Стана време за моренце, а ДЕКЕМВРИйчето вече рита в нашето коремче! (Тема 3/2021)

• 24 895
  • 777
  •   1
Отговори
# 435
Мами, ползвате ли някое приложение за бременни?

# 436
  • London
Благодаря, Dee ❤
Ние вече и по именно се обръщаме към нея 😆

Габи, аз имам 5 😂 но главно си използвам Pregnancy +

# 437
Аз използвам Бременност.

# 438
Благодаря, Dee ❤
Ние вече и по именно се обръщаме към нея 😆

Габи, аз имам 5 😂 но главно си използвам Pregnancy +
Даааа и ние така си говорим на нашето , много е мило 😊

# 439
  • до най-прекрасния мъж
Feia използвам аз. Има някои неща, но не съм взела платената версия. Не че е скъпа, но някак не съм толкова се впрегнала да я чета. Чета безплатните неща и най-вече си следя седмиците, че вече забравям в коя съм.

# 440
Feia , Pregnancy + и P.C. календарчето , в началото ми бяха интересни сега може просто от време на време да се подсетя някакви неща иначе повече чета онлайн .

# 441
Момичета,
някоя от вас дали е била на Ранна фетална морфология (16-20седмица) и може ли да ми даде малко инфо как протича, защо не намирам много информация?

# 442
  • London
Моля някой да ме поправи ако греша ама ранната не е ли тази дето правихме в 12-13та седмица ? 🤔
Моята сега в 20та седмица се води втора (късна) фетална.
Общо взето ще е като първата, ще проверят всички органи на бебето, кръвопоток (пак някой да ме поправи ако греша 😂) и т.н.

# 443
И аз не знам каква е точно разликата. Сега като бях на преглед в 17 седмица, прегледа пак беше подробен, измери сумати неща, гледа плацентата, мери шийката, а кръвотока специално на мен ми го гледат всеки път (доплер)

# 444
Здравейте, включвам се да кажа, че вече трети ден сме на морето и се чувствам много добре. На бебчо май също много му харесва, стана доста активен и изведнъж коремчето ми започна доста активно да расте. Blush Съобразявам се с жегите разбира се, но пък вечер си наваксвам с доста разходки.
За ФМ аз бях в 13 седница и сега ще съм в 21.

# 445
В 13гс бях на БХС, сега в последния ден от 21гс съм на първа ФМ, отделно на 2 седмици си ходя на преглед, за да следим кръвотока, като аз между тези прегледи разлика не намирам. Всъщност има разлика - записват на флашка само БХС и ФМ Simple Smile
Ние вчера се прибрахме след 9 дни на морето. Почти през цялата почивка бебчо беше много спокоен, само 1 път яко изрита баща си . За сметка на това , откакто сме се прибрали е много активен , само се швъка.

# 446
Аз ранната я пропуснах, бях на БХС в 13-та, и нямаше смисъл общо взето от ранна в 16-та. Иначе в сайта на болница Надежда е описано какво представлява, и какво може да научите за бебето от нея.

# 447
Бъркам ли, но БХС не е ли само кръвното изследване?

# 448
Бъркам ли, но БХС не е ли само кръвното изследване?
Ами не, не е само кръвно. Аз него мислех даже да не го правя, ама док настоя, а и без това е безплатно Simple Smile

# 449
Ами явно при някои лекари представлява само кръвно изследване. При мен беше много подробен преглед, като в листа, който ми дадоха е описано подробно какво е измерено, и за всеки орган, че е огледан и изглежда нормално.

Общи условия

Активация на акаунт