Коледен базар 2006

• 53 563
  • 1 159
  •   1
Отговори
# 1 050
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Момичета забравих да кажа на всички
закупили от моите облаци, че е добре
да запазите чувалчетата, в които бяха
поставени и когато дойде време за
разваляне на коледната украса да ги
поставите пак в тях и да си ги закачите
например между дрехите за да не се
пречупят лентите на висящите звездички  Hug
Ако евентуално са се напрашили по една
или друга причина, единственото с което
се почистват е с тези косматите четки за
обиране на прах  Hug
Оххххх, дано не ставам досадна  Embarassed

Слушаме шефе - ще си пазим облаците,като слънца Mr. Green

# 1 051
  • София
Слушаме шефе - ще си пазим облаците,като слънца Mr. Green

Heart Eyes  bouquet

# 1 052
дамаянти, имаш ги  Hug започваме, т.е. продължаваме с рисуването Simple Smile

# 1 053
Момичета, страхотни сте! Беше ми много приятно да дойда на базара, да ви видя. Купих си много хубави работи. Е, изпуснах гугулетата, рисуваните неща на Бу, плетените на Летящата, но следващият път ще бъда по-ранобудна Wink
Надявам се, че базарът е бил успешен!
Целувки от мен!

ПС: снимките са разкошни!

# 1 054
И аз искам да ви поздравя за базара   bouquet Heart Eyes
Съжалявам, че нямах възможност да се запозная със всички...прелетях и отлетях (аман от заети татковци Mr. Green Heart Eyes)
Имам си прекрасна коледна покривка от базара, много играчки и картички за любимите хора Hug

Много съм горда, че ви познавам newsm51 newsm20

ПП. Снимките са уникални  smile3521

# 1 055
сега да кажа за тези,които питат какво е сотанало.КОлата ми е фул с кашони,но незхам какво то4но има вътре.Утре от сутринта запо4вам да ги оправям и ще ги закарам в един от складовете ,защото ина4е няма къде CloseЗа моя радост Пан4о ще ми помогне защото сама няма да мога Twisted Evil

Но,ще се опитам да оставя нещо и при мен.Проблема е,4е тази седмица имам много работа и ще съм трудна за откриване за да допродавам 4аст от нещата.Но ще измислим нещо с Ети и Мери Wink
Нека видя първо какво то4но е останало Crazyи ще пиша утре.

Моля те много ако е останало едно от тези дръвчета
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=85643&photo=13  - ползвам снимка от албума на Еми
Забравих в бързането да си взема, може би не съм ги видяла, а може и да са свършили.

Еми, може за 1-ви март да спретнете едно базарче, много е хубав празника, а и доста възможности дава за творчество

# 1 056
  • В центъра на Вселената...
Страхотни сте !!! Hug Стскайте палци за базара в Стара Загора днес Peace

# 1 057
  • София
Моля те много ако е останало едно от тези дръвчета
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=85643&photo=13  - ползвам снимка от албума на Еми
Забравих в бързането да си взема, може би не съм ги видяла, а може и да са свършили.

Едно има със сигурност, мисля че е в розово-4ервената гама

# 1 058
  • До хладилника, който обичам
Трябва да ви кажа, че ако офанзивата за коледния базар беше продължила още 4-5 дена, щях да си изгубя и остатъка от килата, дето са ми хартисали и не искат да се махнат сами. Представям си, ако бях по-навътре Хангажирана за базара - щях да съм вече стройна фиданка Crazy

# 1 059
  • София
Дълбок поклон пред всички вас! Нямам думи да изкажа мнението и възхищението си от всичко, което правите. Гледах ви и по ТВ.  Hug
Благодарение на форума и вашите теми ме завладя едно желание да направя нещо добро и в най-скоро време ще го материализирам и ще се включа.

# 1 060
Нямам време да прочета темата. Сигурно изпускам всичко интересно. Влизам само да ви благодаря и да ви изпратя целувки.

Момичета, гордеем се с вас.

# 1 061
Радвам се, че ви познавам!
Дано сумата е прилично кръгла и да останат повече за харчене!

# 1 062
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Момичета, а дали не може някои неща да се продават по интернет? Брат ми вчера ме попита защото имал познати на които им е било невъзможно да дойдат на базара, но имат желание да си купят нещо.

# 1 063
  • До хладилника, който обичам
Момичета, а дали не може някои неща да се продават по интернет? Брат ми вчера ме попита защото имал познати на които им е било невъзможно да дойдат на базара, но имат желание да си купят нещо.
Ще има, ще има Simple Smile
Чакай да се види от кое по колко са останали и ще се пуснат в Продавалника, окъдето можеш да им покажеш и да запазиш от тяхно име. Повече разправия е, че трябва да се преведат пари и да се прати по куриер/поща, но няма как - неудобството на това, да не пазаруваш на живо Simple Smile

# 1 064
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Ура! Тъкмо и аз ще мога да си купя още нещичко! Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт