Коледен базар 2006

• 53 674
  • 1 159
  •   1
Отговори
# 180
  • София
В четвъртък с една приятелка ще ходим до книжната борса където ми казаха, че има всичко. Ако някой има нужда от нещо от борсата  да ми пише.

Джул, къде има книжна борса?

Ами както разбрах била някъде в района на печатница Димитър Благоев. По мои бегли спомени май е някъде около София Прес ама не съм много сигурна. Ако искаш нещо ми кажи  Hug

# 181
  • София
Аз съм избродирала 15 картички, надявам се тези дни да успея да ги форматирам и в картон.
Направила съм и 5 декоративни свещника, те се правят доста бързо и ако ви харесат (ще ги снимам утре) мога да направя още толкова.

# 182
  • sofia
Аз съм избродирала 15 картички, надявам се тези дни да успея да ги форматирам и в картон.
Направила съм и 5 декоративни свещника, те се правят доста бързо и ако ви харесат (ще ги снимам утре) мога да направя още толкова.

това за свещниците ми харесва Hug
давай снимките Mr. Green

# 183
  • София

това за свещниците ми харесва Hug
давай снимките Mr. Green

http://bebeto-eva2.hit.bg/P1110135.JPG
Нещо такова, но снимката не е ясна, защото е тъмно и свещта е примерна. Мислех с чаени свещички да ги направя

# 184
  • 2 етажа над тавана
Моите шишета са готови, но нямам все още работещ апарат, за да ги покажа Sad Иначе само 6 спретнах Confused
Сега съм решила да направя и коледни играчки за елха от едни шокол.яйца - пластмасовото яйце, вътре, което е - имам около 20-на бр. А и едни други играчки за елха, само да ги доизмисля Wink

А това е една кутийка - продават се в "Слънчоглед", напълних я с боб, орехи и разни други, но май трябва и да я боядисам...  newsm78.

MardiGras, много ми трябва такава кутийка, би ли ми казала къде е този "Слънчоглед" и каква е цената Praynig

Иначе нещата на всички са страхотни!

Летяща кравке, можеш ли да дадеш снимка на пончото? newsm78 Praynig

# 185
  • 2 етажа над тавана
Извинявам се за този пост - опитах да го изтрия, но ми дава грешка Thinking

# 186
  • в гората
"Слънчоглед" се намира на ул. Иван Вазов - в участъка между Шишман и 6-ти септември. Прекрасно място за майсторене. Кутийката струва 4,70. Малко са високи цените там, но пък има прекрасни неща.

# 187
  • София
Момичета, здравейте и от мен. Четейки за базара се сетих за няколко нещица... През уикенда говорих с моята сестричка-графичка и тя каза, че може да даде няколко нейни авторски графики за базар, но не са рамкирани, ако върши работа казвайте да ги подбираме с нея и да ви ги предам някак. Дойде ми идея от списание Жената днес за "авторски" бижута... Мама в момента си е у дома по ред причини и почти не излиза... бих могла да й занеса разни неща и да наниже няколко "колиета"... Моля ви казвайте има ли смисъл да го почвам, че не остана много време...

# 188
  vutova , ще бъде страхотно!

# 189
  • София
О.К., значи графиките ги имате от нас със сетричката ми. За герданчетата, ще се организирам до края на седмицата да се сдобия с материали и през уикенда да понаправим нещичко!

# 190
  • София
Най-накрая първия ми облак е готов  Crazy Няма да споменавам, че пак сме болни  ooooh! , та затова се бавя, но да се надяваме, че бързо ще оздравеем.
Ето две снимки, но предупреждавам, че на живо е много по-хубав  Hug

http://images12.snimka.bg/001493629-big.jpg
http://images12.snimka.bg/001493630-big.jpg

# 191
  • sofia
лелееее,кви красоти има в темата в Клюкарника Hug

# 192
  • София
Значи с картичките на Малена се задвижиха нещата, ще имааа!!!

# 193
# 194
  • София
Нези, страхотни са! Уффф, да видим как ще се справя аз! Като станат няколко готови ще прикача снимки... А днес ще се опитам да пусна снимки на няколко графики на сестра ми - имайте предвид обаче, че та са определено за възрастни!

Общи условия

Активация на акаунт