Любители на Котки - Тема 161

• 29 302
  • 759
  •   1
Отговори
# 150
Преш, нямам търпение да вземете котенцето и да го покажеш тук.
Хайде, чакаме ви в темичката. Heart
Джасте, ако ти нямаш търпение да видиш котенцето, представи си у нас какво е. Simple Smile Днес не се сдържах и купих от Лидъл катерушка, която вероятно скоро няма да ни е нужна.
Нямам представа колко е социализирано котенцето. Майката е фермерска котка, която има 5 котенца, 2 от които стопаните й са решили да запазят за себе си. Ние ще вземем някое от останалите котенца. Не знаем дали ще е момче или момиче. Едно от ето тези пухчета ще е наше. Heart

# 151
amy_nka,
Не се ядосвай, всякакви хора има.
Вчера видях една жена да води две кученца, малко по големи от среден пинчер /не разбирам от породи/. Много живи и симпатични. В един момент вижам, че на едното задните крачета са в количка с две колелца и специално място за лапичките. Вероятно животинчето е с парализа, но с това приспособление се движи съвсем нормално.
Не ми дойде на ум да снимам.
Така, че и това има.
Да има и са доста скъпи. Преди години даваха един човек от Русе, който прави. Те са си като протези. Многп е характерно за по-дребните породи кучета, мисля. Дакели особено.

# 152
Скоро бях споделяла,как човека очаква да му се изпращат непотребни колелца и части от детски играчки,за да ги ползва
https://www.facebook.com/%D0%96%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82-%D0%B1%D … -113102977108093/
И фермерската котка и бебетата и са като малки Закчета Heart
Котьо,разкошни котки са ориенталските.И могат да се дресират,както кучетата Simple Smile

# 153
Ааа, Преш, ама те големи бонбони. Heart Eyes

Доня, айде, бе, къде се губиш ти. Тия дни мислех да пиша, че зачезна нещо. И ни буква, ни пост. Wink Радвам се, че се отбеляза. Hug

# 154
Недоволна, да не е ориентал?
Скрит текст:
Май наистина е такава. Много интересна животинка.

# 155
Преш, нямам търпение да вземете котенцето и да го покажеш тук.
Хайде, чакаме ви в темичката. Heart
Джасте, ако ти нямаш търпение да видиш котенцето, представи си у нас какво е. Simple Smile Днес не се сдържах и купих от Лидъл катерушка, която вероятно скоро няма да ни е нужна.
Нямам представа колко е социализирано котенцето. Майката е фермерска котка, която има 5 котенца, 2 от които стопаните й са решили да запазят за себе си. Ние ще вземем някое от останалите котенца. Не знаем дали ще е момче или момиче. Едно от ето тези пухчета ще е наше. Heart

Оуууу! Тези червени петна!!! Котето ви идва заразено с гъбички. Внимавайте!

# 156
  • Бургас
Ако са гъбички,ваксините Биокан М излекуваха моето коте.
Но и аз хванах...
3 противогъбични таблетки+малко мазане и съм ок.
Но има шанс да се предадат.Да знаете.

# 157
  • In the land of Never Never
Да има и са доста скъпи. Преди години даваха един човек от Русе, който прави. Те са си като протези. Многп е характерно за по-дребните породи кучета, мисля. Дакели особено.
Преди два дни ми дадоха контакта, видях едно коте снимано във фейсбук, и попитах къде са я направили. Става дума за един човек очевидно. Съгласи се, каза че няма много време, но ще го направи.
Трябва да взема мерки, което е доста сложно, вземат се седем размера, за да е удобна количката. Ще опитам за Васко, въпреки че едва ли има много смисъл, той не ходи много, в апартамента няма особено къде да ходи, а като стигне до някое легло и до негово легълце, иска да се качи или да легне. Така че трябва да се сваля количката след няколко метра ходене. Но заради идеята, да се почувства пак удобно да ходи с изправено тяло, ще опитам.

# 158
Ох, сега пък гъбички! Fearful За какви симптоми трябва да гледам и какво точно трябва да направя? Само за това не бях се филмирала досега.

# 159
  • Бургас
Ох, сега пък гъбички! Fearful За какви симптоми трябва да гледам и какво точно трябва да направя? Само за това не бях се филмирала досега.
Не е страшно...
С посявка или някаква лампа се доказва.
На Хари с посявка...
Гледа се за плешиви,червени петна...

На моето коте биха ваксини.
На една приятелка само със спрейче са излекували тези петна.Няма им нищо на моята приятелка и децата ѝ,на хората у нас също.Моята имунна система не е ок.
Не се филмирайте толкова...

# 160
Ако едно от котетата е заразено, както се вижда на снимката, вероятността цялото котило да е заразено е 100%. На снимката се вижда, че гъбичната инфекция при това коте е доста разпространена (почва от муцунката, по лапите и под опашката, най-вероятно и майката има по гърдите, от там е предала и на сукалчетата). Толкова малки котета не знам дали ги ваксинират против гъбички. Ще трябва да го види ветеринар.

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 00:02 от amy_nka

# 161
Е, как да не се филмирам? Направо ми настръхна косата. Значи от фермата направя при ветеринаря, така ли? Ще трябва в понеделник да запиша час тогава.

# 162
  • Бургас
Е, как да не се филмирам? Направо ми настръхна косата. Значи от фермата направя при ветеринаря, така ли? Ще трябва в понеделник да запиша час тогава.
Не знам,няма страшно чак тогава.
Запишете час обаче...
Котетата поне обезпаразитени ли са?
Макар че най-добре вие да си го обезпаразитявате.
Питайте все пак,за да не го натровите.

# 163

Как е котаракът след упойката?
А котарака с калицивирозата?
Стискаме им палци и лапички...
Продължаваме да се мъчим с тези вируси. Засега е вирус. Лапичката вече си я ползва и стъпва на нея и рови с нея. Оченцето вече не е замърсено, отворено е, но има ранички около него. Температура и треска няма. Хапва си с огромно желание и вода пие. Сега обаче ме притесняват лигите му. Постоянно се лигави. И прави някакви странни движения с устата. Утре сме при трети лекар да видим и той какво ще каже.

# 164
  • Бургас
Моят от целувки ме налигавя...
Ако е сопол обаче,може да пие антибиотик,знам ли...
Калицивирозата ще мине,,не е ли бил ваксиниран?
Това е вирус,понякога протича тежко,,но аз мисля,че щом яде и пие...е добре.

Общи условия

Активация на акаунт