Кандидатстване с рисуване след седми клас - тема 7

• 35 807
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Прибрахме се, композицията е била същата - черен цилиндър, куб и гърне.
Излезна по-рано, беше много уморена и изпила 1 литър вода, едвам говореше по телефона - изтръпнах в първия момент. Доволна е от себе си, но не е и сигурна дали е рисувала достатъчно добре, за да успее да влезне.
Сега видях, че са написали резултати на 03.07.2021 г.
Редактирах се Joy

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 19:34 от Furia

# 91
  • София
Ееей, измъчили са се "следобедните" деца!

На 2.07. ще оценяват, а на 3.07. ще излезнат резултатите.

За утре в НУИИ, доколкото разбирам 7:30 трябва да са пред училището, а не че от 7:30 е изпитът, нали така?

# 92
Ееей, измъчили са се "следобедните" деца!

На 2.07. ще оценяват, а на 3.07. ще излезнат резултатите.

За утре в НУИИ, доколкото разбирам 7:30 трябва да са пред училището, а не че от 7:30 е изпитът, нали така?

И аз така мисля, че трябва да сме там 7:30, но взе пак ще гледам да сме 10 мин. по-рано, за да не стане фал. Много е рано според мен! Но ще ни е за последно! Simple Smile После пълна почивкаааааа!

# 93
Успех на всички и днес и утре!

# 94
Успех на всички утре, поне се очертава по-прохладно май!
Моята девойка е 2-ра смяна, дайте нишан от първа като стане ясно каква е постановката там - ей тъй за вдъхновение Simple Smile

# 95
И дъщерята утре е след обяд.
Дано не е много топло.
За днес и тя се каза, че листа е бил гладък и са били на чинове. Не е било много удобно.
Но е доволна от себе си.

# 96
  • София
Успех утре на децата!
Ние сме сутринта, така че като се приберем, ще пиша.

# 97
И ние сме отново сутринта. Ще пиша при първа възможност. Времето наистина се разхлади, дано е комфортно за всички дечица от двете смени. 🍀

# 98
Успех на децата, които ще рисуват сутринта! Ние сме следобед.

# 99
Добро утро! Да ви предупредя, че ние малко се забавихме и бяхме пред училището в 7:28 ч. И се оказа, че са влезнали децата вече. След нас дойдоха още няколко дечица. Така че елате за следващите смени по-раничко. Успех на всички! 🍀

# 100
  • София
Успех на децата! Да изкарат и този изпит и да се отдават на ваканцията, че много им се събра!
По-малки групи са днес и по-бързо става организацията
Някой знае ли дали днес ще рисуват на стативи или на чинове? Че в НГПИ беше и в двата варианта

# 101
  • София
Да ви предупредя, че ние малко се забавихме и бяхме пред училището в 7:28 ч.
Ние бяхме в 7:20 и навън беше пълно с деца и родители. Така че не сте закъснели.
Синът ми писа в 7:35, че е вътре. Днес поне е малко по-хладничко. Дано е комфортно и за следобедната смяна.

# 102
Успех на явяващите се и днес!
Моята е следобед.
Знаете ли може ли подложката да се носи с папка? От тези пластмасовите? Вчера й бях казала, че май не пускат, подмятала е фазера в ръка, а каза че повечето си били с папките. Днес понеже се очаква и да превали мисля да ходи с чантата- папка, дано няма проблем.

# 103
  • софия
Не вярвм да и направят проблем за папката. Най-много да и кажат да я остави някъде настрани.

Гимназията има малък двор и ги вкарват там от улицата, а в случаите на дъжд ги събират вътре във фоаето и оттам по номера ги разределят по етажи и стаи, така че, Michelle , не сте закъсняли. Просто са ги вкарали вътре.

Добро утро и успех на децата!

# 104
  • София
Знаете ли може ли подложката да се носи с папка?
И моя син го изпратих с папката днес. Вчера не беше с нея и да държи всичко в ръце - фазер, прозрачна папка с другите неща плюс шише с вода - беше мъка. В сайта на НУИИ не пише нищо по въпроса, така че реших да рискувам. Пък и всички деца, които видяхме на входа бяха с папки; не видях никой да носи фазера на ръка, но ще пиша със сигурност, като се вземем на обяд.

Общи условия

Активация на акаунт