Всякакви въпроси относно пералнята - тема 11

• 36 590
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
  • Велики Преслав
Ами от горните средния Samsung

# 436
Piole1, въпросът ми е към теб. Когато почистваш пералнята с таблетка за съдомиялна, на коя програма я пускаш и колко градуса задаваш?
Моята има програма Clean Machine към 1:30ч. на 85 градуса е.
Твоята мисля че няма, затова пусни на 90 градуса с включено Wasser+, без Kurs. Таблетката в барабана, може и 2бр.
Ще светне.

# 437
Piole1, въпросът ми е към теб. Когато почистваш пералнята с таблетка за съдомиялна, на коя програма я пускаш и колко градуса задаваш?
Твоята мисля че няма, затова пусни на 90 градуса с включено Wasser+, без Kurs. Таблетката в барабана, може и 2бр.
Ще светне.
Да, нямам специална програма за почистване, ще избера Памук, но щом твоята е 1:30, аз ще добавя Kurz, за да стане стане времето 2 часа.
Благодаря ти!

# 438
Ще светне.
Да, нямам специална програма за почистване, ще избера Памук, но щом твоята е 1:30, аз ще добавя Kurz, за да стане стане времето 2 часа.
Благодаря ти!
Не забравяй да включиш и Wasser+, за да напълни повече вода на основното пране и да се изчисти хубаво.

# 439
1:30 на 85 градуса ? Наистина ли ?
Кога нагрява до 85 градуса , изплаква ?

# 440
O, Wasser+ ми е задължителен за всичко.
Miele нагряват много бързо. Имам 20 мин програма, която нагрява до 40С.

# 441
Около 50 мин пере,  5 мин изплакване, 20 мин пара, пак изплакване по
-дълго около 10 мин. и Кратка центрофуга 5 мин.
Нещо такова.
5-10 литра вода кво и има да я загрее за 10-15 мин. Без дрехи.

# 442
  • Велики Преслав
Piole, там не върти ли по-бързо? Водата не се ли завихря?

# 443
Скромното ми мнение е, че сайта на Горенье, който цитирах, също е официален.

С нещо друго ще "подсилите" ли твърдението си или всички са сгрешили:
https://hr.gorenje.com/proizvodi/pranje-i-susenje-rublja/perilic … 00000000000729411

https://si.gorenje.com/izdelki/pranje-in-susenje-perila/pralni-s … 00000000000729411

# 444
Скромното ми мнение е, че сайта на Горенье, който цитирах, също е официален.

С нещо друго ще "подсилите" ли твърдението си или всички са сгрешили:
https://hr.gorenje.com/proizvodi/pranje-i-susenje-rublja/perilic … 00000000000729411

https://si.gorenje.com/izdelki/pranje-in-susenje-perila/pralni-s … 00000000000729411
Толкоз по въпроса с актуализациите и първият ви посочен линк, преди да го премахнете

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 20:21 от niljaniljo

# 445
  • София
Здравейте! Имам нова пералня AEG, която ползвам от няколко дни. Още на първото пране забелязах, че вие при завъртане на барабана. А като вземе да центрофугира,  се чува все едно излита самолет. Четох, че може да не са и демонтирани транспортните болтове, но не мога да проверя, тъй като е вградена в един шкаф, а има и сушилня върху нея монтирана.  Ако трябва, ще я вадим някак.
Имал ли е някой такъв проблем? Затворена е в мокрото помещение и я чувам в целия апартамент, доста е неприятно. Имам чувството, че в едната посока е по-силен шумът.

# 446
  • Велики Преслав
Първо дайте модел. Може и така да си шуми. Второ, ако беше с транспортните болтове, вече нямаше да е на началното си местоположение.

# 447
Второ, ако беше с транспортните болтове, вече нямаше да е на началното си местоположение.

+1
Тези транспортни болтове не са някакви накладки, които само да затрудняват свободното въртене. Това са фиксиращи болтове и няма как пералнята да си работи ако не са махнати.

# 448
  • Велики Преслав
Ако сте взели пералня с колекторен електродвигател, така си шумят. Вече ако е инверторен може да има проблем.
А най-вероятно в помещението да има аукустика. Моята в пералното така виеше, че помислих, че има разбит лагер ама от помещението излезе.

# 449
  • София
Моделът на пералнята е L6FBI48S. Съжалявам, че в момента не мога да дам линк. Честно казано, повече избирах сушилнята, на пералнята не съм се задълбочавала да проучвам характеристиките.  Има си и акустика, да. Помещението е около 2 квадрата и е с плочки. Има само пералня и сушилня и един шкаф.

Общи условия

Активация на акаунт