Коледен базар 2006

• 53 567
  • 1 159
  •   1
Отговори
# 90
За етикетите , че "Купувайки този продукт Вие помагате на едно дете в нужда да бъде по-щастливо" (примерно) не е никаква философия- самозалешващи се листове А4 на лазарен принтер и нарязани (като етикетите по форумските срещи, които правих последните две срещи Mr. Green). Мога да ги купя и направя- ниакакъв проблем!
Криска, за пасата- хаха фирмения го продадохме преди две години, иначе нЕмаше да имаш нИкви проблеми  Joy
аз имам три листа с готови такива, да знаете. нека аз ги направя - знам текста,знам размера, имам принтрер - имам всичко. аз ще ги подготвя, нали може Blush Blush Blush

# 91
  • sofia
За етикетите , че "Купувайки този продукт Вие помагате на едно дете в нужда да бъде по-щастливо" (примерно) не е никаква философия- самозалешващи се листове А4 на лазарен принтер и нарязани (като етикетите по форумските срещи, които правих последните две срещи Mr. Green). Мога да ги купя и направя- ниакакъв проблем!
Криска, за пасата- хаха фирмения го продадохме преди две години, иначе нЕмаше да имаш нИкви проблеми  Joy
аз имам три листа с готови такива, да знаете. нека аз ги направя - знам текста,знам размера, имам принтрер - имам всичко. аз ще ги подготвя, нали може Blush Blush Blush

може бе,какъв ти е проблема Hug

# 92
Извинете, ще приемете ли поканата за гости вкъщи, на което да направим картичките?! Някоя събота или неделя - както беше миналата година ...  Praynig

Мила,знаеш ,4е сме там и ще правим карти4ките Laughing Laughing Рик ако е тук,пак ще го взема с мен,както се видя от миналият пазар,той направи най-хубавите Mr. Green Mr. Green/е, с тебе заедно де Mr. Green/.

Добре, че тази година няма да постите. Crazy

# 93
Този базар само на 17-ти ли ще е или ще продължи няколко дни ?

# 94
  • sofia

за сега целим само 17.12 по много причини.В случай,че се окажем много народ да работи и с много стока ще се опитаме да уредим и 16.12....
Ще е ясно до средата на ноември WinkЧакаме и Линда да си каже мнението ,че тя върти далаверата с НДК Twisted Evil и е спец по базарите Crazy

# 95
Роска, имам прежда една торба, различни цветове са бонбонено розово, бяло ,светло синьо ,цикламено....е не са коледни шарки, но пък ще станат за чорапки и нещо друго ако измислим Thinking
Аз също ще участвам в базара ,като продавач,надявам се да остана целият ден, може да съм с малкия. Немога да вдигам тежко, но за подреждане, сортиране, надписване и правене на картичките също ме бройте.Ако успея да организирам мъж ми и за превоз на стоката се записваме.
Също ако трябва нещо да се снима съм мераклия...имам си нова памет за фотото и моа да щракааааам на воля   Blush  Party
Вили има много хубави идеи за фигурки, картички и други сувенирчета и сега я агитирам да се включи Wink Набирам скорост, само казвате и действам!!! Hug

# 96
  • в гората

за сега целим само 17.12 по много Mr. Green причини.В случай,че се окажем много народ да работи и с много стока ще се опитаме да уредим и 16.12....
Ще е ясно до средата на ноември WinkЧакаме и Линда да си каже мнението ,че тя върти далаверата с НДК Twisted Evil и е спец по базарите Crazy

Малей, Роси, недей така... някой незапознат ако прочете ще каже: ква далавера, кви 5 лева Crazy...
Мисля, че до десетина дни ще ни отговорят... все пак голяма организация са. Така че - търпение, момичета! Praynig

# 97
  • sofia

за сега целим само 17.12 по много Mr. Green причини.В случай,че се окажем много народ да работи и с много стока ще се опитаме да уредим и 16.12....

Малей, Роси, недей така... някой незапознат ако прочете ще каже: ква далавера, кви 5 лева Crazy...
Мисля, че до десетина дни ще ни отговорят... все пак голяма организация са. Така че - търпение, момичета! Praynig

полудех с тоя базар Close
ми то си е жива далавера да се добереш,попиташ и получиш благоволението за безплатна зала Grinning
всъщност хората са супер отзивчиви Heart Eyes, а аз вече сънувам картички и коледни плетени чорапчета Party

# 98
  • София
Ох сори за Оффа- ама Роси не сънуваш ли и омлетчета Joy Joy

# 99
  • sofia
Ох сори за Оффа- ама Роси не сънуваш ли и омлетчета Joy Joy
сънувам и биричка,и уиски, и още много неща CloseМале,тъкмо не се бях сещала скоро за омлета Close
край на офф-а Crazy

# 100
Нещо изостава коледната ни темичка  newsm78.

Аз пък от вчера започнах да привеждам намеренията в действия и нямам търпение да си покажа първите произведения  Blush  Mr. Green

Картичките - за сега нахвърлям идей и чакам да се измисли текста за от зад  Mr. Green Иначе ще си тупна моя си - За една коледна усмивка повече (махнах "в"-то  Flutter), но ми се иска и нещо за ДБМ може би  newsm78 Та ще започна печатната дейност като поизбистрим поолжението  Crazy

# 101
  • София
Sunnily-ииииииииииииииииииииии  супер саааааааааа!!! Искам една шапка като за двегодишно джудженце Simple Smile

# 102
Съни, страхотни са!!!И аз искаааам две шапчици Hug

# 103
  • sofia
много со кооооооооооооледни и готини.
някой друг да има нещо да покаже Mr. Green

# 104
  • 2 етажа над тавана
Аз щях да покажа, ама ми се скапа апаратурата - но ме бройте с 10-на украсени шишета, половината са готови, останалите - скоро. Ще видя и за какво друго ще ми отпусне време бебка Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт