Коледен базар 2006

• 53 844
  • 1 159
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, говорих с мъжа ми. Според него възможно най-евтиния вариант, втора употреба професионална печка, струва около 2000 лв. Новите пък били от 3500 нагоре. Следобяд е говорил с разни фирми, но още няма конкретни оферти, надявам се в началото на другата седмица да изпратят.

# 151
  • София
Инхалатори и електронни везни продължават да трябват за Св.Параскева. Тоест, ако говорим за по две бройки (знаете колко бебоци са там) става дума за около 500лв.

Liharska kaza minalata sedmitza,che imat 2 inhalatora blagodarenie na nas i ne sa na zor s inhalatorite newsm78Emi,pitayte pak v nedelia,a  az shte proveria v saita s med.aparatura kakvo e polojenieto Simple Smile

Аз занесох два. Но за две отделения незнам дали им стигат. Тези, кото занесох са от най-бебешките. Ще питам. Те инхалаторите са по 70лв...Инфото за нуждите ми е от списъка, който Лихарска ми прати лятото. там фигурират параван за куклен театър+кукли, преносим касетофон (имам предвид нещо), инхалаторите, електронните везни. Ще говорим пак с нея.

# 152
  • sofia
Момичета, говорих с мъжа ми. Според него възможно най-евтиния вариант, втора употреба професионална печка, струва около 2000 лв. Новите пък били от 3500 нагоре. Следобяд е говорил с разни фирми, но още няма конкретни оферти, надявам се в началото на другата седмица да изпратят.

много цифра бе Close

би ли го помолила да попита как стои въпроса с отстъпките за съответната цел PraynigНека им обясни за какво е Wink

Еми,питай я,защото на мен ми отговори миналата седмица,че нищо нямат спешно newsm78

# 153
ся и аз да си кажа мнението - за Трън подкрепям Дружинната напълно - там е наливане от пусто в празно, колкото и коравосърдечно да звучи. Които сме ходили знаем за какво иде реч. За Незрящите подкрепям напълно, имат огромен двор а е толкова пуст, но за тях мисля дървено съоръжение да е, пясъчник, ако ще и райграс - децата там са страхотни. 
За печката за Трън 0 мисля че е най доброто решение.
За звеното за майки - едва ли ще ни стигнат парите за цялото но поне за две стаи може и да се пробваме а
абе идеята ми е, приходите от базара тази година да са за място, за което не сме давали много , правили и тн. Знаем къде се ходи нон стоп и постоянно се помага и носи - нека го направим за по малко посещаваните домове. Това за звеното е супер - ако мислим в преспектива - ще спасим поне няколко деца от участа - Дом за сираци, нали Cry

# 154
  • Canada
Много ми се иска да направя и ви изпратя нещо за Коледния базар. Ще ми се да е нещо по различно от картички. Днес си поиграх с едни цветя и пеперуди и ето какво се получи:

Хич не са коледни, но пък са по-красиви от на снимката (блестящи са и са на дървена подложка). Аз си ги овесвам по дръжките на шкафчетата (създават настроение), могат да се залепят и по прозорците, за стена също стават. Мислите ли, че би имало интерес към тях? Струва ли си да ви ги пращам?

# 155
  • sofia
ся и аз да си кажа мнението - за Трън подкрепям Дружинната напълно - там е наливане от пусто в празно, колкото и коравосърдечно да звучи. Които сме ходили знаем за какво иде реч. За Незрящите подкрепям напълно, имат огромен двор а е толкова пуст, но за тях мисля дървено съоръжение да е, пясъчник, ако ще и райграс - децата там са страхотни. 
За печката за Трън 0 мисля че е най доброто решение.
За звеното за майки - едва ли ще ни стигнат парите за цялото но поне за две стаи може и да се пробваме а
абе идеята ми е, приходите от базара тази година да са за място, за което не сме давали много , правили и тн. Знаем къде се ходи нон стоп и постоянно се помага и носи - нека го направим за по малко посещаваните домове. Това за звеното е супер - ако мислим в преспектива - ще спасим поне няколко деца от участа - Дом за сираци, нали Cry

stiga s taia drujinna beeee Mr. Green

tova za zvenoto vav Vetren e super ideia,naistina,no neka se orientirame natam sled bazara :pray:Spokoino moje obache parite ot Pazardgishkia bazar(ako ima takuv) da sa za tam i da se pochne da se raboti i ot tuk.Shte izmislim kak.Vse pak i nie triabva da otidem do tam Wink

mi,ot man za bazara tolkova,sega ni chaka rabota po praveneto i sabiraneto na produktziata Twisted Evil
Neka si ostanat Nadejda i Trun za sega.

# 156
  • sofia
Много ми се иска да направя и ви изпратя нещо за Коледния базар. Ще ми се да е нещо по различно от картички. Днес си поиграх с едни цветя и пеперуди и ето какво се получи:

Хич не са коледни, но пък са по-красиви от на снимката (блестящи са и са на дървена подложка). Аз си ги овесвам по дръжките на шкафчетата (създават настроение), могат да се залепят и по прозорците, за стена също стават. Мислите ли, че би имало интерес към тях? Струва ли си да ви ги пращам?

snimkata ne se otvaria Sad

# 157
Линда,  Hug  bouquet!!! Тази година трябва да направим още по-бляскаво представяне ... миналата допуснахме грешчици, които съм убедена, че сега ще изгладим. Party

С риск да ме линчувате - аз съм много негативно настроена към дома в Трън, и по-специално към директорката му. И всичко това, след като отказа ремонт на дома за 30 000$ ooooh! #Cussing out
Тази жена толкова ни изложи пред въпросната фондация, че надали някога пак ще се навият да работят с нас. Tired

А за двора в училището за слепи деца - аз още в болницата, като си говорехме с Роси - много харесах идеята. Party

# 158
Neka si ostanat Nadejda i Trun za sega.
[/quote]
Аз съм за!!! Peace

# 159
# 160
Да, виждат се, наистина са красиви, на мен ми харесват Peace Може да пратиш заедно с другите неща ,за децата и от тези картинки за базара.
Момичета кокичета, какви красоти виждам в темите на другите мами от Пловдив, Видин и др....Ние май нещо изоставаме Thinking Давайте да се задействаме поне с картичките,а?

Дружинната , я се разпореди набързооо?? Mr. Green

# 161
  • sofia
Vese,taka e ,mnogo go obsajdahme togava toia remont :xNo e grehota za 40 detza da se gotvi na malka pechka i da se machat vscihki.Imam neshto na um za Trun,smiatam da se opitam da vkaram Baksanova tam ..........shte vi kaja kato se vidim Wink

Milenche,ako se varnesh nazad v temata shte vidish kolko hora kakvo shte praviat.A i ot provintziata shte praviat i shte prashat.No i az neshto ne namiram goliam entusiazum v Sf ;-)Zagubih mu nishkata.Moje bi triabva da pusnem nova tema i da zapochnem otnachalo s prebroiavaneto,no samo tova da se pishe v temata newsm78Sledia i Kliukarnika ,no i tam temata stana dalga,shte triabva otnachalo da se pregleda i da podsetim momichetata da ni darjat v techenie :thinking:Za da znaem s kakvo razpolagame Wink
Eti e napuskala pisma do niakolko firmi za suveniri :love:da ni dadut za bazara i shte chakame otgovori Praynig

osven tova shte pomolia mamite ot provintziata da ni pishat kakvo i kolko shte ni pratiat(Plovdiv,Vidin,St.Zagora,Pazardgik),shte pogledna i v garaja kakvo tochno imam ot min.godina ot bazara,zashtoto ima ne malko neshta(suveniri de).

I da ne zabravite za IGRACHKITE Praynig

# 162
  • София
Роси, я пак кажи за играчките, моля?
ще се продават ли? търкалят се у дома разни плюшковци, но не са нови. да ги пера ли за базара?

# 163
  • Монреал
Имаше една мама, дето търсеше ЛЪСКАВА опаковъчна хартия (като вътрешното на сд, така го беше описала), но не се сещам коя точно беше. Както и да е, точно вчера видях такова нещо да се продава в Метро, към 2-3 лв беше топчето.
А иначе бродирам, когато имам възможност.
За Бургас никой не се е обадил, че ще организира, нали? Значи ще пратя готовите неща за Сф, щом имате цяла зала да пълните  Hug

# 164
  • sofia
Имаше една мама, дето търсеше ЛЪСКАВА опаковъчна хартия (като вътрешното на сд, така го беше описала), но не се сещам коя точно беше. Както и да е, точно вчера видях такова нещо да се продава в Метро, към 2-3 лв беше топчето.
А иначе бродирам, когато имам възможност.
За Бургас никой не се е обадил, че ще организира, нали? Значи ще пратя готовите неща за Сф, щом имате цяла зала да пълните  Hug

maikata e Juliana Hug

da,prashtay nasam,Emi e dala adress.Orientiray ni kakvo brodirash?Triabva da napalnim zalata s krasoti  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт