Кандидатстване с рисуване след седми клас - тема 7

• 36 562
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
В гимназията по дизайн приемат без проверка на способностите или друг изпит. След като детето е успяло да премине изпита в Художествената мястото му е там да надгражда.

# 361
  • София
Имам информация от една майка, че освобождават за второ класиране една позиция в НУИИ с оценка около 4.20 - 4.30. Да е на късмет на друго, чакащо дете.

# 362
Имам информация от една майка, че освобождават за второ класиране една позиция в НУИИ с оценка около 4.20 - 4.30. Да е на късмет на друго, чакащо дете.
Хубаво, но някой разбра ли как се подава за участие във второ класиране? Нищо не открих на сайта.

# 363
Хубаво, но някой разбра ли как се подава за участие във второ класиране? Нищо не открих на сайта.
[/quote]

Аз ги питах по мейла, казаха, че ако стигнат до нас, ще ми се обадят по телефона.
Щяли да се обаждат по низходящ ред.
Много мътна история...
Ние сме много назад в класацията.

# 364
Е, браво. Тогава защо са обявили второ класиране.
А и как разпределят низходящите с еднаква оценка? Тук няма желания и специалности. Поне 10 деца са с оценка като моето? Кой и как прецени да ги подреди?

# 365
Мхм... И ако се случи телефонът ти да е извън обхват, детето губи ли право на класиране? Как се доказва, че са ти се обадили?
Много тъпо, при положение, че при тях доста от местата се запълват на второ класиране.

# 366
Тихичко да се похваля че чакаме на 09.07 утвърждаване на списъка  на приетите кандидат гимназисти. Вероятно ще сме в изящни изкуства.

Успех на всичко във второ класиране. Дръжте телефоните си изрядни и дано нещатасе случат.

# 367
Тихичко да се похваля че чакаме на 09.07 утвърждаване на списъка  на приетите кандидат гимназисти. Вероятно ще сме в изящни изкуства.

Успех на всичко във второ класиране. Дръжте телефоните си изрядни и дано нещатасе случат.

Браво! Flowers Four Leaf Clover Честито! Flowers Hibiscus

# 368
  • софия
Браво, честито и от мен! Нека се радва на много вдъхновение, смелост, независимост и срещи с чудесни съченици, преподаватели и артисти!

# 369

Иха! Много се радвам за вас Simple Smile

# 370
Здравейте, дъщеря ми ще кандидатства с рисуване следващата година. За сега творци в семейството официални не сме имали и ще ни е за първи път да минаваме по този път. Позната художничка сподели, че е най-добре детето да ходи на уроци за подготовка при преподавател от училището. Желанието й е НГПФ. Може ли да споделите как и къде са се готвили вашите деца?

# 371
  • софия
съвсем сериозно НПГПФ трябва да предприеме нещо и да промени програмата си за да може адекватно да отговори на всички новозасилили се натам. Едва ли някога са си мислели, че ще обират каймака на талантливите деца борещи се за училища по изкустватва. Добре ще е да отговорят на високата летва подготвени деца, които приемат и да могат да развият потенциала , който постъпва при тях.

# 372

Браво! Flowers Four Leaf Clover Честито! Flowers Hibiscus
Поздравления! Стискам палци на всички дечица. Ние си чакаме МОН -ското класиране. Ще тръпнем още седмица.

# 373
Изпитите минаха и сега се започва с документите.
"Лична здравноосигурителна карта"  се изисква от НУИИ.
Това стандартната здравно-профилактична  карата  ли е?
Не ми отговарят от училището Sad

# 374
  • софия
Да. В повечето случаи лекарите вече ги разпечатват директно от компютрите си и им слагат прчат и подпис.

Общи условия

Активация на акаунт