Любители на Котки - Тема 161

• 29 273
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Аn Mary, и този поглед го познавам.
Малкото казва с оченца:
"Много те обичам."
Тоз малкият е на приятелката на дъщеря ми. Минават през нас когато са ходили на вет. преглед. Всички го харесваме обаче Simple Smile

# 541
  • Бургас

Ние се държим ръка за лапа...
An Mary,много е сладък фъстъкът!
Това е влюбено в хората котаче.
Щастливите котенца си личат по оченцата.
Определено много харесва този,в когото се е сгушило.

# 542
Боже, а в погледа на Мая няма грам любов. Joy От време на време има периоди в които се вторачва в мен с големите си зелени очи, които почва да присвива и да примигва. Туй казват били котешките целувки и израз на котешка обич. А, дано, (че понякога вади такъв поглед, все едно не ме познава и не ме е виждала.) Joy В такива моменти и аз и отвръщам и започвам бавно да примигвам насреща и. Joy Абе, играем си на любовен светофар. Joy

Щаси, да не я гласят за шаферка с тази бяла роклА. Wink Stuck Out Tongue Winking Eye
Аш, е страхотен. Heart Eyes
А малкото бебоче е душичка. Heart Eyes
Хари и той, толкова е миличък и както знаем обичлив. Heart Eyes

# 543
  • София
Туй казват били котешките целувки и израз на котешка обич.
Дъщеря ми беше чела за това в нета. Мигаше срещу Хари, но той не ѝ обръщал внимание. Но пък ни целуваше.

А малчо облизва всичко, което види. Понякога се моля "не и този път".
Удрял е език на приятелката на дъщеря ми и на съпругата на вет. лекар. Може и да подбира, не знам.

# 544
  • на брега на морето
amy_nka, в твоя случай е добре ама уличните няма кой да ги освободи.
Винаги смачквам с крак всички видове консервни или пластмасови опаковки. За дръжките на пликовете не бях помислила. Добре че писахте за тях. Heart

# 545
  • София
Много се смях с това клипче. "Мама така не те е учила Simple Smile

1:10 мин

Докато ни е нямало децата са спали в спалнята.

Не знам моят дали смени всички зъби. Преди две седмици дъщеря ми връчи котешко зъбче, за колекцията Joy

# 546
  • Бургас
Тези зъби кога започват да падат?

Хари идва и ме меси по врата.Докато ме меси,ме и целува,цялата му муцунка става мокра.Доста пъти го проверявах има ли секрети ...Няма...През другото време има сухо,не много топло носле.

Вече е ваксиниран,вет каза другия месец да му капем капка и да даваме 1/2 Цестал...Ще го мисля другия месец.

# 547
Мисля че около шестия месец беше, или до шестия трябва да ги е сменил. Макс беше като акула, беше му пораснал единия кучешки преди да падне другия. 😁

# 548
  • Бургас
Мисля че около шестия месец беше, или до шестия трябва да ги е сменил. Макс беше като акула, беше му пораснал единия кучешки преди да падне другия. 😁
Ами той ще става на 5 месеца...
Не съм видяла досега паднал зъб, много странно.
Ама те току-що поникнаха... Сигурна съм,че дойде с по-малко зъбчета,дъвчеше ми пръста,за да си чеше венците(както синът навремето) и гризеше бебешки гризалки ...
Явно тепърва ще сменя зъби.

# 549
Може и да не разбереш кога ги сменя. Аз с Ади разбрах, защото изпаднах в ступор и паника, че му падат зъбите, хич не ми беше хрумвало, че ги сменят Grinning Обаче Бени не съм разбрала кога и не съм намирала паднали

# 550
  • Бургас
Може...едно време на нас ни вадеха млечните зъби,докато сега чакат на децата сами да паднат.Синът така глътна няколко.При първия глътнат зъб бях в паника,но после се поуспокоих.Изобщо не усещаше как е станала тази работа със зъба,на мен ми беше много странно.
Е,котето не е показало паднало зъбче,не съм намерила никъде такова...
Но определено чешеше венци по едно време.

Засега е жизнен,дано леко да понесе втората ваксина.

За кастрация на мъжка котка колко плащате и за Бургас дали има някъде добри отзиви?
За женска котка е по-скъпо.
Не искам,но все пак да знам ако се налага,къде да го водя.Ако е такъв кротък и леко понася разгонванията,ще си е мъж...Не искам да напълнява безумно,но пък и не искам да се мъчи,ще го видим.
Вет каза най-рано към осмия месец, евентуално тогава ще видим,тъкмо есента и зимата са по-благоприятни за упойки и хирургични интервенции.

# 551
  • Бургас
Може...едно време на нас ни вадеха млечните зъби,докато сега чакат на децата сами да паднат.Синът така глътна няколко.При първия глътнат зъб бях в паника,но после се поуспокоих.Изобщо не усещаше как е станала тази работа със зъба,на мен ми беше много странно.
Е,котето не е показало паднало зъбче,не съм намерила никъде такова...
Но определено чешеше венци по едно време.

Засега е жизнен,дано леко да понесе втората ваксина.

За кастрация на мъжка котка колко плащате и за Бургас дали има някъде добри отзиви?
За женска котка е по-скъпо.
Не искам,но все пак да знам ако се налага,къде да го водя.Ако е такъв кротък и леко понася разгонванията,ще си е мъж...Не искам да напълнява безумно,но пък и не искам да се мъчи,ще го видим.
Вет каза най-рано към осмия месец, евентуално тогава ще видим,тъкмо есента и зимата са по-благоприятни за упойки и хирургични интервенции.

За Бургас бих препоръчала определено клиниката на Митев в жк.Зорница. Моите, които са прибрани са дворни и са кастрирани. Имах проблеми с една баба, голяма чистница е и си беше раздърпала външните шевове. Помогнах си с един антибиотичен спрей, Оксикорт. Единия мъжки имаше и той нещо изсипано отзад, торбичка някаква, но го оправиха. Но с тази клиника в Зорница проблеми няма.
Мъжките към 9-10 месец е хубаво да се кастрират, женските по-рано, най-много на 6тия месец. Но е хубаво котачетата да имат 2кг, да издържат на упойките.

# 552

Зъбче на Плъх отпреди месеци.
Намирала съм и други, но този го снимах и запазих 😀

# 553
  • Бургас
Много сте мили,благодаря!
Ако намеря зъбче,ще си го запазя...
Много интересно изглежда!

icicletdq,една приятелка,която също обича котки,ми препоръчва клиниката,но на предишното им коте не можаха да помогнат.Слагаха му яка,катетър...Не го спасиха.Момченце,не можеше да пишка.Те до последно се мъчиха,жал им беше,не го приспаха,но явно не му било писано.

Я кажете как коте може да надуши,че в запечатан плик има храна за него и да опитва да изгризе чувалчето?
Поръчах чувалче 2 кг Роял Канин гастроинтестинал.Чувствително му е коремчето.Оставих за няколко минути чувалчето и Хари бил изхващан от майка,как се опитва да го нагризе...Голям смях,за щастие не е успял,още е запечатано.
От Емаг нали е ок да се поръчва котешка храна?Все по 35-36 лв пускат напоследък чувалчета от 2 кг,взех Kitten,сега лечебната...

Когато си видя сутринта клетката,схвана къде ще ходи и бая се гонихме,докато го хвана.Изобщо не искаше да излиза при доктора,напъха се в дъното на клетката и запъваше лапите...Едва го измъкнаха,лежеше свил ушите и в момента,в който го пуснаха,се напъха обратно в дъното на клетката.
Горкият добродушко,няма представа,че котките имат функция "нахапване и надиране" на доктора и на стопанина,който ще ги носи на лекар...
Той само в играта хапе и дере,ама с такава любов...

# 554
И аз не разбрах кога Чочко е сменял зъби. Сигурно, когато спря да хапе. Simple Smile

Ето го, пльоснат под климатика.
Скрит текст:

Да си призная,  преди година, Наско и Кирчо ме впечатлиха много, не само, че са красиви /бутикови/, но и ми се струваха много големи. Днес вече не са толкова големи. Blush

Общи условия

Активация на акаунт