Коледен базар 2006

• 53 871
  • 1 159
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Познайте какво имам да ви казвам..................... Grinning Grinning Wink Laughing Grinning Wink Laughing Grinning Wink

не можеш да го уредиш да раждаш по коледа newsm78
друга ще да е коледната изненада  Laughing

# 136
  • в гората
Познайте какво имам да ви казвам..................... Grinning Grinning Wink Laughing Grinning Wink Laughing Grinning Wink
че НДКА ни предостъпват 3 етажа за 1 седмица по коледа и ни даряват 10 000 лв за подготовка на базара......и полуголи мускулести джуджета за охрана( ма високи 1.90м)нали? Praynig Mr. Green Joy

Хе-хе, нека бъдем скромни и да се задоволим с мускулестите полуголи елфи;) и......... зала 4 в пожеланото от нас време!!!
Вече имаме зала за базара, много се кефя! Хиляди благодарности на НДК!!!!  bouquet

# 137
супер Линде Hug  bouquet-благодарско на теб за положения труд  bouquet  bouquet  bouquet
само да питам зала4 -миналогодишната зала ли е? newsm78

# 138
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Линде,браво Hug Hug Hug

И този път си нашият спасител Laughing Laughing Laughing
Да,и аз не се сещам коя беше зала4? не ,че има значение де Laughing Laughing

# 139
MardiGras  Hug

За печката - подкрепям.
За градинските мебели - да потърсим някой дърводелец, който да ги изработи на място?
Така ще са по - удобни, а и по - малко ще струват, си мисля...

Последна редакция: пт, 03 ное 2006, 14:36 от MamaZ

# 140
Онзи ден се запознах с една мама/бременна/,която като разбра с какво се занимавам,ми каза,4е преди време искали да направят ремонт на някой дом/май имали строителна фирма,или някой близък имал newsm78/. Ще се виждам с нея в понеделник,мога да я питам имат ли още такова желание,а ние да помислим кой дом има най-спешна нужда,дори от нещо малко Thinking Thinking Thinking

А мога да я питам и за дърводелец - ако те работят с някой,направо да го дават,така че да не ни излезе много скъпо,току виж сме успели повече неща да направим Laughing Laughing

# 141
  • в гората
Зала 4 е миналогодишната зала. Знаете колко е голяма и място за колко стока има, така че, давайте да запретваме ръкави и да събираме стока:)

# 142
  • sofia
В Трън децана крадът и разпродават новите неща,така че аз се въздържам от нови неща за децата там.Това е практика там от месеци и всички го знаем.
Ако не е печка няма да хвърляме труд и средства за нещо което ще изчезне.Това е положението там отдавна и мисля,че трябва да е нещо,с което няма да ни изненадат неприятно.
А двора Thinking-гарантирам,че ще го съсипят Sadза отрицателно време.Незнам Thinking

Ети,пак много спиш и сънуваш Joy

# 143
  • sofia
Линде,кажи какъв текст да слагаме на стикерите Praynig

# 144
Може ли и аз да дам предложение относно предназначението на парите. Щото, ако питате мъжа ми, аз това го мога най-добре  Mr. Green . .......... харченето имам предвид

Във Ветрен са приготвили цяло, ново крило, в което да приютяват бременни жени без дом. Приготовленията са замрели до измазване на помещенията. Директорката ни разказа, че за сега не може да ги обзаведе и това я спира да пусне крилото за експлоатация. Вие знаете колко е хубаво и обширно в дома. Там ще бъде страхотен дом за много момичета без друга подкрепа. Нуждаят се от елементарно обзавеждане. Шкафове, гардероби, столове и маси. Пред стаите има пространство, което може да се оформи като кът с ТV - там може да се сложи някаква гарнитура. И за да си довърша мисълта, да кажа, че във Велинград мебелите от бяло черешово дърво са страшно евтини. Голям гардероб от порядъка на 200 лв. Скрин с 5-6 ширта - 150-160 лв. Всъщност може и да са по-евтини. Аз цитирам цените от пазарджишките магазини.

# 145
В Трън децана крадът и разпродават новите неща,така че аз се въздържам от нови неща за децата там.Това е практика там от месеци и всички го знаем.
Ако не е печка няма да хвърляме труд и средства за нещо което ще изчезне.Това е положението там отдавна и мисля,че трябва да е нещо,с което няма да ни изненадат неприятно.
А двора Thinking-гарантирам,че ще го съсипят Sadза отрицателно време.Незнам Thinking

Така е ,крадат и разпродават,всички,които сме ходили там го знаем,и се замислих преди да предложа за беседка и там,ама все ми се струва ,че една беседка трудно ще я продадат ,знам ли newsm78.Може и нещо като люлка да се спретне. Ако има парички,може да не са дървени,а подсигурени с желязо или нещо такова.
То между другото и за слепите ще е добре,да е подсигурена,тоест да не е само дървена,а по-стабилна.Така поне си мисля аз Thinking

# 146
  Линда, ти си стърхотна!   bouquet
  И аз съм "за" печката за Трън (тъй като съм влизала в столовата...) и двора на децаса с НЗ, както и за бременните на Летящата.
  Предлагам ако останат някакви пари от базара да ги дадем за местата, където няма инхалатори. През зимния период това е страшно важно!

# 147
  • sofia
проблема с беседки,люлки и катерушки и не толкова с децата от домовете а друг.Това са достъпни места и за хората от квартала и селото.....Не сме застраховани от вандали.Единственно може да ги опази жива охрана,нещо което го няма в Трън.За Надежда не съм сигурна newsm78
Та,нещо стана сложно SadДървеното си е риск защото може и за огрев да отиде Close.А в Трън са толкова изобретателни напоследък,че освен железни неща за игра за друго не се сещам Thinking

Някакси за Надежда съм по-спокойна,но в Трън такива работи си е риск голям  Confused

Евка,за къде трябват инхалатори newsm78

# 148
  • София
Инхалатори и електронни везни продължават да трябват за Св.Параскева. Тоест, ако говорим за по две бройки (знаете колко бебоци са там) става дума за около 500лв.

# 149
  • sofia
Инхалатори и електронни везни продължават да трябват за Св.Параскева. Тоест, ако говорим за по две бройки (знаете колко бебоци са там) става дума за около 500лв.

Liharska kaza minalata sedmitza,che imat 2 inhalatora blagodarenie na nas i ne sa na zor s inhalatorite newsm78Emi,pitayte pak v nedelia,a  az shte proveria v saita s med.aparatura kakvo e polojenieto Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт