Всякакви въпроси относно пералнята - тема 11

• 36 622
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
Привет Simple Smile
Търся пералня до 600-650 лв за вилата.Ще я ползваме максимум 2 пъти месечно.
Може ли да споделите мнение за тази:
https://densi.bg/peralnja-bosch-wae-20467me. ?

# 271
  • София
Привет Simple Smile
Търся пералня до 600-650 лв за вилата.Ще я ползваме максимум 2 пъти месечно.
Може ли да споделите мнение за тази:
https://densi.bg/peralnja-bosch-wae-20467me. ?
Най-ниския клас на бош не бих си взела. Турски еднодневки са.
Погледни тази: https://www.technomarket.bg/peralni/samsung-ww90t304mbw-le-09186837 или друг модел на марката, имат разлини модели на тази цена и са доста читави за парите си.

# 272
Това е новата серия на Самсунг . Произведена в Китай .
Плакнат трагично (може да гледаш видеа в YouTube) , прекалено леки са ..
Предложената е слим , без инвертори мотор ..

# 273
Твърде често в темата се използва определението "боклук" за дадена марка или продукт на същата. Често то е подвеждащо, относно производствените мощности или лицензионните споразумения за последните и е лишено от конкретика относно неодобрението на модела. Нуждите, възможностите и търсенето при клиентите са различни, както и очакваните резултати.
Да се твърди, че Samsung произвежда уредите си в Китай и в частност перални и охладители е смешно и демонстрира незнание. Производствената база на Samsung/за Европа/ в Wronki, Полша е една от най -модерните фабрики за домакински уреди в Европа.  3800 служители работят на 336 000 квадратни метра.  Всеки ден на обекта Wronki се произвеждат до 6 100 перални машини.  Устройствата за зоната на охлаждащите продукти също се произвеждат тук.
Същото може да отнесете и за други марки.
Нито една от тях не се е отказала от постиженията на закупена друга и да не ги прилага в следващи модели, ако те са популярни и с добри отзиви./z. b Asko, schulthess, merker и т. н. /
Дори - V-zug e поверила производството на Adorina на Whirpool и произвежда само Adora.
Горното се отнася за мн. други като трябва да отчетем и придобитите, но произвеждани локални марки като например Rossieres във Франция и т. н.

Последна редакция: сб, 31 юли 2021, 14:54 от niljaniljo

# 274
  • София
Нетни размери (ШxВxД) 60 x 85 x 55 см - баш слимка ще да е. Мотора е инверторен, а модела не е от най-последните. Пере с около 50 литра на цикъл, но все пак самсунгите имат вариант да си донастройваш програмите, съответно да се увеличават или намлаяват плакненията, съответно консумацията на вода. Спри да подвеждаш хората. Нетно тегло: 67 кг., на други сайтове го намирам 65кг. Моята и тя е толкова и като гледам са й достаъчни. Страна на производство не намирам инфо, като гледам и ти не си видяла, ама китайска била. Твърде е вероятно да е китайска, да, но дори и да е китайска, не всичко китайско е с устойчивост на закупено от "магазин левче". Китайските стоки могат да бъдат и доста качесвени, въпреки че сме свикнали да ги определяме като синоним на нещо некачествено. Вземи се поинформирай, като си тръгнала да се напъваш да пишеш. Моята произведена в китай, работи 14-та година на нормално потребление (т.е. не е за 5 пъти в годината).

# 275
Нетни размери (ШxВxД) 60 x 85 x 55 см - баш слимка ще да е. Мотора е инверторен, а модела не е от най-последните. Пере с около 50 литра на цикъл, но все пак самсунгите имат вариант да си донастройваш програмите, съответно да се увеличават или намлаяват плакненията, съответно консумацията на вода. Спри да подвеждаш хората. Нетно тегло: 67 кг., на други сайтове го намирам 65кг. Моята и тя е толкова и като гледам са й достаъчни. Страна на производство не намирам инфо, като гледам и ти не си видяла, ама китайска била. Твърде е вероятно да е китайска, да, но дори и да е китайска, не всичко китайско е с устойчивост на закупено от "магазин левче". Китайските стоки могат да бъдат и доста качесвени, въпреки че сме свикнали да ги определяме като синоним на нещо некачествено. Вземи се поинформирай, като си тръгнала да се напъваш да пишеш. Моята произведена в китай, работи 14-та година на нормално потребление (т.е. не е за 5 пъти в годината).
50.5 см е дълбока - точно снимка си е ..
niljaniljo - хич не ме интересува колко служители има и др...
Незнам къде виждаш да се произвежда в Полша, като навсякъде пише , че е произведена в Китай ..
Аз от тази марка пералня не купувам (само в един апартамент имам , но се ползва веднъж на година ..)

# 276
Незнам къде виждаш да се произвежда в Полша, като навсякъде пише , че е произведена в Китай ..
Аз от тази марка пералня не купувам (само в един апартамент имам , но се ползва веднъж на година ..)
А защо мислите, че мен ме интересува вашето мнение, още повече, че дадено производство, лицензи и патенти може да се проследи с достоверни източници.
Може да сте разочарована от марката, персонално или косвено/чрез употребата на даден модел у близки или познати/, но из казвате субективно мнение спрямо марка и модел.
И аз съм разочарована от сушилня AEG, но признавам постиженията им при перални и сушилни 9 серия, както и комбиниран уред.
Иначе, вярност към марката за удовлетворени очаквания и предишно ползване, винаги има, както и закупуване на уред от същата/моята в БГ  е за пералня miele, а на други места друга. Няма да изпада  в подробности къде и коя, но ще ви помоля да имате предвид пазарно представените марки за БГ. /Последното не е застраховка от неудолетвореност.

Последна редакция: сб, 31 юли 2021, 15:21 от niljaniljo

# 277
  • София
Kъде точно пише, че е произведена в Китай, какзах ти дай сайт да видим и ние?  55см. и капацитет до 9кг. не ми прилича на слимка, а мотора ясно са написали, че е инверторен, въпреки че ти твърдиш обратното. Спри да заблуждаваш хората, правиш го и по други теми за други уреди. Образовай се и тогава пиши.

# 278
В подкрепа на  поста на Afrodita, ще помоля списващитете в темата да разграничават термините производство, производство за Европа и делегирани права относно породажби от марката/последният подвеждащ случай в темата е относно производство и право за породажби и разпространение на бяла техника Sharp, при което не визирам side by side, произведени изключително и само в Индонезия,както и микровълнови фурни,а перални,сушилни и хладилници и хладилници с фризер/

Имайте хигиена и критично мислене/проверка на ползваните източници/.

# 279
Погледни линка , който си дала ...
Ясно пише : дълбочина 50.5см !
Това , че пускаш темите , не означава , че си някакъв капацитет ..
На повечето други сайтове, които ми вдъхват повече доверие пише 55см. а и още не съм виждала слимка за 9кг. Още чакам да прочета къде видя да е написана страна на производство.
Какво значи вдъхва доверие ???
Всичките са напълно еднакви ..
Аз слагам край на темата ..
Нямам време да ровя по темата , за да давам отчет на "великата госпожа Афродита " ...
Информацията , че се произвеждат в Китай , имам от човек , който вече не пише в темата ..
Същото се отнася и за новите модели на Горение ..
Ами няма да ви връщам в генезиса на марката Gorenje, защото не ми представлява интерес, но е добре да правите разлика между произведени компоненти  и сглобено цялостно устройство. Знака, обикновено фигурира и  доказващият това щемпел присъства/най често на няколко видими места/.
Информацията " на ухо", колкото и да "доказва" , в повечето случай е подвеждаща или детерминирана в рамките на личностното знание и практика информация.
Имайте го предвид следващият път.

# 280
niljaniljo,може ли по-подробно да кажете от какво сте недоволна при АЕГ сушилните? Да разбирам и,че сте ползвали 9та серия и тя си харесва. Моля за повече подробности,защото вече много дълго се лутам, а съвсем скоро ще трябва да купувам всичко.

# 281
niljaniljo,може ли по-подробно да кажете от какво сте недоволна при АЕГ сушилните? Да разбирам и,че сте ползвали 9та серия и тя си харесва. Моля за повече подробности,защото вече много дълго се лутам, а съвсем скоро ще трябва да купувам всичко.
Направих опит и закупих сушилня AEG 8 серия за семейството от Германия и произведена в Германия.
Отрицателните емоции с нея са :слабо защитен кондезатор/топлообменник, широк и пропуаскащ луфт между  барабан и филтриращо устройство. Ангажиране на време /свободно и предназначено по други критерии за почистване/, което не отговаря на а нонса към СМ.В общи линии, четка и мощна прахосмукачка и пак резултата е незадоволителен. Ами не искам и не мога да са им слуга, при това платила.
Много  по - довална съм от СМ, miele/опростен вариант, но с програма пух/ и добавка сушилен шкаф на LG/не се предлага в БГ, както и Asko с термопомпа/, за дрехи различни от традиционното сушене. AEG според субективно мнение не бих препоръчал на никой с изключение на 9 серия/3Dдатчик/, но за тази сума бих предпочел miele с добре защитен кондензатор.
P. S. Мнението е изказано лично и откровенно и моля да не се обвързва с доволни клиенти от тази марка и серия Понякога попадаш на "куц кон"

Последна редакция: сб, 31 юли 2021, 19:25 от niljaniljo

# 282
Здравейте,
и аз съм в процес на търсене на пералня, която трябва да е слим. Някой с мнение за тази:
https://www.emag.bg/peralnja-slim-samsung-8-kg-1200-ob-min-klas- … -le/pd/D89JT2MBM/

# 283
Здравейте,
и аз съм в процес на търсене на пералня, която трябва да е слим. Някой с мнение за тази:
https://www.emag.bg/peralnja-slim-samsung-8-kg-1200-ob-min-klas- … -le/pd/D89JT2MBM/
Прекалено висока цена за качеството си ..
Бих взела тази /https://www.emag.bg/peralna-mashina-aeg-bjala-kapacitet-7-kg-1400-oborota-l6se47se/pd/DN786NMBM/?X-Search-Id=0f145221d50ed53dbc90&X-Product-Id=76461168&X-Search-Page=1&X-Search-Position=3&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view/

# 284
Blueberry, от къде знаеш какво е качеството ѝ?

Общи условия

Активация на акаунт