Любители на Котки - Тема 161

• 29 354
  • 759
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
След кастрация променят апетита си, да. И в двете посоки. Прочетох го, когато търсих за Зак, след кастрацията.
А Зак как е сега?

# 361
Давам на Франки Бисептол на сироп, човешки за деца. Няма как да го овкуся. Явно му е много гаден. Мария, и Франки така напада ръката ми, а едва ли е на повече от 3 месеца. Това е част от играта. Аз имам една плюшена играчка и щом почне да ми скача по ръката му я бутам и той почва нея да бори. Ако упорито предпочита ръката го изнасям от стаята. Да разбере, че това не е разрешено. Просто се вживяват прекалено в играта.

# 362
  • Бургас
Ох, момичета, едното съкровище при майка изчезнало от вчера, отивам да го търся, дано се появи...

# 363
  • Бургас
Ами...може и да е част от играта и любовта,но някак се въздържаше нашият досега...
Бисептол на сироп,че и човешки...Ама лекарите опитаха и с венозен антибиотик.
Дано не се раздриска,Бисептол се дава,когато нищо друго не е помогнало и уж бактериите не са резистентни към него... Синът имаше проблеми с хрема.И нищо не помагаше...Накрая спряхме всякакви антибиотици и взехме Цинабсин и Синулан.Ако искаш,с Цинабсин може да опиташ,това е хомеопатично лекарство.За бебенца(и котенца, кученца) хомеопатичните лекарства се разтварят във вода.
Също и витамини можеш да му вземеш...
Има едни капсули за котета,даже бяха написали името в предишната тема.Ако искаш,ще потърся снимката...

# 364
Късно е да почвам хомеопатични след като съм почнала Бисептола. Той е по антибиотограма, избраха го като най-щадящ вариант. Другите бяха тежки антибиотици - хинолони, доксициклин и т

# 365
  • на брега на морето
Горещо стискам палци за Буки и Сиси.

# 366
  • Бургас
Късно е да почвам хомеопатични след като съм почнала Бисептола. Той е по антибиотограма, избраха го като най-щадящ вариант. Другите бяха тежки антибиотици - хинолони, доксициклин и т
Ааа,хинолони не...
За подрастващи е противопоказен.На сина също бяхме правили антибиограма и пи какво ли не,но хинолони на деца не дават.И за котенца няма да е ок.
Доксициклин може уж,но той пък е тежък,дразни стомаха...
Дано помогне Бисептол.
Имах предвид след Бисептола ако още има проблем(дано няма) да опиташ и с хомеопатични.Другото хомеопатично,което нашият хомеопат е изписвал за зелени секрети от носа е Меркуриус Солубилис.
Действат хомеопатичните,особено на млад организъм.На сина и майка ми действат добре.По принцип някои лекари казват,че не пречи да се дават с традиционните лекарства,но нашият хомеопат е твърдо против.

# 367
  • Бургас
С огромна мъка в сърцето погребах милата ми Чопи. Нека почива в мир на по-добро място, там където няма хора... Беше обичана, видя зима и лято, живя обградена с любов и грижи. Само на годинка, а вече я няма...
Пожелавам на болничките да се оправят. Стискам палци всичко да е наред с тях. И всички да живеят обичани, както живя моето мило Чопи♡♡♡♡♡♡♡♡

# 368
Горката Чопи! Какво се е случило?

# 369
Милата Чопи. Да почива в мир!
Хора ли са причината за смъртта и.
Писала си да почива на по добро място, там където няма хора. Пак ли някой злодей е наранил невинна душичка.

# 370
  • Бургас
Ооох,като прочета за малко/младо коте и сърцето ми се свива...
Да почива в мир.
Много ми е мъчно,прекрасно коте е била.

# 371
Миличкото коте, дано да е на по-добро място вече.

# 372
  • Бургас
Благодаря, момичета, нека почива в мир!♡
Човекът е винаги причината здраво коте да си отиде, затова написах "където няма хора". Видима причина няма, вероятно е блъсната от кола или натровена. Намерили я съседите още вчера, но не знаели на кого е. Имаше малко кръв по нослето и муцунката, останато ще го спестя, в тия жеги знаете какво става. Погребахме я на двора. Не знам причината, но ако е умишлено, нека бъде наказан виновния три пъти по-жестоко!

# 373
  • Бургас
Милата...
Понякога се разболяват и те,но пише,че го прикриват.
Но да,явно хората в България нямат уважение към живота изобщо и към животните.
Чета за страни,където котките си имат вратички и си излизат,влизат и по принцип живеят спокойно...Собствениците също.
Тук ако си обичаш котето,дори да имаш двор,трябва да си го вземеш вкъщи и да не излиза...явно...
На баба котката си е дворна,живее вече поне десет или единайсет години на двора,но понякога изчезва и се тревожим...
Баба обаче не иска да я вземе вкъщи.Не искаше и да я кастрираме,мислихме го като вариант.
Някои от красивите ѝ котета имаха късмет,взеха си ги хора за отглеждане вкъщи.
Други нямаха късмет...
Аз се ядосвам на себе си,че не си прибрах една гальовна,пухкава котарана,явно някой друг я прибра(дано).
Иначе Хари е прекрасно котенце,точно мечтаното гальовно котараче е.

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 11:42 от mariqivanova799

# 374
  • Бургас
Милата...
Понякога се разболяват и те,но пише,че го прикриват.
Но да,явно хората в България нямат уважение към живота изобщо и към животните.
Чета за страни,където котките си имат вратички и си излизат,влизат и по принцип живеят спокойно...Собствениците също.
Тук ако си обичаш котето,дори да имаш двор,трябва да си го вземеш вкъщи и да не излиза...
Да ги прибереш е хубаво, но не живея нито при майка, нито при татко. А и е трудно, когато имаш към двадесет животинки...  За жалост хората сме твърде жестоки Cry

Общи условия

Активация на акаунт