита.

И аз чувам същите неща, много доволни и подготвени деца, тази година наистина летвата ще е доста висока и дано имат късмет децата да влезнат там където мечтаят.

Относно "щайгата" се оказа, че в залата на дъщеря ми е била истинска щайга, с летвички от страни, с две дупки или както тя ми обяснява 2 малки щайги залепени една за друга, та явно са се различавали.
За драперията след като им е казано да не се занимават с нея, че може да не им стигне времето едно дете е попитало а какво ще стане ако я нарисуват и директорката е казала "Още по-добре ако я нарисувате", за това и дъщеря ми е решила да завърши и нея.
Според вас утре кога ще излезнат резултатите от Приложното, имате ли наблюдения от предишни години, че тази седмица живота ми мина в рефрешване на страници и напрежението ми идва в повече.

# 138
И на мен напрежението ми идва в повече Simple Smile Аз се надявах още снощи късно да публикуват резултати, но няма...

Успех на дечицата, които рисуват днес!

# 139
Успех на децата днес! Още малко и свършва този рисувателен маратон.

# 140
Аз се чудих дали снощи не са ги качили на сградата на училището. Но се стърпях да направя едно кръгче с колата към 22 ч. Simple Smile То и за днес - може да са ги качили на сградата, а да се бавят със сайта. Все още не съм хукнала, но към 10:30 ч. имам работа сравнително близо до там и ако няма нищо на сайта ще мина да погледна.

# 141
  • София
Добро утро с надежда за добри резултати днес Flowers Four Leaf Clover
Дали е против правилата, ако някой снима списъците от училището, да ги качи тук?

# 142
И аз рефрешвам. Няма да имам път към Приложната, но също да помоля за снимки. Защо да е против правилата, те ще са само с номера, няма да има лични данни

# 143
Ако има нещо изнесено, ще снимам и ще кача. 🍀

Има линк момичета!!! На сайта!

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 10:24 от MichelleHeaven

# 144
  • Ланкър, планините Овнерог
При нас бяха само една група едно време, не бяха две смени за изпита и вечерта в деня на изпита след 19ч качиха резултатите на сайта. На следващия ден беше класирането. Това за НГПИ, от Фотографията не чакайте на сайта, освен ако не са влезли най-накрая в 21 век.

# 145
  • софия
Аз изпращам гости на централна автогара след час, може да мина после и да снимам ско кма нещо качено...

# 146
И аз ще съм благодарна на снимки, ако не на целия списък поне на приетите деца, цяла нощ се будех на равни интервали за да рефрешвам с ясното съзнание, че едва ли някой нещо ще качи вечерта, но надеждата умира последна.
Успех на децата днес, за статистиката може да споделите какви са били предметите в двете смени.

# 147
  • София
Резултатите са качениииии.

# 148
Има ги на сайта вече!

# 149
Много ниски оценки, не очаквах такова нещо честно казано, без грам настроение са ги оценявали децата, най-високата оценка е 5:35.

Общи условия

Активация на акаунт