Стана време за моренце, а ДЕКЕМВРИйчето вече рита в нашето коремче! (Тема 3/2021)

• 24 847
  • 777
  •   1
Отговори
# 600
Започнах на 62 килограма, вчера се претеглих и бях 63.5 и само на коремче растем.

# 601
Точно тази сутрин се сетих да се премеря, в 19г.с. съм +2кг (започнах от 49, сега съм 51кг). Хапвам си всичко и не се ограничавам, нямам и много движение. Освен корема и гърдите, при мен и дупето/ханша също са увеличили обиколката.. винаги качвам първо там 🙄😁
С първата бременност качих точно 10кг, та и сега ако е така ще съм доволна.. но колкото толкова, всеки организъм е различен и всяка бременност също - да сме живи и здрави, пък ще ги сваляме после 😉

# 602
  • London
И аз днес се претеглих в 19+2, качила съм 6,5 килца 😁 Не се притеснявам, нямам много движение напоследък заради ниското кръвно и световъртежа, но ще огранича въглехидратите защото напоследък само на това налитам 😁
Детенце да е живо и здраво, после ще ги сваляме 🤗

# 603
аз бях 54, сега съм 59 😁🙈 а съм едва в 17г.с + няколко дни. Коремчето си расте, но акушерката ми каза, че добре вървя, каквото и да значи това 😂 демек ще качваш още😂😂🙈 П.П тук намерих клипче, което може да ви е интересно за ФМ. Simple Smile

https://youtu.be/zqRLW4pttI0

Последна редакция: сб, 24 юли 2021, 16:15 от Baby2021

# 604
В 17+6 съм 48 кг. Стартирах на 50, на два пъти свалях по 3 кг, къде от повръщането, къде от стрес. Така че общо взето съм принципно + 4 кг. Ама напоследък наблягам много на сладкото заради ниското кръвно, чак ми причернява.
За яденето, до сега хич не можех да ям месо, напоследък със зор хапвам по малко, въпреки че винаги съм била супер месоядна.

ПС: относно предходната тема за придружителите по прегледи, само моят съпруг ли никога не е идвал на преглед с мен? Нито с първата бременност, нито сега. А тогава дори нямаше Ковид. 😂

# 605
Моят също не идва на прегледи. То няма и как, че е постоянно в командировка.
Момичета, наздраве от мен. Днес ММ ме зарадва с това вино:

Скрит текст:
Виното е испанско и е безалкохолно. Направено е от совиньон блан, реколта 2019 и както не съм пила с месеци, много му се зарадвах
Скрит текст:

# 606
Моят също не идва на прегледи. То няма и как, че е постоянно в командировка.
Момичета, наздраве от мен. Днес ММ ме зарадва с това вино:

Скрит текст:
Виното е испанско и е безалкохолно. Направено е от совиньон блан, реколта 2019 и както не съм пила с месеци, много му се зарадвах
Скрит текст:
Наздраве и от мен Blush Аз не смея да близна дори и безалкохолна бира и кафе... Преди нямах сутрин без кафе

# 607
А аз кафе пропих, след като забременях. Пия сутрин по 1 слабо лате, а преди това 10 години не бях пила никакво кафе. Имам и разрешение от АГ за едно слабо кафе на ден

# 608
  • London
Ехаа, наздраве, Ирен !
С нетърпение очаквам зимата и като дойдат бебоците ще ви пускам снимки на любимото червено вино 😁
От години не пия твърд алкохол, но винце много обичам. Особено коледно време, топличко вкъщи пред каминката с винце в ръка .. ех 🥰

Кафенце и аз не пропускам сутрин. Само около 9-10та седмица, като ми се гадеше го отбягвах за няколко дни и после пак започнах.

# 609
Браво на вас момичета. По принцип си пия винце, но обичам и твърд алкохол. Естествено сега не пия алкохол, обаче със соковете и безалкохолните напитки ( като сода, спрат, кока-кола и пепси) като последните са по-рядко се разбираме много добре.

# 610
Наздраве, Ирен, да ти е жив и здрав!
Ехх на мен така ми липсвата по половин-една чашка вино вечер.. много обичам - и бяло, и червено, и розе.. в общи линии това е единствения алкохол, който пия (и много рядко бира).Даже не знаех, че съществува безалкохолно вино - ще потърся задължително! 😁

Относно придружителите и прегледите - с първата бременност ММ идваше с мен на абсолютно всеки преглед и изследване, сега е идвал само веднъж (на ФМ), защото остава с детето когато аз ходя на преглед. За следващата ФМ няма да има на кой да оставим детето и обмисляме да ходим тримата 😆

# 611
И аз тази сутрин реших да се измеря, та за 17та седмица съм +5кг, но пък
 си хапвам всичко и не смея да тренирам нищо, а преди почти всеки ден тренировки.

Нясоя от вас тренира ли нещо?
Включи ли ли сте спорт в ежедневието си?

# 612
Butterfly , испански са безалкохолните вина , както и цветните- сини , зелени, оранжеви. Доста иновативни са испанските винопроизводители.

# 613
Момичета,някоя от вас страда ли от мигрена?Не съм питала АГ какво мога да приемам за нея,търпях,но от вчера е страшно...На обяд легнах и като се събудих отново продължи главоболието,пих парацетамол,но не ми подейства,вечерта преди лягабе се усили,сега ставам отново с главоболие ..Вие какво приемате?

# 614
Момичета,някоя от вас страда ли от мигрена?Не съм питала АГ какво мога да приемам за нея,търпях,но от вчера е страшно...На обяд легнах и като се събудих отново продължи главоболието,пих парацетамол,но не ми подейства,вечерта преди лягабе се усили,сега ставам отново с главоболие ..Вие какво приемате?

Ох да, често е и понякога се събуждам с болката. Не пия нищо и си търпя Sad Имаше проучване, че парацетамолът може да не е напълно безопасен и не смея, честно казано. Ако е през деня, съм пробвала с кафе, но не мисля, че ми помага особено. Преди пиех Беналгин (и той има кофеин) и често не беше ефективен.

Единствените трикове при мен са да сложа лещи, не очила, да масажирам хубаво врата и слепоочията (както и около синусите) и повече вода. Тъмнина и тишина малко помагат. Даже натиск на врата от облегалката на стола, хаха.

Общи условия

Активация на акаунт