Коледен базар 2006

• 53 599
  • 1 159
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Иве,  bouquet
мен си пропуснала Twisted Evilщото си правя пас какво ще правя.Всъщност ще правя гердани и картички,но още не съм почнала Embarassed
Ааа, добавям теееее ooooh!, ама никъде не си го писала Crossing Arms
Теб съм те писала в списъка на организаторите  Hug Има списък и на желаещите продавачи , да го пусна ли   Grinning

# 256
Добре каквото успеем да направим ще го донесем до 1.12.

А за готварската печка?

И още нещо - спешно ми трябва логото на Движението във векторен вариант! - кой ще ми го прати : anna_@abv.bg

# 257

Теб съм те писала в списъка на организаторите  Hug Има списък и на желаещите продавачи , да го пусна ли   Grinning
ДА-ДОБРЕ Е ДА СЕ ЗНАЕ С КАКВО РАЗПОЛАГАМЕ Mr. Green

# 258
така, мен нощес ме осени една идея докато кърмех в просъница (ето ви нестандартни ползи от кърменето  Crazy) та пак от маниста смятам да направя играчки за елха та може и тях да включим в списъка, те са по-лесни от накитите и мисля че ще станат доста ефектни, до към 15ти ноември ще мога да кажа приблизително колко бижута и колко играчки. Свещниците се отказах в полза на играчките, мисля че ще вървят повече и повече поза ще донесат.

Също ако правилно съм сметнала, че 17-ти е неделя, мога да дойда от прединя ден (събота) или неделя сутрин или когато ще се реди базара, да помагам с тежък физически труд  Wink и аранжировка. В делнични дни не мога да помагам защото няма кой да ми гледа бебето  Sad за продавачка не се наемам, защото смятам да купувам  smile3508

# 259
Еми, аз ще пратя нещата на адреса, който си дала - за вас и за старозагорския базар.
Ще бъдат отделно опаковани в кашонче. Надявам се няма да е проблем, ако пристиган ден два по-късно, че не гарантирам пощите с каква бързина ще се справят.
Ако искаш за по-сигурно - прати ми друг адрес, все пак е международна пратка (на ЛС)

# 260
  • sofia
така, мен нощес ме осени една идея докато кърмех в просъница (ето ви нестандартни ползи от кърменето  Crazy) та пак от маниста смятам да направя играчки за елха та може и тях да включим в списъка, те са по-лесни от накитите и мисля че ще станат доста ефектни, до към 15ти ноември ще мога да кажа приблизително колко бижута и колко играчки. Свещниците се отказах в полза на играчките, мисля че ще вървят повече и повече поза ще донесат.

Също ако правилно съм сметнала, че 17-ти е неделя, мога да дойда от прединя ден (събота) или неделя сутрин или когато ще се реди базара, да помагам с тежък физически труд  Wink и аранжировка. В делнични дни не мога да помагам защото няма кой да ми гледа бебето  Sad за продавачка не се наемам, защото смятам да купувам  smile3508

осенилата те идея ми допада Simple Smile

# 261
  • До хладилника, който обичам
...мога да впрегна свеки да оплете няколко шала от прежда меланж - Да или Не?
Въртеше ми се идея за комплект - шал за мама и шал за детето...примерно. Ъ?

# 262
И от мен може да има нещо ,но още не съм сигурна за това не съм писала. А иначе помощ всякаква-носене ,сортиране,подреждане,продаване и каквото още трябва. За другото ще пиша допълнително. Wink

# 263
  • sofia
...мога да впрегна свеки да оплете няколко шала от прежда меланж - Да или Не?
Въртеше ми се идея за комплект - шал за мама и шал за детето...примерно. Ъ?

да Hug

# 264
  • 2 етажа над тавана
Дамаянти, тъй като производството на картички при мен е на фаза 0 - бебка скъса 2-те, които бях направила, а и част от материалите ми за останалите Mr. Green, сега съм се захванала с играчки за елха и друга коледна украса, така че в списъка можеш да поправиш Praynig Е, ако все пак остане време и смогна ще направя и картички Grinning

# 265
  • София
Дамаянти, тъй като производството на картички при мен е на фаза 0 - бебка скъса 2-те, които бях направила, а и част от материалите ми за останалите Mr. Green, сега съм се захванала с играчки за елха и друга коледна украса, така че в списъка можеш да поправиш Praynig Е, ако все пак остане време и смогна ще направя и картички Grinning
Важното е, че ще се включиш  Hug няма значение с какво   bouquet

# 266
  • в гората
Някой да знае от къде мога да намеря ей такива кутийки и неща, ама на по-едрови цени?
http://www.slanchogled.com/?81&02&96232

# 267
МОМИЧЕТА ОСИГУРЕНА Е ПЕЧКАТА ЗА ТРЪН- ГОТВАРСКА.

# 268
МОМИЧЕТА ОСИГУРЕНА Е ПЕЧКАТА ЗА ТРЪН- ГОТВАРСКА.

Ани от къде, пак ли ти направи магия като с памперсите преди Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 269
Цитат на: Moon Walk

[/quote
Ани от къде, пак ли ти направи магия като с памперсите преди Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Криска никаква магия няма - просто се оказа че има такава печка втора употреба на склад в един ресторант и готово Laughing

Общи условия

Активация на акаунт