Любители на Котки - Тема 161

• 29 225
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Да, дано имаме този късмет и занапред. Гледам да не рискувам и когато се налага звъня на вет, добре че е човек и прави отстъпки, не останаха много такива като него :/

# 601
  • Бургас
Има и добри хора все още.За щастие.
Дано не се случва да се разболяват,че са ни като дечица.
Хари отмъкна от майка ми един конец(бродира жената,това ѝ е хоби).Тя ми се обади да му взема конеца,да не го изяде.Търсих конец тук,там, не го намерих.Тя се разсърди,че сега и за него ще се тревожи Simple Smile
Е,по-късно намерих конеца и направо се зарадвах,че не го е изял,баба му също се зарадва.Хари си има човешки мама,баба и дядо.
Със сина също играят понякога...
Не му е скучно,майка ми се хвали как са готвили и чистили заедно докато ме е нямало,а баща ми изключително много му се радва,той отдавна иска я коте,я куче...
И някак животните харесват баща ми,котето му се глези както и на мен.С майка ми и сина е по-сдържан.
А от хора,които идват не всеки ден,бяга през глава и се крие под леглото.
Хари Безстрашни...също известен като Хари лъвското сърчице Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 05:20 от mariqivanova799

# 602
  • София
amy_nka, бързо оздравяване.
Дренаж направиха ли?

# 603
  • София
Бонбонка на път към новия си живот 😻

Тъжна е, плачка- сутринта гушкаше мама, боричкаше се и се гонеше със сестра си и изведнъж... сама в клетката. 😥

И ще прекара целия ден така.
Гушкам я и я нося с мен, но се стряска от колегите.
А Маци се стресира от бебка, разсърди ми се и избяга.

Amy_nka, бързо оправяне на Слънчи!

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 12:34 от AnyHr

# 604
Много ни мори жегата, Шони продължава да отслабва....

# 605
Милото маниче - Бонбонка! Дано има добри стопани!

amy_nka,
Отока спадна ли? Възможно е да набере отново, следи го.
Чакаме добри новини.

# 606
  • Бургас
Успех на Бонбонка.
Хари ако е в клетка,така реве и пищи...

pinko,за Шони вет какво казват?Нашият е малък още,в най-топлите часове лежи,но иначе играе и се закача.
На колко е Шони?

# 607
Е не! Това вече ми идва в повече! Изакал се в легена с вода! Някой да е чувал нещо подобно?!

# 608
  • Бургас
Е не! Това вече ми идва в повече! Изакал се в легена с вода! Някой да е чувал нещо подобно?!
JoyJoyJoy
Какво да кажа,нашият все пак е успял вчера да изяде един конец...
Помислих,че е тения,но е от същите конци,с които майка ми шие.
Не му е за първи път да яде нещо такова,беше ял и червена лентичка от сините шоколади Фин млечен...
Ще ме побърка.Както майка ми казва,и за него сега се притеснявам.
Иначе е толкова обичлив,сладък,палав и същевременно не прави бели,подскача и припка около нас,прави кълбета,гони топчета и ги набутва под шкафовете...

# 609
  • София
Охлелеее Joy хем ми е смешно, хем съм сигурна, че на теб не ти е.
Не бях чувала такова нещо, но моят котарак вече на 2 пъти влиза в тоалетната си и какво се върти, върти, рови - вирне задника и се изтропа извън тоалетната, на плочките. После се озърта глупаво и търси какво да зарови.

# 610
  • Бургас
miamim:joy:JoyJoy
Глупачета са,но много мили и сладки глупачета.
В легена с вода нямам идея защо го прави,те леген явно веднага свързват с тоалетна.Особено ако преди това е пишкал в своята,трябва да се намери чиста...
Нашият отмъкна една мини рулетка(имам мини версия на хазартната игра),разглобил я е и е останало мини легенчето.Сложил си го е до големия леген и пишка в него.Нарочно съм му го оставила,за да не си намери друга мишена.Мия и него,когато го ползва...

# 611
Не знам какво да мисля, както е тръгнал да експериментира не знам какво може да му хрумне.

# 612
Добро утро, момичета и котачета!

Слънчи се почувства доста по-добре тази сутрин. Завързала съм комарника с въженца, но тази сутрин много настоятелно ми се моли пред вратата да го пусна навън, да се разходи и сега сме на разходка двамката. Вчера цял ден горя от температура и лежа. Днес е със сили, отока поспадна. Продължавам да си го мажа с йодасепт. Благодаря ви за стиснатите лапки!

AnMary, дренаж не са му правили. Ветката  го стиска, колкото можа.

Едни сладурски декоративни котенца за подарък да ви покажа...
 https://www.home-max.bg/dekorativna-kotka/

# 613
  • Бургас
Не знам какво да мисля, както е тръгнал да експериментира не знам какво може да му хрумне.
Ами дръж го далеч от легените.
Тоалетната му подобен леген ли е?

amy_nka,нека е добре котето,дано мине бързо това възпаление.
Ако е достатъчно добре почистено и обработено,няма да има проблем.Дренажът е добра идея,но няма да го държи,сигурна съм.

При температура,на котка какво се дава?

# 614
То конец нищо не е. Март месец Лъки глътна една мартеница. Беше оставена на високо на един шкаф, но той я е докопал и му я видях в устата, докато посегна, я глътна. Изпаднах в ужас, понеже беше големичка с една детелинка. Вече си представях как ще му се запушат червата и ще трябва да го оперират, но за щастие изчаках до следващия ден понеже котето беше добре и я открих изакана. Голям късмет беше.

Общи условия

Активация на акаунт