Любители на Котки - Тема 161

• 28 713
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
Пакостникът на pandorina удивително много прилича на нашия Том като малък.
Дай снимка да го видя Simple Smile

# 631
  • София

На третата най-добре се вижда бялата гушка и муцунка, ама е малко по-голям.

# 632
Ох, момичета, Пандорина, Миамим, така ме разсмяхте, че още не мога да спра да се смея. Joy Joy Joy Извинявайте, то на вас едва ли ви е чак до смях, но отстрани като чете човек и... Joy Joy Joy
И ядящите конци и мартенички, Joy.
Големи калпазани, ей.

Пожелавам чудесен нов живот на Бонбонка, изпълнен с обич и обгрижване.
Много се радвам, че Слънчи е добре.
Шони Бонбони и неземно красив.
А Рубчо, какви хубави заоблени кълчици е показал.

И за да не е чист спам, показвам една Мая Кокорчева:

# 633

Това пък, прилича на тез хубостници

# 634
Миамим, едно към едно. Искам да го видя и като голям. Но те всички рижи много си приличат. Като по калъп са, с едни и същи шарки. Аз затова никога не съм искала рижо, ама такова ми пратиха отгоре Simple Smile

# 635
Миамим, едно към едно. Искам да го видя и като голям. Но те всички рижи много си приличат. Като по калъп са, с едни и същи шарки. Аз затова никога не съм искала рижо, ама такова ми пратиха отгоре Simple Smile

Не са по калъп, Тор има различни шарки от Еми, само на пръв поглед са еднакви. Плъх е черна, но има кафяви нюанси. Няма една с една котки да са еднакви, само изглежда.

# 636
  • Бургас
Абе и аз мечтаех за някаква трицветна котка,ама Хари ми се вижда прекрасен!
Рубчо колко кг е?Ловец е той,гледа и храна вкъщи да донесе...Котешки разбирания.Много е мил и хубав.

miamim,палмата ли е смотал?
Големи са градинари всички,затова и Харко не ходи на терасата.Майка ми си обича цветята както аз котарака.Тъкмо вече го харесва и тя,ако сдъвче цвете,ще си развали имиджа.

# 637
Мария, той не ти се вижда, той Е прекрасен. Heart Eyes

Боже, Мая продължава да си играе с топките на кактуса. Днес пак заварих една бодлива топка в хола, до вратата на терасата. Как ги търкаля тия пущинки, не знам, те така боцкат.

# 638
  • София
Аз пък винаги съм си  мечтала за рижо коте още от дете, но все не случвах на такива. В крайна сметка обаче мечтата ми се сбъдна, точно когато най-малко очаквах.
 А вие можете ли така? Ще се разглоби само и само да се спаси от жегата:

# 639
  • Бургас
Благодаря...нали нашето гардже все е най-хубаво...Наистина ми се вижда най-хубавото коте.
Мая е разкошна и гледа обичливо...
Watercolor_m,ама те са много гъвкави...
Аз определено не мога така,но знам кой може...

# 640
  • София
Ето го като голям:

Освен палмата, смота 2 калии, 1 от дългите саксии с Хризантеми, останала ми е една орхидея, но и тя е напът. В дългата саксия направо си изрови дупка и си се изтропа, както и в едната калия, която пък беше в обикновена кръгла саксия. Интересно как понякога не улучва тоалетната, а задника му отвън и така си върши работата Grin а малката саксия успешно напълни.

# 641
# 642
  • София
Аз пък винаги съм си  мечтала за рижо коте още от дете, но все не случвах на такива.
Красиви са рижавите котки.
Моите прекрасници, няма и месец от спасяването на рижавия Торо. Сега пак са заедно, в необятните зелени поля.

Намерих във вайбъра на ММ бебешки снимки на Аш от развъдника.

За мен почти неусетно расте, но като си припомних тази снимка... расте с шеметна скорост.

# 643
Големи са скици тези малките Grinning
Я кажете, взех хапче да обезпаразитя вътрешно мама котка, че е толкова кльощава, че го приемам лично чак. Мисля, че не кърми вече. Някаква причина има ли да го отложа?
Тая малка мама ми е взела и сърцето, и душата и всичко. Като отида да ги храня, хапва малко от любезност и веднага се тупва в скута ми и дава коремче да я галя. И като се почне едно мъркане, месене във въздуха, не мога да си тръгна

# 644
Мария, той не ти се вижда, той Е прекрасен. Heart Eyes

Боже, Мая продължава да си играе с топките на кактуса. Днес пак заварих една бодлива топка в хола, до вратата на терасата. Как ги търкаля тия пущинки, не знам, те така боцкат.

Плъх се чеше в кактусите дето са с бодли като бял мъх, защото не боцкат, но избягва огромния с бодли като клинове. Има някаква преценка, все пак 😄

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 18:11 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт