Коледен базар 2006

• 53 680
  • 1 159
  •   1
Отговори
# 165
  • sofia
Роси, я пак кажи за играчките, моля?
ще се продават ли? търкалят се у дома разни плюшковци, но не са нови. да ги пера ли за базара?

da Yani,shte ima i igrachki-zdravi,zapazeni i chisti.

znaete li kakvo gledah sutrinta na BBC v detskia blok-praveha gerdani ot makaroni Rolling Eyes
nanizvaha nai -razlichni po forma makaroneni izdelia ,koito biaha boiadisani predi tova,a i neboiadisani ;-)STAVAHA SUPER GOTINI Grinning i mislia da probam,imam boia za staklo i shte vidia kakvo shte izleze newsm78

a,i drugo-pleteni detski shalcheta.Dneska vidiah edno strahotno takova na edno momichentze ,no ne moga da pleta Embarassed

# 166
Защо ще боядисваш макароните, има цветни, готови по магазините...в БИла например съм виждала и в Метро също!!!

А шалчето беше наистина много сладко, а и според мен небеше трудно за изработка, ама аз немога да плета .....
 Rolling Eyes
Ще изровя плюшени играчки имаме доста,почти като нови са!!!

# 167
  • sofia
Защо ще боядисваш макароните, има цветни, готови по магазините...в БИла например съм виждала и в Метро също!!!

А шалчето беше наистина много сладко, а и според мен небеше трудно за изработка, ама аз немога да плета .....
 Rolling Eyes
Ще изровя плюшени играчки имаме доста,почти като нови са!!!

shtoto kato se boiadisat ne lichi che sa makaroni.
Koi do kade e stignal i s kakvo?

# 168
В най-лошия случай от мен можете да очаквате:
1 пончо
1 комплект - шал+чанта
1 комплект - шал+лента за глава
3 шала
10-ина колиета, с мотиви, плетени на една кука

Това е почти приготвено към този момент. Но...... все пак, има още месец.  Grinning

# 169
  • в гората
Аз съм още на втората коледна картичка едва....  Embarassed Embarassed :oops.  Обаче ще ги докарам поне до 30 пък каквото ще да става...  Mr. Green

Ето какво мисля за базара:
Сега сме във фаза 1, в която трябва да събираме неща. Мислех си аз от къде newsm78 и ми дойдоха следните неща на акъла:
1. Ще пиша да модераторите на www.mybulgaria.info - сайт за англичани в България, вече си писахме с тях няколко пъти и има тема за Движението в сайта им в която съм писала какви сме, що сме. Мисля да им пиша, че събираме ръчно правени неща и т.н за Коледен базар.
2. Ще пиша до модераторите на www.photo-forum.net - мисля, че всякакви снимки - рамкирани или не биха вървяли добре на базара.
3. Можем да направим нещо като малък постер с анонс, че набираме сувенири - от който да разпечатаме бройки и да оставим по 1 в магазини за сувенири, малки галерии, арт магазинчета.
Така художниците, които ностя там стока ще го видят и могат да се включат. В района около майка ми се сещам за 3-4 такива магазинчета. Защо да не оставим такъв постер и в Слънчоглед - магазин за материали за художници, мъниста, джунджурии и т.н.? Кой е на "ти" с Photo Shop-a да спретнем едно плакатче? Аз мога да обиколя района около Попа за целта.
4. В тази връзка можем да ползваме електронния вариант на постера да разпространим сред приятели, фирми, познати - хора извън форума. Много хора обичат да творят и биха се включили стига да разпространим новината, че събираме стока.
Искам да пробвам да се свържа с някое друго предаване пак с тази цел, но да видим дали ще успея... Rolling Eyes
Това е - най-важното на този етап е да се подсигурим с красоти, защото залата е голяма и я имаме за цели 2 дни, така че... Hug

# 170
  • sofia
В най-лошия случай от мен можете да очаквате:
1 пончо
1 комплект - шал+чанта
1 комплект - шал+лента за глава
3 шала
10-ина колиета, с мотиви, плетени на една кука

Това е почти приготвено към този момент. Но...... все пак, има още месец.  Grinning

bouquet
 Hug

# 171
Линде,само да кажа че вече писах писма с молба да дарят от продукцията си на няколко фирм за сувенири и за свещи-казвам го за да не се повторим ако решиш да правиш нещо подобно-мога да ти пратя мейлите на тези на които съм писала

# 172
такааааа, от мен - 4 броя мои лични сувенири, които са ми скп спомен, но искам да се продадът на базара,ще се опитам да направя и картички. 4 шала но не плетени а по скоро като аксесоарт.
можете да пращате и в моя офис , да давам ли адеса.ю
сетила съм се да питам линдето - на фирми вносители или производители на коледни украси можем ли да пуснем мейл. Линде псни ми на i_krisi@abv.bg. писмо ако имаш готово.
по повод макароните - имах една позната, инвалид, но невероятен човек, за съжаление и изгубих координатие, но мога да ги намеря. Та тя т макарони какво прави - бедна ви е фантазията. Имам едно ангелче от нея, от макарони, главичка от тесто, покрита с просо за косичка и макарони звездички за коронка - няма такава красота. дано го открия да ви го снимампък ако някой реши че има идея как да го направи - ще е супер. пък аз ще и търся координати през това време.

# 173
  • в гората
Линде,само да кажа че вече писах писма с молба да дарят от продукцията си на няколко фирм за сувенири и за свещи-казвам го за да не се повторим ако решиш да правиш нещо подобно-мога да ти пратя мейлите на тези на които съм писала

Добре Wink.
Криси, нямам готово писмо, ама ще ти го пусна на мейла като имам.
Роси, текстове за етикетчетата:

1. Движение на българските майки ви благодари и желае щастлива Коледа!
или само
2. Благотворителен Коледен Базар на Движение на българските майки - 2006 г.
или
3. С този подарък вие подпомагате Движение на българските майки

Все пак трябва да е нещо кратко... newsm78. Казвайте какво мислите.

# 174
  • София
Имаше една мама, дето търсеше ЛЪСКАВА опаковъчна хартия (като вътрешното на сд, така го беше описала), но не се сещам коя точно беше. Както и да е, точно вчера видях такова нещо да се продава в Метро, към 2-3 лв беше топчето.

Аз съм мамата  Hug Благодаря за информацията. В четвъртък с една приятелка ще ходим до книжната борса където ми казаха, че има всичко. Ако някой има нужда от нещо от борсата  да ми пише. Първия облак е почти готов  Hug Специални благодарности на Летящата Крава отново - с тези листа става перфектно. Та до Понеделник ако го завърша ще го снимам за да прецените вие колко бройки да направя. По принцип се прави бързо, но сега ми беше малко кът времето. Бобо живот и здраве от Вторник ще го пробвам по цял ден на ясла и ще имам повече време Simple Smile

# 175
  • sofia

Добре Wink.
Криси, нямам готово писмо, ама ще ти го пусна на мейла като имам.
Роси, текстове за етикетчетата:

1. Движение на българските майки ви благодари и желае щастлива Коледа!
или само
2. Благотворителен Коледен Базар на Движение на българските майки - 2006 г.
или
3. С този подарък вие подпомагате Движение на българските майки

Все пак трябва да е нещо кратко... newsm78. Казвайте какво мислите.

nomer 1

# 176
  • в гората
Eто моите произведения:

А това е една кутийка - продават се в "Слънчоглед", напълних я с боб, орехи и разни други, но май трябва и да я боядисам...  newsm78.

и една рисувана чашка за свещичка:

Последна редакция: нд, 05 ное 2006, 17:09 от MardiGras

# 177
В четвъртък с една приятелка ще ходим до книжната борса където ми казаха, че има всичко. Ако някой има нужда от нещо от борсата  да ми пише.

Джул, къде има книжна борса?

# 178
Здравейте!

Темата е пусната отдавна, но аз чак сега я прочетох. Искам да помогна с нещо, но още не мога да кажа какво точно и колко - най-вероятно някаква украса за елха. Като гледам от кога сте започнали, малко съм закъсняла, но ще се опитам да намеря време следващите няколко седмици да направя нещо.

Четох, че ще се продават играчки - имам доста запазени плюшени играчки, които са прибрани в един голям кашон - чудя се дали мога да ги приготвя за този базар или не е много подходящо?

# 179
  • sofia
Здравейте!

Темата е пусната отдавна, но аз чак сега я прочетох. Искам да помогна с нещо, но още не мога да кажа какво точно и колко - най-вероятно някаква украса за елха. Като гледам от кога сте започнали, малко съм закъсняла, но ще се опитам да намеря време следващите няколко седмици да направя нещо.

Четох, че ще се продават играчки - имам доста запазени плюшени играчки, които са прибрани в един голям кашон - чудя се дали мога да ги приготвя за този базар или не е много подходящо?

има още време,така че не си закъсняла Hug
Играчките само нека са изпрани Praynigи да са здрави Praynig

Общи условия

Активация на акаунт